o fi ceva putred la mijloc?

o fi ceva putred la mijloc? | Autor: Ramonika

Link direct la acest mesaj

Fetelor, sunt foarte suparata. Nici nu a trecut o ora de cand mi-am sunat prietenul. Il sun pe mobil de pe fixul de la biroul meu. Il intreb unde este. El era cica “la o bere cu baietii”. Si deodata se aude o voce de tipa care zice “daaaaaa….. cu baieeeetiiii……” si incepe sa rada… Intr-adevar se auzeau si niste voci de barbati primprejur, dar nedeslusit, razand mai mult. Dar vocea tipei aleia s-a auzit clar.

Mai vorbim noi un pic… Il intreb nu stiu ce si tot se auzeau voci si rasete in telefon, de la alte persoane, nu de la el. Si ii spun “dar ce se intampla acolo?” si el nu auzea de zgomot. Il mai intreb o data si el zice “ce ai spus puiule?” si deodata se aude iar vocea tipei aleia cica: “puiule? Mie imi ziceai puiule…” asa, pe un ton de alint. Mi-a picat fatza cand am auzit.

Am inchis telefonul fara sa-i dau vreo explicatie. Apoi dupa cateva secunde ma suna el pe mobil. Nu am raspuns. Mai suna o data. Nu am raspuns. Ma suna pe fix la birou. Nu stiam exact cine suna, asa ca trebuia sa raspund. Imi zice ca ce s-a intamplat si ii spun ca nu pot vorbi. Imi zice sa il sun mai tarziu, nu-i zic nimic si inchid.

Nu stiu ce sa cred. E posibil sa fi fost cu o gashca de prieteni care aveau chef de glumitze (de prost gust), dar e si foarte posibil sa fie ceva putred la mijloc. Mai ales la faza cu “puiule imi spuneai mie”… Pana acuma (in 7 ani jumate) nu am avut motive sa ma indoiesc de el. Bine, nici nu il controlam prea indeaproape, dar totusi nu am avut motive sa imi fac griji. Nu stiu ce sa mai cred…

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

e prea ostentativ sa nu fie gluma.
proasta, evident.eu asa cred.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by Sabina

e prea ostentativ sa nu fie gluma.
proasta, evident.eu asa cred.

Subscriu.
Daca era "altceva", nu se dadea tipa in spectacol.
Eu zic sa stai linistita... dar sa faci pe bosumflata, poate se invata si el minte sa nu mai faca glume din astea pe viitor.

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_c spune:

e foarte posibil sa fie o gluma , proasta , dupa cum spunea Sabina.
Baietii fac destul de des astfel de glume.Sotul meu s-a intors dintr-o delegatie cu camasa plina de ruj , nu urme de buze , doar pictat ici-colo cu ruj destul de strident. Am facut un scandal monstru , cu bagaje la usa si directia casa lu' ma-sa , pana la urma m-a sunat sotia sefului lui ( ca pe sef nu l-am crezut ) si mi-a spus ca astea sunt glumele lor iar sotul meu pe vremea aceea era cel mai tanar din birou si proaspat casatorit pe deasupra asa ca s-au gandit sa-i faca "o bucurie".
Sper sa fie si la tine doar o gluma "baieteasca".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

gluma sau nu, nu scapa el asa de usor.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Ramo draga,
Din ce povestesti tu cred ca e o gluma foarte foarte nesarata, nu cred ca ai motive de ingrijoare, fata pare genul de "trompeta" (scuzati expresia) care se baga singura in seama.

Anderrusha

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

daca era cu alta nu raspundea la telefon...tipa nu ar fi suflat si nu ti-ar fi spus "puiule" ...eu asa cred...
Si eu cred ca e o gluma!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David (best of...), tati si mami

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Tu vezi situatia dintr-un unghi prost. Daca era cu o femeie in pat trebuie inteles .....dar la ora 14 sa fii la o bere este absurd. Peste 2 ani o sa bea incepind cu ora 9-10 la deschiderea circiumilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

E sigur o gluma...in gashca mea ne am adunat genu de idiotzi care facem dume de astea cand cineva vorbeshte la telefon cu prietena/parintii. Incep sa ma intreb cate relatii am distrus pana acu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Ramonika, cum ti-au spus si fetele exista posibilitatea sa fie o gluma de prost gust din partea unei femei. Daca ar fi avut o legatura cu ea nu-ti mai spunea puiule si nici nu te mai suna sa vorbiti. Nu exista posibilitate ca fiind un pic geloasa, sa-ti fi parut vocea acelei femei dulce, cand de fapt ea a facut o "gluma de gasca"?
Nu-ti fa griji pana nu vorbiti....si noi am avut "prieteni" care ne-au vrut "binele".
Nu are rost sa va certati, nu-i fa jocul acelei femei, poate asta asteapta. Inchizand telefonul si refuzand sa vorbesti ai dovedit ca esti mai slaba decat acea femeie - avantaj ea.
Exista posibilitate ca el sa fie nevinovat. Sa nu-l acuzi pe nedrept, poate fi o "metoda" de a-l impinge catre ea.....daca tot ma acuza pe nedrept si nu are incredere in mine...de ce nu as face-o?
De cat timp e plecat de langa tine?

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

ok, nush daca sunt on topic da' nici off nu cred ca sunt.
Actiunea se petrecea anul trecut in primavara, eu si iubitul meu din acea perioada (pe care il iubesc si acum da' in taina sssttt nu ii spuneti). Ne vedeam in week'end in rest vorbeam mult la telefon (bun obicei pe care l'am pastrat pana in zilele noastre ) eu mereu haioasa,pusa pe shotii,el mereu serios si oarecum rezervat ...
Dupa vreo luna de intalneli lipicioase,pupacioase si convorbiri zi lumina ... pe la 12 noaptea imi suna mie intr'o zi telefonu'.
vesela ca o floricika raspund..la telefon o isterica urlatoare din toti rarunchii cum ca de ce? si cum? si nu mi'e rusine? sa distrug casa omului? si cine sunt si ce vreau? si de ce vorbesc cu sotul ei si ce legatura e intre ei .. ca au o casnicie de 5 ani si doi copii...
Fetelor, m'au trecut toate transpiratiile, nu puteam sa skitzez un gest ,mushcii faciali nu mai raspundeau la nici o comanda ,nici macar nu ma balbaiam aveam asa o privire tampa de milka.. am spus doar un :"doamna cred ca ma confundati"si am inkis ... si m'am pus pe un d'ala cu sughitzuri ... de nici nu auzeam cum suna telefonu'..era iubitu' da' eu ma gandeam ca daca e tot sotia ?? asa ca nu am raspuns ..deloc nici dupa cele 10 mesaje ale lui prin care imi explica cum totul a fost o gluma.. ca "isterica" era una din angajatele lui ca totul a fost o farsa ..
Asa ca ramo, nu pune totul la inima.

te foarte pup,

Anderrusha

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Mergi la inceput