La France (41)
Raspunsuri - Pagina 12
didita spune:
Multumesc frumos de incurajari! Cum zice si draga sot: niciodata n-am fost atat de aproape de nastere asa ca...
De vreo doua zile mi s-a dezmutzutzoiat burta si cica ar fii coborat, asa ca poate , poate! primul a intarziat trei zile si al doilea l-au declansat la doua saptamani. macar al treilea ar fi putut face un mic efort pt mamica lui chèrie.
Lu am avut si noi o perioada asa nasoala care a durat cam un an. Cum scapam de una dadeam in alta belea. Ajunsesem sa ne ingrijoram cand rezolvam ceva si ne intrebam oare ce ne mai asteapta! Din fericire a trecut si asta si la un timp am avut o perioada fasta, nu stiu cum se nimerea, dar am avut o gramada de reusite! si am uitat cat am tras inainte si am putut profita. Mult curaj!
didita
oana cretu spune:
Merci, Mik! Are otita. Cu temperatura pana la 40,3 cand urca. In fine...
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE NOI
cait spune:
Salutare fetelor..cred k in acest moment suntem multe care citim ce mai fac fetele pe aici si nu apucam sa scriem k sunt asa d ebine ¨dispuse¨...eu vorbesc despre mine..
O seara buna la toate.
nadine2004 spune:
Buna seara si din partea noastra!
Lulu, imi pare rau ca treci prin asa o perioada!Sper sa se rezolve problemele repede!
Didita, cred ca e interesant sa nu cunosti sexul inainte, imi imaginez ce emotii.Pana sa aflu sexul imi imaginam cum o sa fie sa am fata si cum baiat:) Cred ca daca e sa mai am un bebe nu as vrea sa mai stiu.
Oana, sanatate lui Seb!
Noi suntem mai bine de doua zile,insa cu mici dureri de burta si cu constipatie(cu toti litrii de Hepar pe care ii beau); falcutele cresc si lui mami ii e din ce in ce mai greu sa ma tina in brate
Mergem la baita!
Numai bine va dorim!
Maria I spune:
Prezent!
Buletin de stiri:
-am venit din tara plina de respect, eufemistic vorbind; mi-a luat ceva vreme sa ma remontez
-am facut o frumusete de criza de ulcer, aproape a trecut
-mi-am gasit barbatul fumator si inconstient, "politicos" exprimandu-ma eu la adresa lui; iar am dus munci de lamurire si-am tinut conferinte antitabac; azi e a doua zi fara tigari
-mi-am gasit pisica aproape obeza
-i-am trecut pe amandoi la regim, ca prea s-au destrabalat in lipsa mea ("Zise Zdreanta-n gandul lui"); si nu mi-e ca s-au destrabalat, da' chiar asa, fara mine?
-m-am umplut de stiinta la cursurile de franceza, asa ca am decis sa nu mai servesc, nu de alta, dar adjectivul posesiv l-am invatat in primul an de studiu acum muuulti ani
-asteptam un raspuns de la crucea rosie, chestia cu dispensa de studii, cred ca v-am mai facut capul mare pe tema asta; raspunsul fu negativ, dar dom' director cica s-ar simti onorat daca m-as inscrie in anul I, sunt sadica si nu-l onorez
-alt raspuns negativ am primit si de la Aix, pe motiv de locuri putine si catindati multi
-degetul pe i si punctul pe rana: duminica noaptea ne-au furat masina din curte; partea plina a butelcii ar fi ca au gasit-o, intr-o stare care va necesita doua saptamani de terapie intensiva; partea goala a aceluiasi recipient: sotul meu drag e transformat in leu in cusca fara masinuc, e drept, un leu care mai mult miorlaie decat rage, sa nu ma spuneti! macar asa am garantia ca nu poate sa plece dupa tigari:)
Cam astea-s supervestile, serios scurtate si cosmetizate
Lulu Da, ai dreptate, sunt perioade cand toate merg cu verdele-n jos, dar perioadele astea trec si vin altele, cu soare mult si cu o lumina ca de miere, crede-ma! Si nu-i bai, nu te stresa, raspunzi cand poti, noi suntem aici si ne gandim cu drag la voi.
