Capricoarne, dati cu cornu' :) (2)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
ellen spune:
Am gasit pe undeva horoscopul banilor si iata ce scrie la Caprite...
------------------------------------------------
*Capricorn - profilul banilor*
>> Capricorul este atat de grijuliu cand vine vorba de bani! Disciplinat si
>> mereu concentrat asupra ceea ce face, iubeste rutina si nu-l deranjeaza
>> sa munceasca mult pentru a-si asigura un viitor financiar stralucit.
>> Este destinul caprei sa urce incet fiecare munte, oprindu-se doar pentru
>> a lua o gura de aer proaspat si apoi sa o ia de la capat pana ajunge in
>> varf. Se asteapta ca totul sa fie foarte dificil, din moment ce sunt
>> foarte pesimisti. Poate de aceea nu ocolesc nici o cale care ii poate
>> duce in varful muntelui. Isi doresc foarte mult sa fie remarcati, iar
>> daca se intampla sa aiba si portofelul plin cu aceasta ocazie, cu atat
>> mai bine. Sunt foarte ageri cand este vorba de facut si pastrat bani -
>> adevaratii profesorii ai banilor din intreg zodiacul. Banii le dau
>> sentimentul de siguranta si implinire. Avandu-i, Capricornii vor putea
>> ramane in joc, lucru pe care si-l doresc foarte mult, alaturi
>> bineanteles de abilitatea de a face si mai multi bani. Muncesc constant
>> si metodic pentru a avea succes pe plan financiar si in general nu-si
>> gasesc linistea pana cand nu au destui bani in buzunar.
>> Cu siguranta nu se vor imbogati peste noapte, pentru ca "precautie" este
>> al doilea nume al lor. Si vor avea tot timpul ceva bani pusi deoparte
>> pentru "zile negre". Nu sunt ieftini, dar nici prea rispitori. Le este
>> foarte usor sa aiba grija de banii lor, poate mai bine decat un
>> contabil. Nu sunt adeptii imprumuturilor, deci nici nu iau cu imprumut,
>> dar nici nu dau. Se mai baga din cand in cand si in treburile familiei
>> pentru a le atrage atentia celorlalti ca sunt prea rispitori - membrii
>> familiei nu sunt tocmai fericiti de aceasta interventie.
>> Isi fac cumparaturile numai atunci cand sunt necesare si platesc tot
>> timpul pe loc. Odata ce si-au propus sa castige bani, nimeni nu-i va
>> opri. Si probabil vor ajunge si in varf!
-----------------------------------------------------
Ce sa zic, mie una mi se potriveste. Elena &
Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
V. Erica spune:
Eu zic ca partea cu `foarte pesimisti` nu se potriveste. Capricornii sunt luptatori, perseverenti ... ceea ce nu se prea pupa cu pesimismul. Eu una mai am momente de melancolie, dar nu pesimism.
Restul mi se potriveste. Chiar nu-mi place sa (ma) imprumut (de) bani, iar rate nu fac, prefer sa iau cu banu` jos.
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
krelia spune:
"Cu siguranta nu se vor imbogati peste noapte"
......da' caaaaannd, oare????
Ca tare bine mi-ar fi......sau macar un concediu cu plata asa....vreo 25 de ani!
Cam multe, nu???
Adevarul e ca nici eu nu prea sunt adepta imprumutului...si recunosc, am zile cand vad numai partea goala a paharului (ptiu...ce obscen )
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ellen spune:
Adevarul e ca si eu astep de mult partea aia cu imbogatitul Elena &
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crista-s/crista-s.jpg)
crista-s spune:
Nici eu nu sunt pesimista dar imi place siguranta si pentru asta cam pun mereu raul inainte, astfel incit sa stiu cam la ce ma pot astepta si sa ma "asigur" ca totul va merge bine. Poate ca nu toti capricornii sunt bogati insa majoritatea nu traiesc de pe o zi pe alta : suntem tare prevazatori ... Eu cred ca asta e trasatura generala. Asa sunt eu si toti capricornii pe care ii cunosc.
