Capricoarne, dati cu cornu' :) (2)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
ellen spune:
Aurelia1278, bine ai venit printre caprite. Sa ne zici si ziua nasterii ca sa te trecem in listuta.
Hmmm, zici ca nu te intelegi cu taurasii? Eu ma inteleg super bine cu taurasii. De fiecare data suntem pe aceeasi lungime de unda.
Dupa cate vad si olguttza e cam la fel. Elena &
Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
krelia spune:
...dupa o pauza indelungata..cu informatii proaspete:
- mi-am rezervat bisericutza pt la anul cand o sa-mi iau jumi de sotz
...jumi care e in Gemeni si, potrivit zodiacelor, nu ne-am prea potrivi....hnm, sa fie oare ascendentul comun, in Fecioara, un punct pozitiv???
Ca vorbeam de tauri...primu' meu "sarutator" ... si pretin, fu taur...am avut o prietena foarte buna (sau, ma rog, asa o consideram eu) tot in taur, cu care m-am inteles super pana cand a intrat in scena mistar al ei si relatiile s-au racit..drumurile s-a separat..si uite-asa...N-am sa-nteleg niciodata cum se pot raci 2 persoane prietene timp de 4 ani...in asa un timp scurt...din cauza unor "izmene"....
Bunicul meu este taur...buni este scorpioanca
parintii mei - mama berbecutza, tata scorpion...si daca nu cedeaza cate unul dintre ei....ptiuuu...sa te tii!
Ah, da' cea mai tare faza, frate-miu vitreg e tot capricorn, nascut la 12 ore distanta de mine - si desi suntem din parinti diferiti (si mama si tata) - parca suntem 2 picaturi de apa cand vine vorba de incapataneala si de nervi
...
Ah, si ce urasc cel mai tare...sa calc cand n-am kef...si trebuie, sa sterg vasele si evident sa le pun la loc, da' le fac, ca nah - nu suport turnu' Effel la mine-n bucatarie si sa dau cu aspiratoru' + mopu' - slava Dlui de astea am scapat, intra-n sarcina lu' iubi!
olgutzicutzicutza ...pup fata cornitzoasa!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ellen spune:
Krelia, bine ca ai gasit bisericuta, acu mai urmeaza nunta
Mama mea este nascuta in zodia gemeni si eu ma inteleg foarte bine cu ea.
Mai si eu urasc sa dau cu aspiratorul si cu mopul, dar va inchipuiti ca am reusit sa-l fac pe taurul meu sa le folosesca? Nici mie nu-mi vine sa cred. Oricum nu a durat mult
pana ne-am horarat sa chemam o femeie sa ne faca curat
asa ca am scapat amandoi.
Cat despre sters farfuriile, eu nu prestez asa ceva, urasc chestia asta. Eu nu le sterg, le pun la scurs si cu asta basta. Elena &
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
aurelia1278 spune:
Ellen, multumesc de primire. De fapt, sunt inscrisa de mai de mult in clubul vostru (figurez chiar si pe prima pagina), dar am tras chiulul .
Cu socrii nu stiu daca nu ma inteleg pentru ca sunt tauri sau pentru ca sunt socri, pur si simplu.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex, un baietel diabetic de 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
olguttza spune:
Nici io nu prestez stersu farfuriilor, fetelor, ca m-apuca dracii!! Le pun la scurs si c'est finit!
Ah, si apropo ce mai stiu io de capricoarni: ca-s foarte longevivi si le place viata, dom'le! Am exemple in neamu meu: bunica'mea capricorn, din partea lu' tata (muri, saraca, c-o luna-nainte de nunta mea) a trait 90 de ani; bunica'sa, tot capricorn, a murit la 102 ani; bunicu'meu, din partea mamii, muri, saracu, la 93 in coma alcoolica
, ca de altfel era sanatos tun! Asa ca am toate sansele sa prind si io macar 80 (desi, sincer, nu-mi prea doresc), avand in vedere ca, din doo in doo generatii, varsta scadea cu fo 10-12 ani
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Daisy spune:
Fetele, apropos de viata matusalemica: mai bine scurt da' concentrat decat lung si zama chioara...
Parerea mea....
Cea care spera
http://community.webshots.com/user/andreeabianca
olguttza spune:
quote:
Originally posted by Daisy
mai bine scurt da' concentrat decat lung si zama chioara...
Pai, vorba ceea...decat mult si fara rost, mai bine putin si prost, nu?!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/codruta_grg/codruta_grg.jpg)
codruta_grg spune:
Ma primiti si pe mine intre voi? Nu cred ca voi avea mult timp de citit si de scris, dar... ma voi stradui.
Sunt nascuta in 12 ianuarie 1975, am sot geaman, si o fetita leu.
Nu-mi place sa fac mancare si uneori am o lene in mine ca n-am chef sa fac nimic.
Imi place la mare, dar iarna, cu zapada e super!!
Imi place sa merg cu masina si prin magazine, imi place sa vad un film bun (dar nu mai am timp de cand cu fetitza noastra), imi place sportul.
Codruta & Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi
ellen spune:
quote:
Originally posted by aurelia1278
Ellen, multumesc de primire. De fapt, sunt inscrisa de mai de mult in clubul vostru (figurez chiar si pe prima pagina), dar am tras chiulul.
Cu socrii nu stiu daca nu ma inteleg pentru ca sunt tauri sau pentru ca sunt socri, pur si simplu.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex, un baietel diabetic de 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
Si doar m-am uitat pe prima pagina, dar probabil imi mai trebuie inca o pereche de ochelari
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](floare.gif)
![](copilas.gif)
ellen spune:
Codruta_grg, bine ai venit printre cornite. Te-am trecut in listuta de pe prima pagina. Elena &