Bebelusi de mai-iunie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 12
beatriced spune:
Salutici la fete!
Nu am mai reusit sa intru de ceva timp iar cand intru o fac destul de repede pentru ca mama are dial-up si merge extrem de greu...
Elisor, am modificat datele! Uita-te sa vezi daca este corect, daca nu, da-mi p.m...
Mami de
Alex mâncăcios
Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex 
Beatrice
loreen spune:
Pana la urma a trebuit sa ajung mai repede la doctor inainte de 26 ca draga de fiica-mea a racit putin...curgea nasul,ochiul ,tusea...I-am administrat niste leacuri babesti de-acasa iar la tanti doctor a ranjit ca si cand n-ar fi avut nimic...O fi zis aia ca-s nebuna de vin cu copilul sanatos...Am intrebat-o de antigripal si m-am lins pe bot anul asta,doar cat mai multa vitamina C...Abia la anu-n toamna...
Eu voi incerca si niste leacuri homeopate sa vad poate reusesc sa o cotesc iarna asta cu raceala la copii...
Lili vitamina C natural gasesti la farmacia homeopata DOM de pe Tomis inainte de Sensiblu cum vii dinspre Capitol...De-acolo am luatt si vitamina d3 natural..
Babygirl ai incercat sa faci comanda la mothercare din Anglia?!Au preturi mult mai bune decat cei din Romania si livreaza si pentru noi...
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
4 luni
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Grrr...ma 'nerveaza....astia cu prognoza lor, la ProTV, zic ca ploua duminica
Sper ca se inseala, ca de-abia pusesem si noi de o intilneala dupa atita vreme.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
loreen spune:
Vreau si eu putin ajutor ca nu ma descurc...Are Delia mucisori in nas ca se aude,insa nu pot sa-i scot si mi-e frica sa nu-mi faca altele daca nu-i scot...Am incercat cu popita aia cu varf lung si moale dar nimic si nu stiu cum sa fac...Pleaseeeee!
si Delia(26.04.05)
4 luni
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
fran spune:
Buna !
Na, ca am dat peste alta acum...isi suge degetul mare in disperare- pana acum mai nimerea cu diverse degete prin gura, eventual cu un pumnisor sau chiar amandoi...da' acum mufeaza direct degetul mare si trage de el cat poate, mai ales cand ii e somn. Ce naiba fac? O las sa-l suga- asa adoarme, sau ma chinui sa-i dau suzeta, trage ceva din aia apoi se lupta cu mine sa si-o scoata din gura si sa-si inhate degetul...si ii trece si somnul...voi ce ziceti? Mi-e necaz de mor ca e clar ca o sa se invete asa...iar sotul meu zice ca avea in facultate o colega care atunci cand se concentra mai tare...incepea sa-si suga degetul...
Il nimereste si prin somn sa-l bage in gura...am gasit-o dimineata dormind si tragand de el...nu cred ca e de la dinti, ca inainte isi freca gingia de jos- acum insa suge cat poate...of.
Loreen- ai auzit de o comanda mothercare venita in Rom? Mai sunt si alte taxe (vama etc) in afara de alea de transport? Ca preturile sunt diferite rau- eu am vrut sa-i iau setul de popice- parca 8lire- si la magazin erau 850.000.
Corni- nu rade, dar eu de cateva zile chiar trag cate o liniuta cand stranuta
. Mie se pare ca stranuta mult mai des dimineata si i se inrosesc parca si ochisorii- tat'su care e alergic la praf, mucegai etc, etc- tot asa face- cum se scoala dai cu stranutul...asa ca notez cateva zile sa vad daca intradevar dimineata stranuta mai mult...Kaki il notez oricum, ca dr. ma intreaba mereu cum e kaki cand mananca mai putin... da' de cand cu fulgii de orez-face ceas- dimineata intre 9 si 10.
Lucas- si mama mea face la fel. Cand chem pediatra acasa- aia de famile- ca altfel merg cu Iepurete la o fosta colega de liceu care e dr. la medicover-da' cum zic, cand chem dr. acasa sare toata cu intrebari. Si retine tot, ca un elefant si mi le serveste cand mi-e lumea mai draga...dr. zicea- dregea...plus ca citeste toate prostiile prin "Mami", "Superbebe" etc...si le retine ceva de speriat. I-am mai taiat avantul doar cand i-am aratat ca intr-un numar ziceau sa iei acid folic toata sarcina si in urmatorul ca acidul folic luat in ultimele luni de sarcina predispune la cancer![]()
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05
ioanailincam spune:
Mey, stimati telespectatori, inainte eram dependenta de citit, acum sunt dependenta si de scris... Sunt chiauna de somn, dar trebuie sa-mi vars nervii. Cred ca e ceva in aer ca prea se plange toata lumea.
