Copii din 2002 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA

Faza e ca nu mai am scapare. M-a innebunit cu jocul asta ma duce la gradinita, imi aduce ciocolata si tot asa.
Am terminat si cu masa de seara si credeam ca a uitat, dar iar l-a apucat sa ma duca la gradi.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii

Super-desenele lui Liviu - august 2005
Opere de arta

Noutati

lucia, mor de ras, nu pot sa cred/pai noi am facut azi acelasi lucru!!!!!

doar ca noi faceam lectia de germana si eu eram pe rand sofia si frau anca, si sofia ma punea sa repetam culorile si partile corpului.

sper ca macar acu le tine minte

in alta ordine de idei...ne cam curg mucii, daca si maine dimi e la fel nu o duc la gradi.

noapte buna !

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

dragutii de ei:)))
A mea inca nu vorbeste f. multe, e cam ramasa in urma cu palavrageala, deci povesti despre gradi nu prea aud, insa numaram elefantii zi si noapte...

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Cum e Sabina? I-au trecut mucisorii?NOi nu ne-am dus nici azi la gradi ca a avut si aseara 37 si mi-a fost teama sa nu il ia iar. Inca mai are nasul infundat, dar azi a fost ok si maine vom merge la gradi daca nu intervine iar ceva.Sunt tare haiosi astia mici, chiar mi-i imaginezz:- pe George care intreaba intr-una daca s-a inchis usa la gradi- pe Robert care numara elefantii- pe Sofia care si ea ca si Liviu inventeaza jocuri de-a gradi si cand ajunge la gradi incepe sa riposteze in felul eisi tot asa...Sanatate multa la toti si acomodare rapida pe cat se poate.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaNoutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu i-au trecut, azi dimineata parea bine,dar cand am luat-o era cam ragusita si iar a inceput sa fie fonfaita.i-am dat nurofen, ca mi s-a parut ca are nitica febra, insa n-am vrut s-o mnai chinui cu termometru, ca nu sta deloc.

chiar, la copiii asta de 3 ani cum luati temperatura?

Lucia, Gabi vorbea de Lili, nu de Robert

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Azi am fost la gradi cu Mariuca, si DAvid a inceput sa miorlaie dupa mami si Mariuca i-a spus "nu mai plange David ca vine mami acus!!!" a fost atat de haioasa!!!!
Acum pun pozele!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David (best of...), tati si mami

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Si io aiurita ce sa-i faci!Eu ii iau temperatura la axila cu un termometru digital si sta destul de linistit.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaNoutati

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

nu i-au trecut, azi dimineata parea bine,dar cand am luat-o era cam ragusita si iar a inceput sa fie fonfaita.i-am dat nurofen, ca mi s-a parut ca are nitica febra, insa n-am vrut s-o mnai chinui cu termometru, ca nu sta deloc.

chiar, la copiii asta de 3 ani cum luati temperatura?

