Bebelusi de mai-iunie 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 4
red rose spune:
Buna seara fetelor,
Loreen, am inceput deja sa caut mesajele tale si le citesc pe nerasuflate, doar, doar sa aud ceva vesti mai bune. Imi pare tare rau de frumusia ta, mai ales ca si la noi a fost o perioada cu varsaturi "la greu", asa ca stiu ce inseamna. Eu si acum mai am momente cand mi-e teama sa nu dea pe afara si o misc ca pe un ou dupa ce mananca. Tu o pui pe o pernuta dupa ce mananca? Macar 1/2h. Incearca sa o hranesti undeva in aer liber sau pune-i ceva muzica relaxanta. Nu stiu ce sa mai zic, incearca orice crezi ca n-ai mai incercat. De citi am citi si eu ca unii copii au probleme cu orificiul pilor care se inchide mai greu dar se pare ca se rezolva de la sine pe masura ce creste. Eu zic sa nu disperi ca nu e bine. Stiu ca iti e greu dar vei trece peste momentul asta. O sa se faca Delia mare si ai sa-i povestesti cu haz cum te "garnisea" cu lapticul de fiecare data.
Mara mananca ba 200ml, pa 160, cum ii vine pe chelie. Cert e ca isi face cantitatea zilnica. Dar ce ziceti voi, ca desi mananca in mod constant aceeasi cantitate de lapte, de o saptamana nu a pus un gram pe ea. Oare care o fi explicatia? Eu o cantaresc zilnic (am ramas asa de cand am nascut-o ca era foarte mica (2350g) si era musai sa vad cum ia in greutate). Mai am putin si arunc cantarul. La 3 luni jumate s-a blocat la 6kg.
Lucas as vrea si eu carticica aia dar am uitat cum ai zis sa facem si nu mai gasesc mesajul acela al tau. Poti sa mai scrii o data? Parca ceva cu un e-mail.
Noiu duminica mergem la Constanta sa facem o plimbare pe faleza si sa o bagam pe Mara putin cu picioarusele in mare. Fetele din Constanta, imi spuneti si mie cam cum e vremea pe acolo?
Luni plecam la munte cateva zile si sper sa fim mai norocoase decat Loreen. Si mie mi-e cam teama de schimbarea mediului. Apoi mai avem programata si o excursie in Italia cu tot cu bebe Mara. Atunci nu stiu cum se va comporta. Aveti idee daca la noi se fac pasapoarte individuale la copii asa de mici? Oare trebuie sa ii faca poza acolo sau pot sa duc eu pe un CD?
Cam atat. Va dorim o noapte frumoasa si somn usor tuturor ingerasilor.
Red Rose si bebe Mara
Pozele Marei (si botezul)
anky spune:
Buna fetelor,astazi am facut vaccinul de patru luni,l-am facut mai repede pentru ca noi duminica plecam in Romania,plecam cu avionul direct de la Frankfurt la Cluj si ne asteapta ai mei in aeroport.Sper sa nu faca febra,la celalalte doua nu a facut.A plins putin,mi-a fost tare mila de el,si Biancai i-a fost mila de el si a inceput sa il pupaceasca,erau tare dragalasi.Ma bucur tare mult ca Bianca e grijulie cu Cris.Mai trebuie sa fac atitea inainte sa plecam,nici nu stiu cum sa imi impachetez toate lucrurile sa nu depasesc kg. permise
.Cris a luat foarte bine in greutate,are 7090 gr si 67 cm.E solidul lui mama,e tare activ,se intoarce in patut in toate directiile,se joaca cu jucariile agatate de patut,in rest e un bebe super cuminte,nu am absolut nici o problema,ii dau sa manince,ma joc cu el ,il pupacesc si e tare fericit,ieri l-am dus cu mine la coafor si a ris la toata lumea.Am inceput sa ii pun faina de orez in lapte si ii place foarte mult,o sa incepem diversificarea si cu legume si fructe cind ajungem in Romania.
Numai bine va doresc,poate o sa mai intru din Ro pe net
Va
pe toate
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
Ada_74 spune:
Buna seara
In sfarsit reusesc sa mai dau si eu un mesaj pe aici, ca sa nu ma uitati de tot.
Elisor, este posibil ca Bianca sa fi plans de oboseala si nu de foame. Poate dupa un somn bun revine la bunele obiceiuri.
Androix, cu asta ne confruntam si noi acum. Azi a fost a doua oara cand i-am pus supozitor (de fapt un sfert din el). A facut kk la vreo 2 ore dupa operatiunea asta, si a facut la fel de moale ca de obicei. Habar n-am de ce nu a reusit sa faca singur. A, uitasem, pe langa supozitor i-am mai facut si masaj usor pe burtica.
ChrisDun, parca tu intrebai la un moment dat de carucior sport. Noi il folosim de vreo 2 saptamani si la inceput nu am fost prea incantata. Ba ca nu il vedeam, ba ca nu sta copilul perfect intins, ba ca nu il pot proteja prea bine de vant si soare. Dar este atat de usor de manevrat fata de tancul pe care il aveam inainte, ca am trecut peste toate obsesiile. In plus, si Sergiu este foarte incantat ca nu se mai uta tot timpul doar mutra mea si vede si el lume noua.
Va pupam
Lili si Sergiu (11.05.2005)
http://community.webshots.com/user/ada_74
Cornelia spune:
Stefan tot nu e bine. A facut si febra, nu mare: 38. Plange f.f.tare si geme. Il doare ceva tare de tot. Sper ca e vorba de manuta, nu de altceva, ca plange tare si cand umblu la ea. I-am tot pus comprese. Acum doar ce a adormit. Sper sa fie bine noaptea asta. I-am dat eferalgan supozitoare si sunt pregatita si cu Nurofen si sosetele cu otet.
