Miresele anului 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 21
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
sa faca borsh soacra-mea ca si-asa mi-a mancat sufletul si e o muratura....Eu ma stresez ca in ianuarie imi trebuie 15 milioane de verighete si nu stiu cum o sa-i strang...
Ah, ce "iubite" sunt soacrele pe aici !... Las' ca nici cu a mea nu mi-e rusine... si mai are si-o fata... ...
Deocamdata, la mine nu se potriveste partea cu " vai, ce soacra buna am... "... si nu-s sanse sa se schimbe ceva...
Cu verighetele, noi scapam ieftin... din fericire... si le facem cu putin timp inainte de nunta...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Raza de soare spune:
Saru'mana pt bauturici, d-ra mireasa !... Sa vezi combinatii ce fac... cand oi lua 5-6 liste, asa ma fac...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Ioana-Cristina spune:
Faza nashpa e ca soacra-mea vine cu prewtentii la mine....ca vezi doamne trebuie sa ma angajez....I-am trant6it-o si eu scurt ca anul asta am licenta si nu pot...De parca pe fiu-sau l-a pus cineva sa se angajeze cand a avut licenta ! Faza e ca inainte discutase si cu mama treaba asta si mama i-a spus acelasi lucru , dar o fi zis ca eu sunt mai proasta si poate sa faca din mine ce vrea...Asta s-o creada ea ! E parshiva din crestet pana in maduva oaselor ! Are impresia ca daca fiu-sau lucreaza eu stau acasa si nu fac nimic.Adica ceva de genul ca sunt o intretinuta...Faza e ca si mie imi trimit ai mei bani si chiar daca nu mi-ar trimite nu e treaba ei...
Se pare ca si-a scos coltii inainte de vreme .... Dar nu cred ca mai e mult si o sa-i scot si eu , si daca ii scoate mama e si mai de rau!
Asa ca ar fi bine sa stea in banca ei si sa nu ma provoace !
krelia spune:
quote:
Originally posted by gabryelle
buna miresicilor....in 2006 si noi vrem sa facem nunta...si acum suntem in stadiul de cautat restaurant...aveti idee cam ce scoruri sunt la meniu....eu am sunat doar la Casa Ardeleneasca si la Herastrau....incepand cu 1.400.000 lei
Pupam fata, ii spunem bun venit si o rugam (cand s-a decis) sa ne dea detalii despre data, restaurant, biserica [:I}
Succes in cautari!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Ioana-Cristina spune:
Aaaaa ! Am uitat sa va spun ! Cel mai nasol e ca pe 6 octombrie plec la ea cu Adi si cu mami sa vedem restaurantul si biserica si sa facem programarile , si.....n-am nici un chef de mutra ei !
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by Ioana-Cristina
sa faca borsh soacra-mea ca si-asa mi-a mancat sufletul si e o muratura....Eu ma stresez ca in ianuarie imi trebuie 15 milioane de verighete si nu stiu cum o sa-i strang...
Ah, ce "iubite" sunt soacrele pe aici !... Las' ca nici cu a mea nu mi-e rusine... si mai are si-o fata... ...
Fetelor, cred ca soacra-mea a inceput sa-si cam "arate" coltii....saptamana trecuta n-am trecut deloc (adica fi-su cu mine..) pe la ea si m-a exasperat la telefon..cand venit..ce faceti...ce-ati facut...etc.etc...si daca m-apuc sa-i zic lu iubi, incepe...da' ce-ti face dk te intreaba, e si ea curioasa..nu te mananca ...in ultima vreme incepuse si fratele lu' iubi sa ne intrebe dc nu mai venim p'acolo...ca ce-avem suntem suparati...si ieri seara....totul a culminat cu intrebarea maica-sii....da' dc nu mai treceti pe la noi...sunteti suparati??? Si m-a mancat in cur sa zic, da' dc toata lumea ne-ntreaba, ca atat i-a trebuit "da' cine v-a mai intrebat?" ...doamne..care mi-o fi pacatele...nu-mi place sa mi se tot puna intrebari...da dc, da pentru ce...unde va duceti, ce faceti, ce-ati facut, unde ati fost...mi-e groaza......daca de-acum...s-o fereasca sfantu' sa se ridice cu pretentii de acordeonist sau hora jucata in fata casei, ca nu mai tin cont...mama a si zis ca se ia la hartza cu ea...la nevoie ...sa-i dea lu fi-su bani sa-si ia costum...daca nu, ne descurcam noi...ne imprumutam, ne dau ai mei..nu-i bai..numai sa nu-mi vina cu ideile ei...ca mor...ce...credeti ca a sarit cumva cand i-am zis ca am dat avans? aiurea...s-a facut ca ploua....
ah, si mai nou....n-o mai inghit pe prietena lu' fratele mic al lui iubi...."cumnatica"...parshiva si ...cum se cheama aia care mint si se pierd in miciuni? ...bay frate si nu pot sa ma prefac...sa ranjesc fasolea in fata ei..ultima oara cand am vazut-o..m-am si certat cu iubi...in fine...tre sa ma concentrez...ce naiba pot sa fac???