De cate ori credeti ca am schimbat-o pe fiica mea azi? Nu mai putin de 7 (sapte) bluzite si 2 pantalonasi. M-a tampit cu varsaturile... Si colac peste pupaza a dormit foarte putin, motiv pentru care a fost maraita si m-a convins sa-i dau o masa in plus (si la mai putin de 3 ore de precedenta), motiv penru care mi-a varsat-o atunci cand a ragait. Iar apoi, fericita de isprava ca m-a prostit sa-i dau sa suga desi nu era cazul, radea fericita.
A, totusi de 2 ori nu am schimbat-o de la varsaturi, ci din alt motiv. Apropo de fetele ale caror copilasi au probleme cu constipatia, a mea a facut ca ceasul la fiecare masa de cand s-a nascut. Mai nou insa face la 2-3 mese si vine cu atata putere si cu directie ascendenta incat ii iese prin pampers pe sus. Nu va zic cum ma chinui sa-i scot body-ul fara sa-i pun in cap productia. Si uite asa mai schimba mama o tura...
Pisik – merci pentru incurajarile cu suzeta. Azi chiar nu prea a vrut-o – de aia o fi dormit asa putin? Nu cred totusi pentru ca ziua adoarme de regula fara ea, mai ales ca am mers mult cu masina + in parc... Oricum si ea o scoate la un momet dat (acuma, de exemplu, nu o are).
Inca ceva si ma duc sa ma culc ca m-a obosit groaznic ziua de azi. Voi patiti asa ceva? Dupa masa de la 3 sau 4 dimineata se culca linistita, dar apoi invariabil la 6-7 incepe sa se screama. Ridica piciorusele in sus (ambele deodata, nu cate unul cum face ziua cand pedaleaza) si le da drumul din tavan de mai are putin si rupe patutul si in acelasi timp se screme. Rezultatul sunt niste parturi amarate (uneori nici macar atata), caci caca face mai tarziu, la masa (am uitat sa zic ca atunci cand iese prin pampers de regula curge si pe mine). Ca remediu o iau cu mine in pat si ii bag suzeta ca altfel se trezeste de tot si aleluia somn. Pediatra a zis ca a mai auzit, dar ca nu are alta explicatie decat ca mananca foarte bine... ce-o mai fi si asta.
Mai, m-ati speriat cu calciul ca inchide fontanelele. Eu i-am dat siropel (cu seringa) de vreo luna incoace ca pediatra a zis ca 1) are fontanela destul de mare si 2) se cam sperie. Sper ca n-am facut vreo tampenie. Pe prospect nu scria limita de timp, iar doctorita a zis sa-i dau data asta si gata (adica nu 10 zile in fiecare luna).
Noapte buna va doresc – ah, altadata as fi dormit maine pana la 10, dar acum la 8 cel tarziu trezirea (asta dupa o ora de ascultat scrematanii si infundat suzeta in bot).
A, si o intamolare notabila: a apucat-o pe colega mea care a nascut la o luna dupa mine de deget. Ea ii flutura degetele prin fata si incet, timid, a intins manuta si a luat-o de un deget. Sa mor de ciuda ca nu am prins evenimetul ca eu conduceam si erau numai ele 2 in spate. Incerc si eu maine. Acum chiar gata///
fran spune:
Loreen- eu tot cu pompita din aia ii scot, dar ii vad, nu stiu daca merge si pentru aia din fundul nasucului. Oricum ies mai bine daca ii pui intai un pic de ser fiziologic. Strangi bine "burduful" pompitei, ii impingi in nasuc cat poti de mult varful pompitei si ii dai drumul brusc. Daca Delia te lasa poti sa-i si astupi cealalta nara cu degetul in timpul asa- merge mai bine asa. Sotului meu i-a reusit asa de bine manevra din prima ca ne miram de ce nu scoate nimic, iar mucisorii fusesera aspirati pana in fundul burdufului
- sa nu fie si la voi la fel. Altceva eu nu mai stiu- dar parca era o smecherie cu ser fiziologic pompat mai cu presiune- parca Androix(?) zicea?
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05
loreen spune:
Neatza...
Care dimineata pentru mine este de pe la vro 1 noaptea...Am facut noapte alba ca Delia s-a fonfait tot timpul ca nu putea respira...Si veneam eu cu vidanja si inafara de niste plansete nureuseam sa scot nimic...Ii aud nenorocitii insa nu pot sa-i scot defel si mi-e tare frica de otita sau de vreo rinita purulenta cum face sor-sa la greu...Nu va mai zic ca stateam cu Humexul precum stropitoarea,cand fonfaia pac jetul macar sa respire o jumate de ora sa se poata odihnii...Si asta in situatia in care era cu mine in pat si efectiv s-a sucit prin el pana dimineata...
Abia acum a stranutat mai cu simt de raspundere si a scos singura ceva din ei...
Are si ochii injectati,vai mama ei...bine macar ca nu a facut febra...ca o puneam si de antibiotic...eventual
Fran am icercat asa cum spui tu,insa plange si-mi da peste mana,iar barbate-meu nu este acasa...Sa mai incerc cand vine el...
A cu degetul mare si a mea este fan inrait...Suge la el cand este somn de numa-numa...apoi cand considera ea ca a adormit si-l scoate singura...Eu am refuzat sa-i mai dau suseza pentru ca se enerveaza la culme si plange...
Ioana asa face si a mea...Dimineata cel putin este teroare...PAna acum am aruncat vreo doua body ca erau de nerecuperat...si apoi toata la dus...ca era din cap pana in picioare la propiu..
si Delia(26.04.05)
4 luni
lucas spune:
scuze ptr. lungimea mesajului de ieri si saru'mina la fete ptr. raspuns.
acu pe scurt:
Gabitzam, Babygirl tot Braun ma gindisem, dar am vazut unele cu paleta de plastic, altele inox, si nu prea stiu de care? unul simplu de la braun cu 1 viteza si pahar de mixare e 850.000 vad ca spuneti de 2,5 mil., ma duc sa imi arunc ochii si pe ala.
Babygirl, ma duc eu azi in selgros si daca are razatoare de sticla iti iau si tie. stiuuuuuuuuuu de Baby expo, taticul numai cind a auzit cuvintul s-a inverzit, in aprilie am fost singura si am spart bani, carut, patut, autobaby, haine, alea, alea.... el a venit si ne-a luat de acolo. acuma am citit pe fata lui o bucurie imeeeeeeeeensa!!! ridea, o fi fost nervos risul???noooooo!
Fran, mama are 70 de ani, cred ca e mai curioasa decit prevede legea. aseara isi baga Matei piciorul in gura, a reusit in sfirsit, si vine si imi spune ca asta e semnul ca a baut o vadra de lapte!!!!!!ca asa spun batrinii, si ea ieri a calculat si i-a iesit!!!de unde o sti ce spun batrinii, nu stiu, ca ea a crescut in mijlocul Bucurestiului, in P-ta Amzei, da renunt sa imi pun intrebari.
Loreen, ptr.mucisori, ia de la farmacie, para piriforma, foarte buna, doctorul mi-a recomandat si la mine functioneaza. este roz din cauciuc, sunt mai multe marimi, ia de marimea unei mingi de golf.nu e scumpa.s-ar putea sa-ti spuna ca este ptr. clisma la copii da tu ia, ca e buna.face mai bine vacuum, in nara.
LULUKU da mama si tu un semn! sunteti bine?
Matei 21.05.2005
loreen spune:
La multi ani micutilor Tudor Catalin (Andra_bb),Julia Andreea (Speranta nu moare) si Robert (Monicica), sa cresteti mari si sanatosi,cuminti si frumosi...
Lucas am sa caut si din aia...Sa vad daca creste productia la recoltat...Vezi ca sunt niste robotei de la Braun se numesc Turbo Braun,sunt mici da' cu 2 viteze normala si turbo,cutit pentru tocat,blender,si inca o chestie care cred ca bate spuma...Eu il am de trei ani si am dat atunci 1900000...Probabil ca acum a ajuns la 2500000...E mic da' face lucururi mari![]()
Pentru lacrimatul ochilor excesiv stiti vreu leac,inafara de sters in continuu?!
si Delia(26.04.05)
4 luni