Da, PentactHib am facut. Toata lume am-a asigurat ca are mai putine reactii advesre. Sincer, nu ma asteptam. Din cauza asta am neglijat si nu i-am pus comprese ieri
. Mariei nu i-am pus niciodata. Ea a facut o data o galma, dar nedureroasa. Habar nu aveam ce inseamna reactie la vaccin si le-a facut pe cele gratuite!
Scuze ca am citit cam pe diagonala, dar sunt ingrijorata cu Stefan.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
beatriced spune:
Neata la fete!
Mai eu l-am pus aseara in pat pe Alex pe la 21.00 si mi-a dormit pana acum la 7 cand va scriu, adica ora noastra. A mancat vre-o 130 ml laptic si acum e in scaunel se joaca cu cainele lui clapaug...
Pisic4ever - multam de informatie, oricum cred ca o sa vorbesc cu ei, inainte de a pleca din Danemarca...
Olga, am senzatia ca sta in Qebeq. Sa mai intreb...
Androix, pentru a face kk mai incearca si cu lactoza, 3 ml pusi in lapte. Metoda asta da sigur rezultate clare, dar, dupa 1 zi... Eu asa am facut la Alex si intr-adevar cred ca vre-o 5 minute a tot facut incontinuu. Nu stiu unde o fi acumulat atata kk ca doar numai lapte mananca si foarte putin suc de mere...
Astazi cred ca o sa fie ultima zi cand va mai scriu... Ca maine sunt in avion. Daca inainte sa plec mai apuc sa intru pe calculator, mai va dau ceva noutati, daca nu, o sa intru maine seara de pe copmputerul mamei...
Pupici
Mami de
Alex mâncăcios
Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex 
Beatrice
beatriced spune:
Astazi 9.09 ii sarbatorim pe:
La Multi Ani!
Anna (Carolinah);
David Mihai (mstroie);
Sara (Sufletzica) Sanatate si sa fiti cumintei!
Mami de
Alex mâncăcios
Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex 
Beatrice
elisor spune:
La multi ani! 
Ana Maria (tzumpiloi), Ana (carolinah), Anna Miruna (simonaeus), Theodora Ana (Sim76), Ana Ileana (Tora97), Ana (viviT), Sara (Sufletzica) si David Mihai (mstroie).
Anky, Beatrice - zbor placut si aterizare lina, bun venit acasa!
Beatrice - dar lactoza asta cum se gaseste, au la farmacie, chiar nu stiam metoda asta. (just in case)
Corenlia - sper ca Stefan sa fie bine azi, fara febra si sa nu-l mai doara manuta. Cum faceti voi vaccinurile optionale, vi le recomanda medica sau...? Eu i-am facut doar cel gratuit la 2L, fara nici o reactie, dar dr. nu mi-a zis de optional nimic. vaccinul asta e pt. meningita, il faci si nu mai face in vecii vecilor?
Loreen - sa aveti o noua zi fara varsaturi sau in limite de bun simtz si mai odihneste-te, mamico!
Androix - ati reusit sa faceti kk?
Bianca s-a trezit la 7.30 si a papat 180 ml!!!! Apoi s-a jucat 1h si fara proteste am pus-o in patut si doarme ca un ingeras, sa dea domnu' sa nu mai fie ca ieri.
Sanatate multa si o zi cat mai usoara pt. mamici si bb!
Eli cu Bianca & Andreas si Botezul 27.08.2005
loreen spune:
Buna dimineata...
La multi ani sarbatoritilor zilei...Sa fiti sanatosi,cuminti,jucausi si mancaciosi...
Inceputul a fost promitator...Am mai pus-o de un dus de dimineata din cauza cantitatii de deseuri eliminate,iar laptele este deocamdata in stomac...sa vedem pana cand...
Cornelia nu mai fa comparatie intre copii...nu de alta ca si eu fac la fel...Ca Bianca era asa,nu asa,facea asa nu asa,manca cutare si cutare...Nu seamana deloc intre ei decat la numele de familie...In rest sunt identitati separate...Ti-am mai spus ca si Bianca excat ca si Maria a fost bebelusul ideal...Cred ca si Stefan si Delia ar fi la fel daca am fi si noi mai relaxate si detasate de atatea probleme si tampenii cate vedem,citim si auzim...Ar trebui sa mergem noi putin pe la dr.nu copii sa ne dea niste pastile de nesimtire...ca o sa tampim copii de cap( numai gura e de mine ca la prima varsatura dau repede telefon la dr.)...
Elisor m-as odihnii daca-mi dai o solutie cum sa o fac cu copii trezi...Cu Bianca nu-i o problema ca se descurca,insa Delia n-as prea crede...In rest ma tratez cu redbull,distonocalm,vitamine... acompaniate de urlete,asa pentru refulare...
...Si Delia mai urla de oboseala de zici ca-i moarta de foame...Eu bucuroasa ca va manca fac ditamai biberonul cu lapte si cand colo trage de 2-3 ori si apoi adoarme...Ar putea si ei sa aiba tignale diferite,in functie de nevoi![]()
Red Rose vremea in Constanta este foarte frumoasa...acuma...Toata saptamana a fost tare bine...si nu vad de ce s-ar schimba la sfarsit de saptamana...Iar cu muntele stai linistita ca nu toti sunt precum Delia...Bianca a suportat foarte bine toate escapadele noastre si era la fel de mica...E ea mai sensibila(zic eu sa ma consolez)...
Beatriced drum bun catre tara...sa ajungeti sanatosi si sa ne anunti de botez...
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Cornelia pentru copro poti recolta cand face si tii proba la frigider pana o duci...Asa facui si eu la Bianca...
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
4 luni
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

LA MULTI ANI ANNE-MARIILOR!!!!