Miresele anului 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
krelia spune:
quote:
Originally posted by ooana
...soro' colo dupa zip/postal code, la country gasesti Romania!
...pe mine m-au pus pe ganduri bentitele ale de satin inscriptionate cu numele noastre, parca parca as vrea si eu !
Mda...si mie-mi plac...da', parca am mai coboerat cu picioarele pe pamant cand am citit ...... Shipping: UPS Worldwide Express (3-4 business days): $80.55
![](socat.gif)
asa ca...io zic pas!
![](icon_smile_big.gif)
..plus ca palta se face online...si tre' sa dai nuamrul cardului tau...visa, master...etc.....eu ma cam feresc de astfel de plati...no matter what
![](icon_smile_blush.gif)
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gabryelle spune:
buna miresicilor....in 2006 si noi vrem sa facem nunta...si acum suntem in stadiul de cautat restaurant...aveti idee cam ce scoruri sunt la meniu....eu am sunat doar la Casa Ardeleneasca si la Herastrau....incepand cu 1.400.000 lei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Buna dimineata!
Gabryelle....bine ai venit!
...despre meniuri iti spun fetele din Bucuresti mai multe amanunte, dar cu siguranta te vor lamurii....ca deja au o experienta foarte mare in domeniu!
Krelia...intr-adevar e cam scump...dar oare pe la noi nu face nimeni panglici inscriptionate? In privinta cardului, eu am mai facut ceva cumparaturi si nu am avut surprize neplacute, dar cine stie!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!Oana & Marius
Wedding Day
Ioana-Cristina spune:
Buna dimineatza , Ooana ! Ce faci , ai mai "taiat" ceva de pe lista pregatirilor ? Ai mai avansat ?
ooana spune:
Ioana-Cristina spre rusinea mea, nu am mai avansat decat cu cautatul de informatii! Oricum timp mai este...iar acu daca as mai putea cumpara ceva ar fi niste sticle de wisky si cateva sticle de crema de wisky pentru fetite!
aaa...si sa nu uit am lista cu necesarul de bautura pentru 150 pers.!
Cam atat dar ma voi revansa cand voi avea mai mult timp!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!Oana & Marius
Wedding Day
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
[Gabryelle....bine ai venit!
...despre meniuri iti spun fetele din Bucuresti mai multe amanunte, dar cu siguranta te vor lamurii....ca deja au o experienta foarte mare in domeniu!
Si de la mine bun-venit, Gabito !
Cat despre cautari de restaurante... eu cred ca bat recordul... 35 de vizionari + reveniri !!! Nu stiu celelalte fete pe la cate au fost, dar...
Citeste mai in urma, tot la mirese 2006, pe la topul rest si la comentarii... si ne mai si poti intreba, dar stii cum e cu gusturile... eu iti pot spune de ce sa te feresti, eventual, sa nu bati drumul degeaba...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
si sa nu uit am lista cu necesarul de bautura pentru 150 pers.!
Zi-ne si noua... ne facem o idee... mai taiem / adaugam...
In atatea peregrinari, am aflat ca tre' sa iei 1 st de sampanie / 10 persoane si practic, se bea cam 1 st de vin / 2 pers, dar cei care nu vor sa riste, iau 1 / pers. Ganditi-va ca femeile nu prea beau vin. tarii... si sa nu uit, 100 g tort / pers
Eu am mai multe variante de pe DC si vad cum le combin...
Raza de soare
Ioana-Cristina spune:
Raza , eu nu am de gand sa ma gandesc la asta , ca are cine sa se ocupe.Nici macar nu ma intereseaza....sa faca borsh soacra-mea ca si-asa mi-a mancat sufletul si e o muratura....Eu ma stresez ca in ianuarie imi trebuie 15 milioane de verighete si nu stiu cum o sa-i strang...
ooana spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
si sa nu uit am lista cu necesarul de bautura pentru 150 pers.!
Zi-ne si noua... ne facem o idee... mai taiem / adaugam...
In atatea peregrinari, am aflat ca tre' sa iei 1 st de sampanie / 10 persoane si practic, se bea cam 1 st de vin / 2 pers, dar cei care nu vor sa riste, iau 1 / pers. Ganditi-va ca femeile nu prea beau vin. tarii... si sa nu uit, 100 g tort / pers
Eu am mai multe variante de pe DC si vad cum le combin...
Raza de soare
Lista cu cantitatile am primit-o de la seful de sala de la restaurant....ca eu l-am intrebat ce?cum?cat?...ca vreau sa le iau din timp! Mi-a spus ca ar trebui sa ma descurc cu distribuitorii si sa ma inteleg asa incat adoua zi sa pot duce inapoi cantitatile neconsumate pentru ca nimeni nu imi poate spune de dinainte daca se bea mai mult vin sau mai multa bere...si chiar nu e frumos sa ramai fara in toiul nuntii!
Pentru 150 pers
![](alcool.gif)
- 80l vin (30l rosu si 50l alb)
- 300 sticle bere
- 3 sticle coniac
- 15l wisky (20 sticle a cate 750 ml)
- 5 sticle campari
- 3 sticle gin
- 3 sticle garone
- 5 sticle crema de wisky
- 5 sticle afinata
- 30l nectar portocale (pentru campari orange)
- 50l suc (fanta, cola si cateva sticle de gin pentru gin tonic)
si pentru mese:
- 60kg fructe
- 4 kg alune
Cam atat deocamdata!
Poate o sa spuneti ca e prea multa bautura...dar am fost la cateva nunti si probabil ca am ramas cu sechele
![](batutincap.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
![](foto.gif)
Wedding Day
Ioana-Cristina spune:
Daca stai si citesti ti se pare mult , dar daca raportezi totul la nr de persoane , s-ar putea sa fie ori mult , ori putin , depinde de nr de invitati....