Bebelusi de mai-iunie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 13
andreeaatan spune:
Fetele, de Turbo de la Braun vorbesc si eu, am si eu si e super destept. Razatoarea mea clasica si-a dat demisia.
Am facut un document de 6 pagini despre Baby Care, cu poze demonstrative si il trimit azi pe net unde pot si apoi saptamana viitoare ma duc cu cauciorul aici in Cluj.
Thomas are 8,1 kg. S-a rostogolit si de pe burta pe spate. Dimineata il gasesc dormind pe burta, linistit.
Papa branzica, nu facuta cu tablete de calciu-pe asta a vomitat-o, ci cu lamaie, o papa de o rupe.
Anky a ajuns cu bine in Cluj, am vorbit la telefon .
Mama lui Thomas
Pozele lui Thomas aici
gabitzam spune:
Lucas, daca iei Braun, ia cu picior de metal, ca sa il poti baga in chestii fierbinti si sa le pasezi, gen legume fierte in supa, etc.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
andreeaatan spune:
Dragele mele, ziceti ce vreti, eu am trimis sesizari cu privire la Baby Care la Agentia pentru Protectia Consmatorului, la Ministerul Sanatatii si lnstitutul de sanatate publica Cluj-Napoca.
Cred ca mai trimit si la directia de sanatate publica.
Mai aveti idei???
Mama lui Thomas
Pozele lui Thomas aici
lucas spune:
Bravo Andreea!!!!!
Ar fi bine sa trimiti si la Baby Care si le spui la cine ai trimis ca sa stie, magazinului de la care ai cumparat tot asa le spui la cine ai trimis. adica, la finalul mesajului mai adaugi o fraza cu, "aceasta scrisoare a fost inaintata si la......."
si daca vrei si ai timp fa si topic separat, la care adaugi si poze, pentru viitor, ca sa stie lumea ce cumpara.
exista o lege in ceea ce priveste garantia cu vicii ascunse, parca, da nu mai stiu nr. ei.daca ai un certificat de garantie de la ceva poate scrie acolo.
Matei 21.05.2005
loreen spune:
Andreea,mama lui Thomas, bine ai facut...ar fi si mai bine daca cineva ar rezolva doleantele tale...In locul tau procedam la fel...
Vroiam sa te intreb cum ii faci branzica cu lamaie...?!Le amestecii pur si simplu pe cele doua sau ai alta reteta...
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
4 luni
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
NewMami spune:
Bravo Andreea, imi place initiativa ta - mamica hotarata - in fond sunt banii tai si in felul asta ajuti si alte mamici sa nu se mai pacaleasca. Sper sa aiba efectul dorit toata munca ta.
Spune-mi te rog cum se face branza de vaci cu lamaie, ca aici nu gasesc branza de vaci si i-as face si eu lui Patrick acasa.
Transmite-i salutari si
lui Anky, ma bucur ca a ajuns cu bine si de abia astept sa ne povesteasca cum a decurs drumul. Sa se distreze cat mai bine acasa.
Un weekend cat mai placut tuturor.
NewMami &
Patrick Ryan
http://community.webshots.com/user/newmami2005
beatriced spune:
Salutici la fete!
Noi tocmai am venit din Herastrau si am trecut pe la net ca maine nu stiu daca vom reusi sa trecem ca vom merge cu parintii mei la un gratar la padure... Ca sa ne mai aerisim...
Mai fetelor, fusai la pediatruu cu Alex si zisa ca are 5.700 si 62 cm si zice ea sa-i dau mai multa formula, ca e posibil lapticul meu din punct de vedere calitativ sa nu mai fie asa de bun ca nu a luat mult in greutate in 2 sapt si trebuie musai. Asa ca ii dau mai multa forumula si mai putin lapte de san... Off! si aveam lapte destul... dar cica e musai sa ma ia in greutate...
Va pupacesc si mai vorbim
Mami de
Alex mâncăcios
Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex 
Beatrice
corni spune:
Ada_74 , eu am gasit Vitamina C natural la farm.Sensiblu de pe Sf.cel Mare(aceea pe colt aproape de Piata Grivitei) si mie mi-a indicat Cornelia .
Loreen,noua dr. nu ne-a dat voie sa papam biscuite.
Fran, si sotul meu este alergic tot la praf, polen,graminee,etc , la el alergia se manifesta incepand cu primavara si pana aproape de sfarsitul verii si este tare urata cu stranuturi repetate, cred ca de 100 de ori /zi , se irita f.tare ochii, cerul gurii, curge nasul si ochii lacrimeaza abundent si binenteles ca iti da o stare denervozitate si singurul antialergic care ii tine in frau cat de cat alergia este Aerius,imi este teama ca nu cumva si Timeea sa fie alergica mai ales ca foarte des se freaca la ochisori,i-am explicat doctoritei si m-a intrebat daca am mucegai sau umezeala in camera ,daca am covoare, carti si nici vorba de asa ceva eu chiar am eliminat covoarele din casa,camera se prezinta bine , peretii fara umezeala si mi-a spus ca tipul acesta de alergie mai degraba il dobandesti decat sa-l mostenesti dar am facut eu o conexiune cand ii este somn se freaca foarte puternic la ochisori de si-i inroseste, trebuie sa stau langa ea pana adoarme si sa o protejez pentru ca asa s-a intamplat si cand s-a zgariat pe retina.