Didita, curaj!
O mie de ganduri bune pt voi toate si pt puii mici si mai marisori de pe La France
Sa ne ajute Dumnezeu sa ne raintalnim cu vesti mai bune!
doruletz spune:
didita, m-a amuzat descrierea ta, parca m-ai fi descris pe mine. Nu stiu cat sunt de adevarate chestiile astea cu forma burtii, marimea etc. Mie toata lumea imi spune ca e baiat (chiar si pe strada) ca burta e rotunda ca o minge si maaare, n-am avut absolut nimic pe fata, dimpotriva, bebele e mare si el (la ecografia de la 32 de saptamani masuratorile corespundeau la saptamana 35 , nici nu stiam ca e posibil asa ceva). Si totusi la absolut toate ecografiile (am facut in fiecare luna ca doctorul avea aparat la el in cabinet) mi s-a spus ca e fetita! Acu' poate s-o fi inselat da'totusi e greu de crezut cu atatea ecografii.
Eu am vrut sa aflu ce e pentru ca mi se parea nu stiu cum ca doctorul sa stie si sa nu-mi spuna. Daca ar exista o modalitate sa fie surpriza totala, nici doctorul sa nu poata vedea sexul atunci poate ca m-as mai gandi daca as vrea sa stiu dar asa... In plus, majoritatea colegilor mei au fetite asa ca m-am ales cu o gramada de lucrusoare
Lulu, imi pare rau, cred ca toti trecem prin asta uneori, e dificil dar trece
georgianab spune:
Lulu curaj, fruntea sus, tu esti puternica si ai sa treci si peste asta. Ai sa vezi ca o sa vina si vreme buna.
Oana ai grija de pui mic, iti doresc sa se faca repede bine! Stiu prin ce treci si nu-i usor. Curaj!
Celorlalte fete va doresc numai bine, nasteri usoare, bebei sanatosi si fara evenimente neplacute.
La noi totul e binisor (daca fac abstractie ca Irina tuseste ca un magarus), am meciuri in fiecare miercuri cu "maison de l'enfance" care ori nu-i da fiie-mi sa manance, ori o uita la toaleta, ori imi spun ca ceasul meu nu e bun si ca n-am venit la timp... Sunt undeva la limita de sus cu rabdarea si inca n-am facut scandal doar din cauza ca directoarea e vecina mea de palier si in general e o tipa draguta.
Azi am primul rdv pentru un post si desi mi-am zis sa nu merg cu emotii ca daca nu-i asta-i altul, ca nu stau in strada, ca nu mor de foame, in realitate mor de emotii ca vreau al naibii de tare postul asta!
Asta-i, va doresc o zi buna si fara neplaceri!
Georgiana.
http://georgiana.iciblog.com
spic de grau spune:
Buna fetele,
Pentru fetele din Paris si IDF - firma unde lucrez cauta sa angajeze pe cineva, care vorbeste bine franceza si se descurca bine in scris in engleza.
Postul e in "recouvrement"-recuperator de creantze,( adica ce fac si eu).
Pe scurt: aveti o lista de clienti, cu datorii mai mult sau mai putin vechi, si trebuiesc recuperate aceste datorii - prin telefon!
Daca va intereseaza (seful meu cauta in plus si cu site-urile de recrutare, deci grabiti-va!), pana maine dati-mi mail pe lumy_l@hotmail.com, cu cv-urile voastre.
Pupicei, (fug la datornicii mei )
Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT
oana cretu spune:
Merci Nadia si Georgiana!
Georgiana, tin pumnii pentru interviu!!!!
Didita, fac galerie!!!!!!!!!!!!!!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE NOI
andiaroro spune:
Lu, se pare ca ne plimbam pe sub aceleasi stele Noroc ca stim ca sunt intr-o continua miscare!
Georgiana,iti tinem pumnii!
ana