Lucia, Gabi vorbea de Lili, nu de Robert

multumesc:) Robert deja a trecut de faza elefantilor:)
Multa sanatate Sofiei!
Eu nu le iau temperatura, de obicei se vede pe ei cand au febra, si ajunge daca-mi pun mana pe ceafa lor:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Seara buna fetelor!
Noi vineri nu am mers la gradi, am tras o spaima mare joi noaptea (am uitat daca am scris) si pana azi si-a revenit, doar ca mai tuseste dimineata mai mult si seara, insa e bine ca nu e tuse seaca, incepe sa se rareasca! Partea buna e ca acum mereu ma intreaba: "s-a deschis caminul?" de dimineata ma trezeste si vrea, mai ales ca azi a facut si prima "opera",a colorat o mingiuta (a mazgalit-o de fapt) si e tare mandru! Iar acolo e independent: merge singur la baie, mananca singur, doar il schimba doamnele, papucii si-i ia singur, mereu avem aceeasi replica: "ca eu sunt maaaaie"!
Lucia, cum a reactionat azi la gradi? Ma amuza jocul lui Liviu, George il facea inainte de a incepe caminul si ma innebunea ca trebuia sa ii asez masuta si scaunul si sa ii aduc acolo toate si sa stau cu el... Acum e foarte incantat, nu ma asteptam asa de repede sa se acomodeze, iar la somn nu face niciodata scandal! Plus ca si acasa adoarme singur la pranz cand sta acasa!
Sabina, noi ii luam temperatura cu termometru normal, dupa ce vad ca arde, macar sa stiu cam ce temp. are, si ii pun sub brat, de fapt, l-am invatat sa faca singur treaba asta si vad ca ne asculta.
Sanzi, super faza cu Mariuca!
Gabi, chiar s-a interzis tortul? Si cel de casa? Ca eu vroiam sa ii duc tardiv, e drept, tort la gradi, ca tot s-a acomodat, mai ales ca mereu ii va cade ziua in vacanta! O sa intreb si aici daca e la fel!
Va pup si numai bine piticilor nostri! Sa treaca cu bine de toamna asta!
Ce stiti de Nina si Cristinuta?
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Elena ce a fost cu spaima de vineri noapte? A tusit si te-ai speriat din cauza asta si nu l-ai mai dus? Parca stiu ca ati avut probleme saptamana trecuta cand facuse febra si apoi si-a revenit si l-ai dus iar.Noi nu am fost nici azi la gradi, maine vom merge.Nina cred ca a inceput lucrul dar evident ca pe langa multa treaba ce probabil s-a adunat pe timpul concediului, e si suparata si nu cred ca ii mai arde prea mult sa mai intre pe DC. Nina toate cele bune iti dorim, stim ca esti suparata inca si nu iti arde de noi, e de inteles, dar sa stii ca ne e dor de tine.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by HelleneC

Seara buna fetelor!
Noi vineri nu am mers la gradi, am tras o spaima mare joi noaptea (am uitat daca am scris) si pana azi si-a revenit, doar ca mai tuseste dimineata mai mult si seara, insa e bine ca nu e tuse seaca, incepe sa se rareasca! Partea buna e ca acum mereu ma intreaba: "s-a deschis caminul?" de dimineata ma trezeste si vrea, mai ales ca azi a facut si prima "opera",a colorat o mingiuta (a mazgalit-o de fapt) si e tare mandru! Iar acolo e independent: merge singur la baie, mananca singur, doar il schimba doamnele, papucii si-i ia singur, mereu avem aceeasi replica: "ca eu sunt maaaaie"!
Lucia, cum a reactionat azi la gradi? Ma amuza jocul lui Liviu, George il facea inainte de a incepe caminul si ma innebunea ca trebuia sa ii asez masuta si scaunul si sa ii aduc acolo toate si sa stau cu el... Acum e foarte incantat, nu ma asteptam asa de repede sa se acomodeze, iar la somn nu face niciodata scandal! Plus ca si acasa adoarme singur la pranz cand sta acasa!
Sabina, noi ii luam temperatura cu termometru normal, dupa ce vad ca arde, macar sa stiu cam ce temp. are, si ii pun sub brat, de fapt, l-am invatat sa faca singur treaba asta si vad ca ne asculta.
Sanzi, super faza cu Mariuca!
Gabi, chiar s-a interzis tortul? Si cel de casa? Ca eu vroiam sa ii duc tardiv, e drept, tort la gradi, ca tot s-a acomodat, mai ales ca mereu ii va cade ziua in vacanta! O sa intreb si aici daca e la fel!
Va pup si numai bine piticilor nostri! Sa treaca cu bine de toamna asta!
Ce stiti de Nina si Cristinuta?
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Nu stiu daca in alta perte e interzis, dar la noi in Oradea la gradinita 20 a fost scandal anul trecut. La alte gradinite se duc torturi. Eu preferam tortul de cofetarie fiindca dadeam comanda inainte si mi l-a facut in dimineata respectiva, proaspat. Mai ales in mai nu-i totuna, ce varsta are tortul. Poti sa duci tort de casa, sigur e mai bun decat cel de la cofetarie, dar daca Doamne fereste vreun copil face indigestie, imediat vor da vina pe tine. A avut Robert un coleg de grupa, i-a mers burtica tocmai in ziua cand alt coleg isi tinea ziua de nastere, era tort si prajituri, si bineinteles parintii sarbatoritului erau acuzati de catre parintii celuilalt copil, ca tortul nu era proaspat...Atunci iei mai bine de la cofetarie si pastrezi bonul de casa, sa nu comenteze nimeni:(

Mergi la inceput