26 august 2006
Ioana-Cristina spune:
La noi soacra-mea nu da niciodata telefon pentru ca ii suna tot timpul Adi de pe mobilul de la serviciu.In 12 luni de zile ne-a sunat de vreo 3 ori in luna iulie si i-a scos ochii lui Adi ca si-a cheltuit banii pe telefon atunci si ca a platit mult...A dracului femeie ! Iar nr de mobil pe care il am eu este abonamentul lui Adi (altul)si ea il plateste. Abonamentul este cu 180 de minute incluse si costa cam 390.000 pe luna. La ultima factura a platit 410.000 si a iesit un scandal monstru pentru 20.00 in plus...
Da o sa am eu casa mea si n-o sa vada un telefon macar de la mine !
Nici macar sa nu indrazneasca macar sa calce in casa noastra neinvitata ! De parca ar invita-o cineva...
dyadya spune:
Fetelor, potoliti-va cu soacrele, ca am impresia ca voi cautati pete in soare. Intrati un pic pe subiectul cu Perle ale socrilor in topicul In unul sau in doi mergem mai departe(sac cam asa ceva)si vedeti acolo catastrofe de soacre, femei care au distrus casnicia copiilor. Voi va stresati(ca si mine de altfel) de prea multe intrebari puse de soacra, dar ganditi-va ca de cele mai multe ori astea vin dintr-o curiozitate de a sti cum ne descurcam, daca ne descurcam, cum mai merg pregatirile pentru nunta. Nu mereu sunt neaparat rau-intentionate. Atata timp cat nu va baga strambe in relatie sau nu sunt in razboi pe fata cu voi, nu va enervati inutil. Credeti ca tot ce facem noi este absolut perfect, ca nu ni se poate reprosa nimic?! Nu iau apararea soacrelor, dar am impresia ca prea se face o tragedie din fiecare cuvant al soacrei care nu suna bine la urechiuse. Si mai e o chestie(parere personala): intr-adevar nimeni nu iti poate dicta cum sa-ti traiesti viata si cu asta sunt PERFECT DE ACORD dar asta nu inseamna sa nu discuti nimic cu familia. Asta inseamna familie: discutii, intrebari, schimb de pareri, sfaturi. Si nu intotdeauna ni se spune exact ce vrem sa auzim. Dar daca stam stramb si judecam drept uneori sfaturile unor persoane cu experienta ne pot salva de la lovitul cu capul de prag!
La subiectul mai sus mentionat am citit despre o soacra care in dimineata cununiei civile si-a intrebat baiatul:"auzi da' ce se intampla daca nu te duci...?" Alta care a spus tinerei mamici sa doarma cu nou-nascutul in alta camera ca nu i se poate odihni odorul de tipetele nocturne ale celui mic...si cate si mai cate care sunt rautati pe fata si incercari de a destrama o casnicie. Pana una alta nici una din voi nu s-a plans de asa ceva, ba din contra v-ati plans de prea mult ajutor dat cu forta(sub forma de idei, etc) dar asta inseamna ca ati fost acceptate in familie, iar asta este cel mai important lucru. Iar intr-o familie exista discutii si intre rude de sange dar'mite intre cele prin alianta.
krelia spune:
dya, tu ai pe undeva dreptate, si nu te contrazic...dar vezi...eu sunt mai libertina de felul meu...si nu-mi place genul asta de intrebari de descotorisit...am senzatia ca ma sufoca si ca se baga in sufletul meu..incet incet....deh...apanajul rasfatului prea mult de-acasa
Iar ideile ei, oricum nu vor fi acceptate de catre mine...si sfaturile de genul "nu mai petrece craciunul cu parintii tai, acum ai sot, "...si daca sotul e nevoit sa stea acasa ca ii vine fratele pe care nu l-a mai vazut de 4 ani"...eu ce sa fac?? sa nu-mi mai vad parintii?? no way!! Insa, "sfatul" ei m-a deranjat f. tare...poate ca singurii vinovati suntem noi 2, din cauza ca suntem inca prea legati de parinti, de mame...insa..atat timp cat vor trai...nu voi alege un Craciun cu soacra-mea fata de unul cu proprii parinti...ah, un 24,25 cu mama si un 26-27 cu soacra-mea..poate...si asa impac si capra si varza....in rest...sfaturi pe la bucatarie, e libera sa-mi dea ...dar atat!
Mda, si poate astea sunt mofturi...iar faptul ca am fost acceptata de ea...poate e o chestie buna..nu zic nu....
Mda, nici noi nu stam cu soacra-mea...oricum eu nu as fi acceptat in ruptul capului...este cea mai mare greseala si cel mai mare compromis facut in numele iubirii...dupa mine....
26 august 2006