Cu dragoste, din IASI (17)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/herra/herra.jpg)
herra spune:
tot eu:
ce stiti/ce credeti cu gripa asta aviara?
ca eu sunt cam panicata.
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are! Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
GabrielaG spune:
Cristina, foarte frumoasa povestea copilasului de cristal. Sa va traiasca...am retrait alaturi de tine unele din emotiile de la inceput.
De gripa aviara nu stiu ce sa zic...am zis ca nu mai cumpar pui, dar am o gaina in frigider de la socrela...e de o saptamana...si parca nu-mi vine sa o pun la foc.
Azi scumpelul de Matei mi-a spus dimineata cand sa intram in gradinita:"uite mami, frunzele de pe jos sunt bolnave, de aia au cazut". Interesant punct de vedere.
In rest suntem bine...WK-endul trecut am fost la o nunta suuuper la Ramnicul Sarat. Pacat ca sotul meu era operat la picior si nu am avut cu cine dansa...a fost muzica superba si Mioara Velicu si formatie, iar in pauzele lor muzica pt tineret.
Pupici si bucurati-va de toamna frumoasa si colorata,
Gabriela si baietii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/herra/herra.jpg)
herra spune:
multumesc pentru aprecieri, Gabriela.
nu cred ca mai cumpar carne de pui; dar oua de la gainile bunicii mele??
of-of-of!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are! Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
adi69 spune:
Buna !
Nu mai stiu ce sa fac cu Catalina,are scaune proaste,dar la coprocultura nu a iasit nimic rau.O tin cu Smecta si regim de o saptamana...dar s-a saturat deja si-mi tot cere lapte cu cereale si dulciuri.Maine ma duc iar la doctor,cred ca s-a saturat de noi,la cat de des ne-a vazut luna asta.
In alta ordine de idei..ce s-a mai pregatit prin oras?Eu am trecut azi pe la hala si-mi ploua in gura de atatea mirosuri,dar n-am avut curaj sa cumpar nimic,parca n-as manca mancare pregatita in strada.
Stiti cumva,ceva concerte cu ocazia "zilelor Iasului"?
Adriana
acinorev spune:
adi, eu am avut probleme cu scaunele proaste la amandoi copiii mei in vara. aveau scaune proaste si au facut un singur episod febril fiecare. m-am dus la farmacie si am rugat sa-mi dea ceva pentru diaree in afara de smecta si furazolidon ca de-astea le dadusem deja si nu rezolvasem nik. mi-a dat debridat. a spus farmacista ca si copilului ei tot aia i-a dat. e drept ca la o alta farmacie mi-a zis ca debridatul e pt balonari si nicidecum pentru diaree...
in fine, am luat debridat, le-am dat si chiar de a doua zi a fost bine.
sanatate multa catalinei! sa va auzim cu vesti bune!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by adi69
Buna !
Stiti cumva,ceva concerte cu ocazia "zilelor Iasului"?
Adriana
Vineri--pe Esplanada Teatrului National--Demonstratie de parasutism!
Vineri, orele 18.00--Palat--Concert Folk: Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici si Nicu Alifantis. Apoi, la orele 20.00 Focul de Artificii..
Sambata dupa-amiaza spre seare (orele 18-19), tot la Palat, concert pt tineri: Uni-K, Corina, Alb&Negru, Blondy, Class, HOLOGRAF!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Alte amanunte:
www.sarbatorileiasului.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
GabrielaG spune:
Mersi mult,
Sper sa nu uit sa merg la Alifantis, ca imi place foarte mult.
Totul e sa fie vreme frumoasa, ca in fiecare an mergem sa vedem artificiile(e drept ca din Tudor).
Pupici mamici si sanatate la puiuti,
Gbariela si baietii
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by herra
vaccinul de la Avensis se cheama "Vaxigrip"; Influvac e olandez.
am fost azi-dimineata la doua farmacii; la una mi-au zis ca imi trebuie reteta de la medicul de familie pentru aceste vaccinuri...
am sa-mi sun doctori maine si revin cu amanunte.
despre ce vorbiti - impotriva meningitei - haemophilus influenzae (act-hib)?
sau ala cu meningococ?
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!Cristina &
Vlad
Draga Herra,
Eu ma refeream la ActHib, pt haemophilus influenzae.
Aseara am mai luat de la Sensiblue din Podu Ros inca o doza de vaccin Vaxigrip. E o adevarata isterie e adevarat, dar trebuie sa stai calm si sa poti judeca corect. Eu vineri spre sambata seara am facut comanda si samabata am si primit vaccinurile pt antigripal. Asa am facut si in anii trecuti insa pe la inceputul lui noiembrie.
Deocamdata nu se stie ce ne asteapta . Sa speram ca de bine, ca natura a si gasit solutia si pasarile acelea vor fi si dezvoltat anticorpii pt virus. Dar paza buna trece primejdia rea.
Adriana,
Sanatate Catalinei si numai bine.
Eu maine botez un baietel si de abia astept evenimentul. Nu ma gandesc decat la asta. Acasa am o gramada de treaba ca am inceput curatenia de toamna si in plus mai am niste schimbari de facut... Alex e plin de smecherii si ghidusii si ca niciodata parca ma starneste sa ma joc cu el si sa las totul balta- Deobicei termin intai treaba. Am fost aseara la pe platou la Hala insa nu aveau lumina si nu am vazut mare lucru din ce aveau expus. Insa am stat si am degustat diverse chestii... Azi cred ca am sa cuget bine daca mai merg caci... m-am cam stricat al burta. Drept e ca am baut si must...
Ei bine, azi am facut o ecografie mamara pt care am stat cu emotii. In fine, tare bine e cand totul e OK. Adica nu e OK, am mastita fibrochistica dar doar atat... Deja paraca am mai prins curaj, insa de sambata cand am descoperit nodulii am trait parca in transa...
Numai bine si SANATATE tuturor.
adi69 spune:
Veronica, nu i-am dat debridat Catalinei,tot cu smecta,dar Catalina e mai bine,ieri a fost prima zi de gradinita,si a fost totul bine.
In schimb azi am avut concert la trezire...cu greu am reusit si-am ajuns si noi la gradinita pe la 9.30.Sper sa nu intru in locul Gabrielei...pana acum n-am avut probleme cu sculatul si mersul la gradinita...
Mi-au cerut de la gradinita analize -exudat,coprocultura,coproparazitologic,analize pe care tocmai le-am facut cu boala Catalinei,iar dr de familie a spus ca nu-mi da rezultatele ca ele trebuie sa ramana la fisa ,sa trimita cei de la gradinita fisa si o sa completeze ea.Iar de la gradinita nu vor sa-mi dea fisa,vor rezultatele cu analize...asta sa insemne ca trebuie sa le fac din nou? Ca eu m-am cam saturat de mers pe la laboratoare...iar Catalina nu stiu daca va mai sta sa i se ia iar exudat..si ultima data am tinut-o doi sa i se poate lua cu betisorul din gat..parca n-as mai chinui copilul..ce sa fac?
Carmen,cum de ai facut mastita?Stiam ca asta se face doar atunci cand termini cu alaptatul..
Petrecere frumoasa la botez,si la cumatrie..banui ca urmeaza sambata...
Pentru focurile de artificii vom fi prezenti pe langa casa Dosoftei...de acolo le-am privit si anul trecut,multumesc Ralnied pt program.Poate ca vom ajunge mai devreme sa ascultam si putina muzica folk...
Adriana