Relatii "interzise"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana2005 spune:

mymirela !!!!!!

deea- 23 de ani.....multi inainte!
Oricum ce am spus ramane valabil - rupe orice legatura oricat de tare doare ,o sa te bucuri mai tarziu - nimeni nu e de neinlocuit.

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Probabil ca Deea a mai citit din postari si s-a gandit ca parca prea era monotona atmosfera...a aruncat fumigena si...am aparut noi hienele sa ne sfasiem intre noi...Si mai apare din cand in cand cate o fosta lezata de hiene sa-si dea cu parerea...Sau lasa,draga...

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

--------------
De parca deea l`ar fi hipnotizat pe ala si l`ar fi facut sa alerge dupa ea.
--------------
Si dupa el, soacra cu facaletul, asa ca prinse omul viteza si o ajunse din urma. Cum Deea nu avea soacra, mergea agale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana2005 spune:

mariussimiuc- a propos de hiene si sfasiat intre voi... vezi si singur/a unde te-ai pozitionat!
Cateodata ironia nu-si are locul ...
Oricum cred ca Dea a primit niste sfaturi "de nepretuit" de la tine! adica 0.Util mesaj! dar pt cine??

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Ce intorsatura au luat lucrurile.
Ma uimeste in schimb atitudinea doamnelor casatorite fata de sotul care si-a inselat sotia ( chiar nu inteleg de ce il apara, oare nu el poarta vina?) si atitudinea fata de Deea, o fata singura, fara obligatii. Daca sotul era asa cu minte si isi respecta casa si familia, putea sa o refuze.
Am uitat ca "destramatoarele de casnicii" sint vinovate de tot. Saracu barbat , ce rau o duce. Las' sa mai faca o data , ca doar e vina fatucii. Fraier sa fie sa nu insele din nou, daca nevasta-sa sare doar la amanta. Noi ii invatam cu narav. Pai eu pe el, sotul care nu si-a tinut pantalonii pe el, doar era constient ca are o familie acasa care-l asteapta.

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by Naty
Cel care a inselat e sotul, iar nu amanta, care nu avea nici o datorie de fidelitate fata de nimeni!
Si poate a gresit si sotia care n-a stiut sa-l tina! Parerea mea ...

subscriu

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu cred ca sunt vinovati toti 3 in aceiasi masura...
In primul rand sotul...ca nu stie cum sa isi tina panatalonii pe el, apoi sotia ca nu stie sa il tina in patul ei...dar nici "destramatoarea" nu e absolvita de nici o vina, sa fim seriosi!!!
Si cum ea a postat subiectul, si nu sotul sau sotia...(ca daca era vre-unul din ei, tabaram si pe ei!!!)

HAi acum, serios, cate va ganditi voi sa va pierdeti virginitatea si cautati un barbat insurat cu care sa o faceti, pt ca are mai multa "experienta"!!!!
PAi asta mi se pare cu premeditare!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David (best of...), tati si mami

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

... sa i se dea pedeapsa maxima, asadar!

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns levantin spune:

:)) trageti in pacatoasa cu toate armele :))
acu' stau si ma intreb in virtutea caror norme devenim proprietatea cuiva mai ales ca de vreo 30 ani incoace familia nucleara nu prea mai exista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by Iubika

quote:
Originally posted by sinzi_ana

... sa i se dea pedeapsa maxima, asadar!

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Scaunu electric, asadar!!! DAr daca "calaul" e insurat si are experienta????

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David (best of...), tati si mami

A venit toamna!!!

Mergi la inceput