Cam toate zodiacele citite de mine spun ca noi capricornii ne realizam dupa 30 ani... eu pun mina in foc pentru asta, insa depinde ce isi doreste fiecare ... eu personal nu le-am avut pe toate in acelasi timp si cred ca e valabil pentru multe dintre noi. Au venit in episoade ...Insa suntem luptatoare si nu ne lasam darimate de primul val, asa incit stim sa o luam de la capat si aici vorbesc pt mine si din experienta mea .. orice sut in fund a fost un pas inainte !
Asa cum ziceti si voi si eu sunt melancolica ( citeodata .. si in general cind stiu ca linga mine e o persoana care imi ofera stabilitatea - altfel nu ma las purtata nici macar de valul melancoliei) ... dar pesimista nu... mereu "am stiut " ca exista soare dupa nori... doar ca am cam transpirat zece camasi pentru el...
Nu-mi place nici mie sa iau cu imprumut nimic dar nici sa dau ( poate si pt ca in adincul sufletului ... fiecare lucrusor pentru mine are in primul rind valoare spirituala si emotionala si apoi cea financiara ). Iar in pormoneul meu se vor gasi mereu bani "de rezerva " !
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
ellen spune:
Ahaaa, deci Krelia dupa cum zicea si Crista's mai trebuie sa mai asteptam putin pana sa trecem de pragul de 30 si apoi sa vezi...
Eu v-am zis ca la mine se potriveste tot ce scrie acolo. Nu-mi place nici mie sa ma imprumut sau sa imprumut pe cineva. Pana acum am urcat incet dar sigur si cum a zis si Crista's ma gandesc tot timpul la ce e mai rau ca sa stiu cum sa reactionez.
Nu stiu cum sunt toti capricornii, dar fostul meu sef era capricorn si nu va puteti inchipui cat de usor si de natural facea banii...si nu are 30 de ani Elena &
V. Erica spune:
Mey, cred ca si partea cu realizatul dupa 30 ani e adevarata, ca pana spre 30 daca n-o impune conjuncura (copii, alte greutati), Capricornii se ocupa mai mult de partea spirituala, sunt mai din cate am observat eu... Si aia cu prevazutul si pusul raului inainte sta in picioare...
Fetelor, am si eu o curiozitate: prietenii vostri apropiati (prietenele) carei zodii apartin? Nu ma refer la partener sau rude, ci la persoanele care va sunt dragi, apropiate...
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
ellen spune:
Dana, eu ma inteleg foarte bine cu taurasii si capricornii. Iar prietena mea cea mai buna este pestioaica.
Nu stiu cum scrie in zodiac dar eu ca astia ma inteleg mai bine. Mai am prieteni si de prin alte zodii cu care ma inteleg bine, dar nu chiar asa de suflet... Elena &
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crista-s/crista-s.jpg)
crista-s spune:
Prietene eu am o groaza, si aici intra prietene bune - bune , pentru ca cel putin eu fac greu prietenii dar sunt alese bine, pentru o viata. Dar nu cred ca are legatura prea mare zodia.. doar poate ceva influenta .
...sa zicem ca singura cu care sunt pe aceeasi lungime de unda e tauroaica ( fata serioasa si cu picioarele pe pamint ca si noi ).. Daca cineva mi-ar putea confirma ca intradevar am mai trait si alte vieti inainte de asta, eu as putea fi sigura ca pe ea am mai cunoscut-o ... poate mi-a fost sora sau frate , mama sau fiica .. nu stiu .. ceva tare apropiat ... Ea este pt mine si eu pt ea sora pe care noi nu am avut-o si pe care probabil ca am dorit-o toata copilaria din pacate ne-am intilnit tirziu, in facultate, dar s-a format o legatura foarte puternica.
Apoi sortimentul este foarte variat, lipsesc insa acum ca stau si "ma cuget" fetele pesti si fecioare ( astea din urma cam prea tipicare si care isi pling de mila singure sper ca nu am suparat pe nimeni cu aceasta afirmatie strict personala - am in schimb un frate aici si imi ajunge ... ) si sunt destul de slab reprezentate leoaicele ( sa fie oare pt ca si ele vor sa fie sefe ?!?! ca si noi ...si nu prea stau bine 2 sefi intr-o singura camera
)
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
ellen spune:
Daca stau bine si ma gandesc si la mine nu se prea gasesc leoaice, in rest orice.
Si eu in facultate m-am inteles excelent cu o tauroaica, dar ea a plecat din Bucuresti si nu am mai resuit nicicum sa dau de ea. Elena &