Capricoarne, dati cu cornu' :) (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Cea mai veche si draga, mi-e ca o sora, e tot cornuta , Berbec, apoi mai am alte doua berbecute dragi, mai am din Pesti, din Capricorn, din Fecioara, din Scorpion si din Varsator. Nu prea-mi plac Leii si Gemenii. Dar, convietuim...

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Buna fetele!
Am avut o perioada grea, dar sper ca trecut.
La multi ani Alexandrei , Ellen
Eu prietene evit sa-mi fac, iar cea mai buna prietena este sotul. Nu am incredere in oameni.

Va propun un alt subiect. Ce zodie sunteti dupa calendarul chinezesc, in ce an v-ati nascut?
Eu sunt in anul Maimutei, corespondentului Leului

Sa fim fericite

Bobita, Maria (15 mai 2000), Amina (1 ianuarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Bobita si pentru mine cel mai bun prieten este sotul. Consider ca el este singurul care, cand mi se intampla ceva bun, se poate bucura sincer pentru mine iar, cand mi se intampla ceva rau, sa stie sa-mi fie cu adevarat aproape.
In zodiacul chinezesc sunt sarpe....si cam sunt un serpisor in sensul ca pot fi foarte rece.
Voi cum va impacati cu sefii? Eu nu am avut pana acum un sef direct, adica am avut, dar nu interfera cu munca mea, eu mi-am facut mereu singura planul de munca, in stilul meu. Nimeni nu ma intreaba de sanatate si imi place sa-mi fiu propriul sef. Asta nu inseamna ca lenevesc.
Sotul meu a observat ca mereu, cand am avut de facut ceva impreuna cu inca cineva, eu am creat in mintea mea o competitie. La facultate mi-a placut sa fiu prima din grupa si ma "intreceam" cu tipa care ar fi atentat la acest loc, desi nu stiu daca si ea vedea totul ca pe o competitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Bobita, multumim mult de urare.

Pai asa si eu cu sotul...in el am cea mai mare incredere (ca doar suntem caprite si daca nu aveam incredere in parteneri nu ne casatoream, nu?) dar nu l-am amintit pentru ca Dana zicea de prieteni in afara partenerilor si rudelor...

Nu mai stiu ce sunt in zodiacul chinezesc, dar stiu ca nu mi se potrivea deloc ce scria acolo....asa ca nu am tinut minte. Tre sa ma uit iar.

Stepha, la mine cu sefii e cam la fel ca si la tine. Nu sunt exact pe domeniu si habar n-au ce sa ceara...ca sa nu mai zic ca asta ma oftica la culme, dar parca in ultimul timp am invatat sa ma mai obisnuiesc cu situatia.
Competitia nu imi place deloc la locul de munca si de fiecare data incerc sa ii invat pe toti cei cu care lucrez ca cel mai bine este sa lucrezi in echipa unde toti se ajuta si nimeni nu e mai presus fata de celalalt. La munca imi place sa fiu considerata ca fiind un om de baza si imi place si foarte mult sa invat de la persoanele de la care am ceva de invatat.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday spune:

buna suratelor!
N-am prea spus mai nimic despre mine, asa ca o sa mai remediez din situatie. Nu sunt pesimista, dar pun raul inainte, prietenii mei stiu ca se pot baza oricand pe mine, si la bune si la rele, asa ca de obiecei am casuta plina (si-mi place). Sunt dominatoare, dar incerc sa aplic metoda cu pumnul de otel in manusa de catifea. Incerc.... Nu-mi iese tot timpul, dar ma stradui. Voi spune mereu in fata adevarul, dar incerc sa-l spun intr-o forma care sa nu raneasca (stau bine la cap. empatie, nu stiu cum s-a intamplat). In relatia cu sefii, niciodata n-am adoptat pozitia umila. Nu pot, cred ca mi-as infige singura unghia in gat.
Cele mai apropiate prietene ale mele sunt scorpioance (doua), o caprita si o varsatoare. In iubi am cea mai mare incredere, dar nici in el totala, ca de.... paranoia nu pleaca atunci cand vrei tu. Dar vorba aia, nici pe mine nu ma cunosc, daramite pe altii.
Dupa zodiacul chinezesc sunt mistret de metal. Si cam atat la prima runda.
pupicei pe cornite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Am zis ca sotii nu se pun...

Sunnyday, pai cu un asa nick tu pui raul inainte?
Cred ca suntem in acelasi an (nu spun care, stim noi)

Ellen, LMA pt Alexuta! Nu mai stiu dc ti-am zis...
Cati dintisori a `implinit` don`soara ta la 1 an?

Eu sunt obsedata de dinti de cateva saptamani. Lui Ruxi i-au dat trei pan`acu, dar fiecare a aparut cu surle si trambite (a se citi febra, tipete, nopti pierdute)...

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Eu sunt BOU DE APA (ca sa nu zic vaca:)), macar am ramas fidela coarnelor...
Prietenele m-au cam dezamagit...nu tine neaparat de zodie ci de modul in care vede fiecare o relatie de prietenie!

Cea care spera
http://community.webshots.com/user/andreeabianca

Mergi la inceput

Dana, multumim mult pentru urari. Alexuta nu are decat 4 dintisori. Am crezut eu la un moment dat ca ii mai iesise unul dar a fost alarma falsa. Ii ies cam greu. Sunt bebelusi carora le ies mai multi odata, la noi asa cate unul dupa care luam o pauza apoi mai apare unul iar o pauza si tot asa...
lui Ruxi, sa ii treaca repede durerile de dintisori.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Ahhh, ca am uitat. Am gasit si eu cum sa-mi calculez zodia din zodiacul chinezesc si parca acum se mai potriveste putin.
Sunt Sarpe de Foc.
Pana acum nu stiu cum calculam eu ca imi iesea ca as fi Cal, dar nu mi se potrivea deloc.
La Sarpe se mai potrivesc unele chestii...nu toate, dar se potrivesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Pup capritzele
Dupa an, parca si eu eram Sarpe....dupa ora si ziua nasterii...cine stie.....
Si pe mine m-au cam dezamagit prietenele...si cred ca am ajuns la vorba mamei....tot ea este cea mai buna prietena!!!
In rest, amice de barfa distractie si voie buna....cat cuprinde!
Va pup, din nou !

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput