Relatii "interzise"

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

"il compatimiti numai pe saracul barbat"

eu zic ca trebuie compatimit....te sfatuiesc ramonika sa ti-l imaginezi pe saracul om plin de singe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by Guestus

"il compatimiti numai pe saracul barbat"

eu zic ca trebuie compatimit....te sfatuiesc ramonika sa ti-l imaginezi pe saracul om plin de singe.

esti total!

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana2005 spune:

Dragilor ati cam sarit calul...sau ma rog poate toata herghelia , discutia mi se pare ca a luat-o pe alta panta .Iara judecati pe cineva ?? Nu ii dau dreptate, nu ii dau in cap dar e o situatie care cere o solutie si ca de obicei facem orice numai ce se cere nu !!!!
Ma distreaza deja persoanele feminine sau masculine care sustin sus si tare ca " nu exista sa ai o rel extra "- sunt f curioasa daca ar pune pariu cu mine ca nu vor avea o rel extra niciodata...in toata viata lor.Nu cred ca exista casnicie (lunga de vreo 30- 50 ani) in care unul sa nu fi incercat macar sa vada cum e cu altcineva... chiar si numai de curiozitate......nu cred !!!!Multi(multe) o sa-mi spuneti ca nu am dreptate dar sunt sigura ca am !
Deea din cate imi dau si eu seama nu esti prea in varsta...si am vazut ca ai fost intrebata deja ...cred ca nu ai mai mult de 20 ... oricum faptul e consumat dar incearca sa poti pastra distanta, ochii care nu se vad se uita... chiar daca e greu si plangi seara; trebuie sa ai vointa spre binele tau.

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mey, lasati troalla īn pace !!! Ca si ele are suflet !
Ce, nu mai are voie omu sa se dezvergineaza cānd vrea si cu cine vrea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by adriana2005
Nu ii dau dreptate, nu ii dau in cap dar e o situatie care cere o solutie si ca de obicei facem orice numai ce se cere nu !!!!

Oare nu e evidenta solutia?
Daca se gandea mai bine, ajungea la aceeasi concluzie si singura.
Da` ne`a aruncat noua pastila si ne`a lasat sa ne certam k chiorii...

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

deea eu zic ca n-ai gasit locul potrivit sa postezi intrebarea.
majoritatea membrilor DC sunt mamici si sotii, asa ca era clar de la inceput ca o sa te judece.

In ce ma priveste nu sunt de acord cu a judeca la genul "sa le ia naiba pe destramatoarele de casnicii!"
Cel care a inselat e sotul, iar nu amanta, care nu avea nici o datorie de fidelitate fata de nimeni!
Si poate a gresit si sotia care n-a stiut sa-l tina! Parerea mea ...

Revenind la deea, si sfatul meu e sa-l uiti. Nu o sa-si lase nevasta, chiar daca alearga dupa altele.
Asa ca fuga sa gasesti altul, de preferinta liber!

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Deea, dar nu mai zici nimic?
Am vazut ca ai 23 de ani, din profilul completat, e adevarat?

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea2909 spune:

quote:
Originally posted by adriana2005

Dragilor ati cam sarit calul...sau ma rog poate toata herghelia , discutia mi se pare ca a luat-o pe alta panta .Iara judecati pe cineva ?? Nu ii dau dreptate, nu ii dau in cap dar e o situatie care cere o solutie si ca de obicei facem orice numai ce se cere nu !!!!
Ma distreaza deja persoanele feminine sau masculine care sustin sus si tare ca " nu exista sa ai o rel extra "- sunt f curioasa daca ar pune pariu cu mine ca nu vor avea o rel extra niciodata...in toata viata lor.Nu cred ca exista casnicie (lunga de vreo 30- 50 ani) in care unul sa nu fi incercat macar sa vada cum e cu altcineva... chiar si numai de curiozitate......nu cred !!!!Multi(multe) o sa-mi spuneti ca nu am dreptate dar sunt sigura ca am !
Deea din cate imi dau si eu seama nu esti prea in varsta...si am vazut ca ai fost intrebata deja ...cred ca nu ai mai mult de 20 ... oricum faptul e consumat dar incearca sa poti pastra distanta, ochii care nu se vad se uita... chiar daca e greu si plangi seara; trebuie sa ai vointa spre binele tau.

adriana

Merci Adriana! Din pacate nu am timp la dispozitie acum sa raspund la "tot" ceea ce s-a scris de catre ceilalti ! Va zic rapid ca am 23 ani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Am vrut sa raspund si eu la subiectul acesta, dar mi-a luat-o Naty inainte ... asa ca subscriu !! Amici ? Exclusa aceasta posibilitate !
Am avut si eu o prietena care avea o relatie cu un barbat insurat, cu copii si toate cele si ma asigura mereu ca nu isi doreste mai mult, ca nu vrea sa il desparta de nevasta, bla-bla-bla si pina la urma se dadea cu capul de pereti ca el este mai mereu cu sotia si nu cu ea, si ca il doreste alaturi tot timpul ...

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041
http://community.webshots.com/user/maarcesa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mymirela spune:

unde esti tu ILEANO, Doamne
ca punand mana pe ei
sa-i imparti in doua cete
in "tradati" si in ... misei?!

fetelor, scuzati-mi interventia insa am citit cu atentie subiectul si ... nu stiam ce lipseste din peisaj.
intr-un final m-am luminat.
Ileana noastra pe unde-o fi, oare?!
cum de-o fi ratat asa "mandrete" de subiect?!

tare ma tem sa nu fi patit ceva, ca altfel nu stiu ce-ar fi putut-o retine de la a o cotonogi pe sarmana fata ... adica na! proaspat devenita femeiushca!

acuma, in alta ordine de idei ... sincer mie, cu toate sfortarile pe care le-am depus, domnisoara in cauza nu-mi starneste nici un fel de compatimire.

imi permit totusi sa ii dau un sfat: "cand te-ai infundat pana peste cap in rahat ... tineti gura inchisa!"

fara -n pantecus

Mergi la inceput