Vrancea(12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Flori, merci mult si tie mult asanatate si sa-ti revii cit mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Buna dimineata!

Eu m-am trezit mai bine,dupa ce aseara am luat maalox,omez,dicarbocalm...Cezar vroia sa ma trateze cu ceva tuica ,dar nu m-a pacalit

Voi??

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Buna dragelor.
Eu la job, nici nu ma mai bucur ca vine we ca muncesc si sambata pana seara tarziu si e posibil sa mai fac si duminica niste ore (ca tot sunt singura daca munceste Lari..) asa ca nu mai exista we pt mine...
Abia astept concediul..

Sper sa fiti bine, sanatate la bolnavioarele noastre si numai bine. Va pup

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!

Mergi la inceput

Andrutz,dar ce mult muncesti,saracutza de tine....Dar,daca zici ca Lari oricum munceste..macar asa iti umpli si tu timpul.Pup fata

Restul fetelor???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

Ma alatur voua in rugaciune ptr sufletul lui LIVIU si ptr puterea de care are nevoie ANA ,acum!
Dumnezeu sa-l odihneasca pe LIVIU!
Ma rog ptr sanatatea noastra a tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Buna seara la fete!

Ce mult a trecut de cand nu v-am mai scris...Am promis eu ca mai trec pe la voi, dar uneori veneam mult prea obosita de la serviciu si nici nu mai aveam atata energie incat sa deschid calculatorul!

Am avut o vara frumoasa si asta pentru ca am avut-o pe mama aici cu mine! De la serviciu nu am putut sa imi iau liber, ca de abia sunt la inceput, dar in week-end-uri am profitat la maximum! Am vrut sa ii arat cat mai multe mamei, ca cine stie cand isi va mai face curaj pentru inca un drum pana la noi! Asta din cauza ca am profitat de o promotie de la KLM si am luat biletul prin Amsterdam si a trebuit saraca sa se descurce singura prin aeropoarte, asta in conditiile in care cunostintele ei de franceza sunt minime! Dar s-a descurcat si sunt foarte mandra de ea!

Dar despre vara mea, am sa va mai povestesc eu mai multe alta data...

Am observat ca se scrie din ce in ce mai rar la subiectul asta, dar cum nici eu nu am mai intrat din cauza serviciului, imi imaginez ca si restul fetelor au avut motive intemeiate ca sa nu o mai faca!

Am vazut ca Dana a avut nunta si am vazut ca a fost o mireasa superba! Casa de piatra si numai fericire! Si mult curaj si rabdare la invatarea limbii germane!
Ca stiu eu ce vorbesc, ca si flamanda asta nu-i mai departe de ea, si de cand ma lupt cu ea si tot nu i-am venit de hac!

Aceleasi urari i le adresez si lui DidiAlex si lui Helbi!

Si la fel si lui Catalin sa aiba numai note mari la scoala si sa ia premiul intai cu coronita! Kata, eu nu l-am avut pe d-l Neagu invatator, dar am auzit ca e extraordinar! Stiu ca punea mult accentul pe orele de muzica, pentru ca asta e profilul scolii, dar si ca stia sa isi faca orele foarte interesante si ca prichindeii nu se plictiseau niciodata cu el!

Andra, chiar mi-a parut rau ca am fost atat de comoda si nu am mai intrat sa va scriu cateva randuri! Am citit mesajul tau si cand am vazut cate griji ti-ai facut pentru mine, m-am simtit foarte jenata! Tu te implici si ajuti atatea persoane, iti faci timp pentru toata lumea, iar eu...Imi fac mea culpa si sper sa nu te fi suparat prea tare pe mine! Si nici restul fetelor! Pupici la toate!

Flori, cum te mai simti? Multa sanatate si iti tin in continuare pumnii ca sa ti se realizeze visul tau cel mare! Pupici la fata!

Sim, sa nu crezi ca te-am uitat! Stiu ca si tu vrei sa-i daruiesti lui Ruxi un fratior sau o surioara! Lasa ca maine-poimaine o sa discuti aici pe forum cu Flori despre moda la !!!

Lorena, mama mea e din Brosteni! Voi mai aveti rude pe acolo? Eu nu am mai fost de mult timp pe acolo, acum ca bunicii mei nu mai sunt, dar am pastrat atat de multe amintiri frumoase...Nu era vara in care sa nu ma balacesc in Milcov sau sa nu ma duc cu copii din sat la Poieni sau sus la Releu! In fine...Alte timpuri!

