Capricoarne, dati cu cornu' :) (2)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
aurelia1278 spune:
Singura de pe 14 ianuarie.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex, un baietel diabetic de 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maria2mami/maria2mami.jpg)
maria2mami spune:
woooooow! Pe 11 ianuarie (1982) e liber, sigur a-ti pastrat locul pentru mine ...multam' fain
Mihaela sunt,....... mamica de fetita creatza si zambareata Maria Alexandra (2 ani si 6 luni ,gemeni)....si sotie(despartita sau/si viitoare divortata) de "fecioara" Matei .
Imi plac florile exotice....in ghivece, imi doresc sa stau mai mult timp cu fetita mea sa facem nani, sa ne jucam in parc, sa mergem la cumparaturi, sa ne frezam, sa ne dam in topogan......mama ce mishto ne distram... imi place la mare vara si la munte iarna, niciodata invers sau combinate
Imi plac bijuteriile mariiii si petrecerile cu prietenii apropiati.....da nu imi place sa strang dupa...
Doresc intotdeauna sa castig si sa ajut pe cel de langa mine si nu-mi place sa adun laurii! In proportie de 99% imi reuseste da' mai am de lucrat....hi hi
Luna asta fetita mea frumoasa a castigat lucul 1 la un concurs de fotografii la Antena 1
Hai ca mai povestim.....imi pare bine de cunostinta...sper ca-mi merit cornitele, nu?
Maria & mami Mihaela
ellen spune:
Maria2mami, bine ai venit printre cornite. Te-am trecut in listuta. Elena &
Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
krelia spune:
Intre timp, am sarbatorit cu iubi meu 3 anisori - si ce frumos a fost - am fost la rishtorant si ne-am rasfatat
...noi, deocamdata suntem mai micuti...asa...inca nu suntem sot si sotie...n-avem pui ...pt ca suntem noi 2 niste pui, deocamdata
codruta_grg, cum e cu jumi in geaman? ...nu-i asa ca fiecare zi e cu soare?
Pup cornitele frumoase!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/codruta_grg/codruta_grg.jpg)
codruta_grg spune:
Krelia, DA. Tot timpul radem si glumim. Parca am avea ani.
Fetelor, imi puteti spune si mie cum e cu ascendentele? Pana acuma nu stiu unde am eu ascendentul.
Codruta & Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi
ellen spune:
Ce mai fac capritele?
Codruta_grg, nici eu nu stiu cum sta faza cu ascendentul. Daca am timp caut azi pe net si iti trimit ce gasesc. Elena &
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
aurelia1278 spune:
Faza cu ascendentul e... nashpa . Pentru a afla ascendentul se fac niste calcule mai complicate, la care sunt importante, pe langa data, si ora, minutul, locul nasterii. Nu e ca la zodie, unde sti ca de la data cutare la data cutare e zodia cutare.
Eu nu stiu nici un loc de unde poti afla ascendentul pe gratis.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex, un baietel diabetic de 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
ellen spune:
Ce am gasit eu legat de ascedent puteti vedea www.avantaje.ro/index.php?a=308&p=2" target="_blank">aici
Acum nu stiu daca e bine sau nu, dar la mine cade bine Elena &
Daisy spune:
Fetelor,
Am mai atasat 2 albume de poze cu balantzuca mea; la noi a fost Halloween-ul iar Deea a fost Easter Bunny, roz, cu codita alba:)
Cea care spera
http://community.webshots.com/user/andreeabianca
aurelia1278 spune:
Si la noi se potriveste ascendentul.