Vrancea(12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Dragele mele, eu nu i-am cunoscut pe Ana si Liviu, dar am citit cate ceva pe DC despre ei. Imi pare rau de tot ce li se intampla si sunt alaturi de voi in rugaciune.

Imi amintesc acum de o buna prietena de-a mea. I-am fost profesoara in liceu...asa ne-am cunoscut. Ea - un om de o clitate extraordinara, cum greu gasesti: o inteligenta iesita din comun si un suflet mult prea mare pentru lumea in care ne aflam. A fost printre gloriile genaratiei ei. A intrat - evident as zice! - la 2 facultati. Le-a terminat cu rezultate exceptionale pe amandoua. Se pregatea sa mearga printr-o bursa sa studieze in strainatate (nu mai stiu exact, ceva legat de diplomatie, politica externa). Cand a aparut vestea: dupa o vreme in care s-a simtit rau a facut un set de analize care au dat verdictul: leucemie.

Deja a trecut un an de cand face tratamente, sta prin spital, iar viata ei a fost total data peste cap. Nu bursa, nu studiu, nu plimbari ...aproape nimic. Doar cativa prieteni care trebuie sa fie perfect sanatosi ca sa se poata intalni cu ei. Insa un luptator mai insetat de viata n-am intalnit inca. Imi spune ca abia acum a aflat cat valoreaza viata si ce inseamna sa muncesti in fiecare zi pentru dreptul la existenta. Este omul pe care il admir cel mai mult pentru putere si vointa. In orice caz, credinta in Dumnezeu a salvat-o si acum cu totii ne rugam sa treaca si cele 6 luni ramase de kimioterapie, ca sa se poata gandi apoi la un trasplant de maduva. Asta cred ca inseamna sa lupti: nu conteaza unde esti, in ce punct al vietii ai ajuns, important este ca in fiecare clipa sa fii gata sa o iei de la inceput fara macar sa-ti treaca prin minte umbra disperarii.

Dumnezeu s-o intareasca pe Ana, are mare nevoie acum!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

...am gasit subiectul pe pagina 3...

Nici nu mai stiu ce sa va mai spun dupa ce am aflat ca pe Liviu l-a luat Dumnezeu la el.Ma gindesc la Ana si ma rog pentru ea acum.Ce va face ea de-acum incolo fara Liviu care era viata ei...
Sa ne rugam si pentru sanatatea noastra a tuturor.

Va imbratisez cu drag si astept zile mai senine pe DC si fara astfel de tragedii.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

pe mine vestea, desi intr-un fel ma asteptam sa vina, m-a pocnit de dimineata in moalele capului si nu pot sa mi revin

ma gandesc la Ana...in clipe dina stea iti da Dumnezeu putere, am pierdut oameni pe care i-am iubit ca pe ochii din cap si stiu cum e..
dar apoi...cand se va intoarce acasa, cand se va trezi singura si inconjurata de lucrurile lui si va realiza ca el nu se mai intoarce niciodata...eh, atunci va fi cosmar. de aceea mi-am promis sa fiu alaturi de ea, sa o sun, sa o incurajez sa mearga mai departe caci asa ar fi vrut Liviu.
si pt ca el si-a dorit atata sa traiasca, sa traiasca si pt el, sa faca lucruri pe care el nu a apucat sa le faca...
si de asta am rugat-o si o mai rog si pe Danuta sa o mai sune pe Ana si sa nu o uite...are nevoie de noi de acum, mai mult decat a avut vreodata..

sincer, nu ma simt buna de nimic...zilele trecute Bogdanel, apoi Nicoleta, ieri Mariuca, azi Liviu...sunt oameni pe care nu i-am cunoscut niciodata personal dar a carot disparitie ma afecteaza terbil...pt ca stiu cum e..

sa ne fereasca Dumnezeu de asemenea incercari si sa ne protejeze pt toti!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Este cumplit ceea ce s-a intamplat..Intr-adevar,dupa cum decurgeau lucrurile in ultimele zile,parca ma asteptam sa se intample asta,dar in adancul sufletului inca mai speram ca Liviu sa-si revina...

Chiar acum m-am uitat la pozele pe care le-a pus Danutza la subiectul cu Liviu si...parca nu-mi vine sa cred ca nu mai este.Doamne,era atat de tanar si parea atat de optimist

Ma rog ca Dumnezeu sa o intareasca pe Ana,saracutza de ea...Ai mare dreptate,Andra..cand s-o termina totul si v-a ramane singurica printre lucrurile lui Liviu..Offfffff

Nu stiu ce sa mai spun..m-a afectat tare vestea asta.
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace sufletelul lui bun!

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Acum am venit acasa si cum am deschis forumul, am intrat la general sperind sa gasesc o alta veste! Cred ca am citit de 5 ori titlul, desi, asa cum spunea si Flori mai sus, evolutia din ultimele zilea prevestea ce avea sa se intimple. Dar...am tot sperat si in fiecare seara m-am rugat pt Liviu si Ana!

El a scapat saracul de suferinta. Pt Ana acum e stare de soc, in care inca nu realizeaza ce se intimpla. Stiu asta de anul trecut, de cind l-am pierdut pe tata. Abia dupa aceea simti lipsa. Te invirti prin casa si astepti sa vina, sa-ti spuna o vorba, sa-ti zimbeasca si....astepti in zadar!

I-i va fi greu si pt ca nu-l va avea aproape de ea. Oare de ce tocmai la Horezu i-l inmorminteaza? Ma intreb si eu......

Sper ca Dumnezeu sa o intareasca si sa o ajute sa treaca peste momentul asta si peste urmatoarul an care va fi cel mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Din Horezu sunt amandoi...

In plus, ultimele cuvinte ale lui Liviu, inainte sa intre in coma, intr-o stare de semi-constienta, au fost "ce frumos e la munte..."
Si Ana il duce la munte...acolo unde ii placea lui..

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna fetelor..
dati-mi si mie va rog un sfat ..si o mana de ajutor daca puteti..aici:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59459

mersi mult

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Fetele,ce mai faceti?
Mie mi-e rau tare azi,atat de tare ca nici la servici nu m-am dus Ma doare stomacul de moor,am luat un Maalox,dar vad ca degeaba,cred ca trebuie sa bag urgent un omeran.

In rest..nu ma laud cu nimic.Dar mi-e dor rau de voi

Va pup,ma duc in pat,dar mai trec eu pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Am intrat si eu sa va salut.Am avut o zi f. frumoasa, dar incheiata cam urit caci Bianca are scarlatina! A durut-o in git rau ieri si acum 2 zile, iar azi dr.parca m-a lovit in cap cu vestea asta. Nu e rau, de luni poate sa mearag iar in gradi, dar..........

Va doresc o seara frumoasa si multa sanatate!

Mergi la inceput

Andreia,multa sanatate Biancai si multi pupici

Mergi la inceput