Looren,incearca si cu ser fiziologic sa-i speli ochisorii, eu asa i-am facut la indicatiile medicului de la oftalmologie , nu mi-a dat voie sa-i pun alte picaturi dar binenteles cand tragi serul din fiola numai cu seringa cu ac ca sa nu se strecoare un firicel de ciob nevizibil cu ochiul liber.
Branzica dulce rezulta din laptele cald in care se picura cateva picaturi de lamaie dupa care se acopera olicica ca sa se mentina temperatura, eu parca asa imi aduc aminte insa legat de subiectul acesta din ce fel de lapte faceti voi branza dulce?
corni si bebe(Timeea)11 May 2005
poze Botez Timeea
babygirl spune:
fran, ema isi suge degetele, pumnii mai tot timpul. si noaptea o mai aud. toti bebelusii sug instinctiv. daca nu degetelul, suzeta. ema a refuzat suzeta, asa ca o las sa-si suga degetul.nu prea ai ce face. o sa se dezvete intre 3-6 ani (citisem intr-un nr al revistei "mami") eu am supt degetul pana la 6 ani spre disperarea familiei. ne asezam la masa si pana imi puneam mancarea in farfurie sugeam degetul. dar altii renunta mai devreme, cand merg la gradinita, de exemplu. parerea mea este ca si cu suzeta si degetul..treaba e la fel de neplacuta, exista in ambele situatii posib. imbolnavirii. suzeta trebuie mereu ridicata de pe jos si spalata, mainile mereu spalate. cineva spunea zilele trecuta ca bebelusul plange dupa suzi noaptea. eu prefer sa-si suga degetul noaptea decat sa ii bag mereu suzeta in gura.pe de alta parte cu suzeta cica nu sunt riscuri sa-si strambe dintii. nasa mea si-a dezvatat copilul de 3 ani sa suga suzeta spunandu-i pur si simplu ca s-a pierdut suzi. e greu si pt micuti sa renunte si la una si la alta pt ca se creaza dependenta. este asemnanator cu frustrarea pe care o simt adultii cand renunta la tigari. ar fi minunat sa existe o metoda prin care sa-i determini sa renunte pur si simplu, dar practic e imposibil. nu poti sa-i scoti de fiecare data degetul din gura pt ca se creaza tensiune si frustrare. nu-i placut, si nu va fi deloc placut cand bb va fi rosu-n gat, cu streptococi si alte infectii, dar tu nu prea poti face mare lucru. daca reusesti sa-ti dezveti bebelusul sa suga degetul, spune-ne si noua cum ai facut.;)
si o intrebare...ai ridicat caruciorul la urmatoarea treapta?
la tranta cu ursuletul
fran spune:
Buna !
Razatoare de sticla am luat acum 2 sapt. din cora. E un fel de farfuriuta cu zimti pe fundul ei- nu cred ca o pot folosi la ceva.
Adina- ii ridic carutul la ultima treapta dupa ce ajungem in parc, daca nu doarme. Si mananca uneori in parc asezata asa...oricum mie mi se pare foarte sus, nu sta bine deloc. O sa ma uit pe la babyexpo de un carucior sport mai usor si eventual cu mai multe pozitii. Desi daca vine frigul cred ca ne intoarcem iar la tancul asta- m-a rupt de spate - il car in brate pe scarile de la iesirea din bloc
La suzi stiu si eu ca e mai usor de renuntat cand creste, de asta ma supara ca mufeaza degetul.Chestia e ca de cateva zile chiar exagereaza- azi i-am dat cu dentinox si parca dupa asta a lasat-o mai moale...or fi dintisorii, da' eu nu simt nimic si nici gingia nu e inflamata.
Corni- mucegaiuri sau praf nu am, dar am patit o chestie cu ea care mi-a dat de gandit...pe caloriferul electric care e garat la ea in camera stau 2 ursuleti pufosi destul de maricei, la care nu prea s-a uitat cand i-am luat. Intr-o dimineata insa o vad ca incepe sa rada la aia...i-am adus langa ea- statea in scoica- si i-am pus de o parte si de alta...si dai si stranuta...i-am luat pe aia si i-am scuturat pe balcon( de fapt i-am dat cap in cap
)- si iesea praf din ei
. Si mie dr. mi-a zis ca bb mai repede apar alergiile alimentare decat de alt fel...
In primavara la babyexpo ochisem un carut babycare- adevarul e ca au culorile foarte vesele fata de ce mai e pe piata...bine ca m-am oprit la timp. Da fapt nu m-am oprit eu, la plecare nu-l mai aveau- vandusera TOATE carucioarele cu care venisera la expo. Dupa aia am tot auzit mamici plangandu-se de ele...bine ai facut Andreea.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05