Fetelor, eu va pup pe toate si va doresc o saptamana usoara!

Roxana

Mergi la inceput

Roxi,ce ma bucur ca ai mai trecut pe la noi!Chiar imi era dor de tine!
Cred ca a fost super pt tine ca ai avut-o pe mama ta la tine.Imi inchipui ca dupa servici nu stiai cum sa ajungi mai repede acasa,nu-i asa?

Restul fetelor??

Eu fac ce-mi place cel mai mult:gatesc Asta e!Daca trebuie...Acum pregatesc o ciorbita de pui si salata de vinete(va zic asa...ca sa va mai dau cate o idee ).

Va pup si mai trec io...poate intre timp...mai treceti si voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Roxana, ma bucur ca ai mai dat un semn de viata is ca toate la tine merg ok.

Flori, nici eu nu ma pomor cu capitoulu "gatit". O fac ca trebuie, dara saa-s de fericita cind maninc in oras Si fiimea-i la fel.......eu ciorbe fac 2 pe an, si supe 1 pe luna. Maincam in prima zis is apoi se arunca

Va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Buna dimineatza tuturor!

Am intrat cu gandul sa va spun o faza super-tare marca fie-mea:

Aseara am fost la cumparaturi impreuna cu Florin si Ruxi si cum ne intorceam noi cu masinuta acasa ea se apuca sa cante. Eu, hai sa-i tin isonul. Dupa mine, taica-su...sa se bage si el in seama. Atat i-a trebuit ca a si izbucnit:
- Va rog sa ma lasati sa cant singura; de ce va bagati peste cantecul meu?
- Pai am vrut sa ne distram si noi cu tine...nu ne dai voie?
- M-am suparat pe voi. M-ati deranjat. Si stiti ce: eu cred ca voua va trebuie un sef!!!
- Whaaat??? (Stateam si ne uitam unul la altul de parca ne lovise trenul.)
- Pai si unde sa gasim noi un sef, o intreaba Florin.
- Cum unde? In camera lui, normal!
- aaaa...adica vrei sa fii tu seful nostru? o intreaba el...
- Pai sigur ca vreau, ca vad ca nu se mai poate asa...

Dragele mele, am crezut ca lesinam de ras. Va dau cuvantul ca nu am inventat sau exagerat cu nimic. Problema cea mai mare este ca daca ati vedea odrasla de care vorbesc ati spune la fel ca toata lumea: ce copil delicat si cuminte. Se vede treaba ca a inceput sa creasca! De acum pazea! In orice caz, daca pana acum actionam de capul nostru, de acum e clar: avem un sef!

In rest ce sa va spun: am casa varza. Acum, cand vine iarna m-am gasit si io desteapta sa-mi bag santierul in casa. De fapt trebuie sa lipesc niste polistiren pe pereti ca sa mai izolez nitel balconul. Sper pana la sfarsitul saptamanii sa terminam si distractia asta, ca tare imi mai place praful in casa!

Roxana esti o scumpa! Multumesc mult de gandul bun! Sper sa ni se intample si lui Flori si mie cat mai curand! Mandra mea se roaga in fiecare seara la Doamne Doamne sa-i dea un fratior sau o surioara cat mai repede. Intr-o zi chiar ma intreba: "Mai mami, dar de cand ne rugam noi si uite ca tot nu ne da nici un bebe Doamne Doamne! Inseamna ca suntem foarte obraznici, nu?" Parca eu mai stiu ce sa-i raspund copilului... Mergem inainte si cand o fi sa fie, o fi!

Floriiii mi-ai facut o pofta ca ii musai sa plec la masa la pranz. Cu gatitul eu stau foarte bine. Am o "conventie" cu Florinul meu: eu gatesc felul I si el felul II. El este aproape un gurmand si face tot felul de chestii sofisticate, majoritatea pe baza de peste sau fructe de mare. Asa ca eu nu-mi bat capul cu "ce mancam azi", ci el...

Va pup

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Seara doamnelor!

la toata lumea sunteti niste dragutze!

Andra, unde esti? am nevoie de un sfat.
esti OK?

revin cu amanunte!

Alexandra

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank"> Un baietel de un anisor, diabetic, insulinodependent. Oare putem sa ii alinam durerea?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex, un baietel diabetic, insulinodependent.

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput