Bebelusi de mai-iunie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Monu, se poate sa fie dintisori, gingia se intareste si se albeste, apoi apare un punct rosior in locul in care dintisorul sparge gingia si a doua zi ii vezi coltisorul alb. Dar sa stii ca simptomele de dat dinti ii pot tine si citeva saptamini... Numai ca, din cite stiu eu, primii dinti apar jos, in mijloc. Agata a facut doua zile febra 38.5 si un pic de diaree. Daca e in alta parte mugurasul despre care spuneai, poate sa fie altceva, exista o anumita bacterie in lapte care le creeaza tot felul de probleme in gurita. Poate ca ar fi bine sa ceri de la farmacie ceva ca sa-i stergi gurita si limbuta, nu mai stiu acum cum ne numeste, dar exista sigur.
Loreen, imi pare rau ca treci prin chinuri si Delia la fel. Sper sa se rezolve intr-un fel de la sine, sa nu fii nevoita sa ajungi la spital.
Cornelia, ce copii frumosi ai, acum i-am vazut si eu. Sotul meu a zis ca Maria seamana cu Veronica, mai tii minte filmul acela de cind eram noi mici? Nu stiu daca seamana sau nu, dar stiu sigur ca seamana bine de tot cu tine, si tu esti o dragalasa. Sanatate sotului tau si lui Stefan, sper sa fie doar azi reactia, ca altfel miine chiar trebuie sa te duci la doctor.
Beatrice, si eu zic sa nu-i dai lapte praf, nu poate sa fie mai bun decit cel de mama, daca il ai pe acesta din urma si daca nu plinge copilul de foame cu el.
Lucas, vreau si eu cartea, iti scriu acum un PM si iti dau adresa. Multumesc!
Fetelor din Canada, adica din Montreal, de unde luati voi pastilutele alea pentru sporirea cantitatii de lapte si cum se numesc? Olga, parca tu spuneai ca iei. Eu am lapte suficient, dar cu conditia sa maninc. Am incercat sa tin un pic de cura, ca am 80 de kilograme deja si am observat ca nu mai sint chiar asa de pline „bidoanele“. As lua si eu niste pastile, poate reusesc sa maninc mai putin fara sa afectez productia... ca pina la 9 luni cind Tudora, teoretic, ar trebui sa primeasca lapticul meu si sa aiba introduse aproape toate alimentele, nu vreau sa tin cura de slabire, dar nici sa trec de 80 de kile nu as vrea. O fi Montignac asta fenomenal, dar si eu am citiva ani in plus fata de perioada in care era Agata mica si eu ajunsesem la 82 de kilograme din aceleasi motive.

Cornelia, deAgata (28.06.2001) si Tudora (30.05.2005)
http://nelia.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Intru foarte scurt ca Tony zici ca a inebunit. Urla ca un disperat iar eu nu mai prea am nervi.
Nelia, pastilele sunt Fenugreek si le iau de la magazinele de health food din mall-uri. Incearca sa le combini cu ceai. Ca zice pe ele sa iei cate 2 de 3 ori pe zi dar eu iau cate o pastila si un ceai de cate 3 ori pe zi. Practic inlocuiesc o pastila cu un ceai. Nu de alta dar si asa am nevoie de lichide multe.
Loreen , si eu zic sa mergi la spital cu ea. O prietena de aici avea probleme similare cu baietelul. Voma tot in jeturi si nu mai prea lua in greutate. In final se pare ca a fost ceva la sfincterul de la intrarea in stomacel si i-au facut o operatie mica prin ombilic. Acum bebele e super bine ... Doamne fereste sa aiba asta dar e o posibilitate. In cazul asta e nevoie sa mergi la spital, plus ca bebeii sse deshidrateaza foarte usor. Perfuziile ajuta in sensul asta.
Beatrice, ca sa vii ai nevoie de invitatie de la unchiul, dovada ca lucreaza si are venituri, si inca nu stiu cate chestii. Ai nevoie de viza ca sa vii. Unde sta unchiul tau? Poate ne intalnim. Ce fain ar fi!
NewMami incerc sa-ti trimit un Pm.
Va las acu ca-mi sparge capul de urlete.

Olga
http://ca.geocities.com/sthoalga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salutari
Fetele pana acum stiam ce se face cand bebe e constipat pentru ca n-am patit-o niciodata dar acum cand ne-a lovit in plin parca mi s-a albit creierul. Deci: in afara de sapun, supozitor sau termometru in fundic ce pot sa fac ca sa faca kk? Azi este deja a 3-a zi si nu da semne ca va face. In schimb trage niste parturi de iti vine s-o iei la fuga. Si a fost si un pic mai miorlait decat de obicei. I-am dat debritat o lingurita dar sa vedem ca pana acum nu s-a intamplat ce vrem noi.
In legatura cu uikendul la munte, eu una imi cer mii de scuze dar ma vad nevoita sa renunt. Nu am plecat nicaieri, vacanta lui Mihai e pe final, banii la fel. Nu am plecat nicaieri si nici nu putem pleca prea curand pentru ca Jaguarul da semne de maaaaaare oboseala incat mi-e frica sa ies cu el din oras. Si din pacate acum nu avem nici bani sa-l punem cat de cat la punct.
Aseara am uitat sa iau trigonella si intr-un fel a fost numai bine pentru ca am vazut si eu ce se intampla daca uit: am fost nevoita sa suplimentez cu lapte praf. Deci de acum inainte iau in fiecare seara... Sper sa nu mai uit.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inesuca spune:

Am revenit dupa o absenta destul de lunga, nici de scris, dar nici de citit mesajele voastre nu am avut timp.. Duminica avem botezul si emotiile sunt mari.
In afara de asta, sunt ingrijorata pt. ca Rebecca nu mai mananca ca si inainte. Eu ii dau laptele meu, dar cu biberonul. Acum, la 3 luni, in loc sa-mi manance mai mult ca inainte, imi mananca cam 100 ml la fiecare masa (din 3 in 3 h). Am zis sa chem doctorita saptamana viitoare, dupa botez. Totusi, ce stiti, e normal ce face? Acum are 5,350 (s-a nascut cu 2,600). In ultimele 2 saptamani mi-a luat cate 50 gr/ saptamana. Oare e ok? Pana acum imi lua 250-300/sapt..

Ines si Rebecca (7 iunie 2005)

http://spaces.msn.com/members/inesuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Androix, nu cred ca ai nici un motiv sa-ti ceri scuze.
Eu oricum sunt rupta de discutiile de pe forum din ultimele 2 saptamani. Noi oricum avem in plan week-end-ul asta sa mergem la Moeciu, si mi-am adus aminte ca se discuta ceva de genul asta cu ceva timp in urma pe forum. Intrebarea mea era daca mai e cineva pe-acolo in week-endul asta, ca noi oricum vom fi .

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Buna seara,

Mickyyy, eu am lansat invitatia la munte si se si doar Androix si Nefertari se gandeau sa mearga...si noi am fi mers dar bb a fost bolnav , abia de ieri i-a trecut febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Merg din ce in ce mai bine,adica de la groaznic catre infiorator...Azi dupa ce a varsat a mai fost si maraita...da'vorba Corneliei sa nu fi fost de la vaccin ca eu am si uitat de el...

Azi la 12 ca tot era sarbatoare am mers cu Oana sa impartasim fetele la o biserica din parc...Eu care de fel am ce am cu popii am tras nadejde ca va fi mai bine...Aiurea de la vin (o fi fost sec de Murfatlar si nu-i place)au apucat-o pandaliile....Alex fetita cuminte dormea,a mea mormaia...A trebui sa o iau in brate sa taca...si asa a tinut-o toata ziulica,seara i-am dat o doza de calma baby,fara rezultat asa ca am avut concert live de urlete cu bocete...Sor-sa sa nu fie mai prejos a inceput si ea,ca doar s-au inventat sunetele stereo...Balamuc curat...

Olga m-as duce la spital insa nu in spitalul din Constanta...Pe langa hotia la drumul mare mai vii acasa cu alte 10 boli,cadou din partea firmei sau oferte promotionale iei doua si una primesti gratis,dupa preferinte...Momentan am trecut pe homeopate sa vad rezultate in 2-3 zile...Sa sti ca si eu am suspectat pilorul si cu groaza ma gandesc sa nu fie ceva in sensul asta...Si de cate ori varsa ma gandesc la echo morfo cand mi-a zis ca nu are stomac...

Carolinah nu este de la diversificare...Aia am inceput-o la 3 luni cu brio iar varsaturile au incetat...A apucat-o din nou la 4 luni in urma drumului la munte.Am fost pana la Bran cateva zile sa-mi mai aerisesc circumvoluntiunile,dar mai rau le-am incretit... Dr.mi-a spus ca este un sindrom neurovegetativ si ca nu are legatura cu laptele sau diversificarea...mai degraba cu deranjul drumului si cu acomodarea la mediu...Si n-am de ce sa dau cu rosii ca la recomandarea dr am inceput sa-i dau fructe.Manca prea mult lapte si des si se trezea uneori si noaptea sa pape.Luase un elan la kg prea mare,adica de la 1 la 2 luni 1,950,iar de la 2 la 3 1,250.Si dr mi-a zis sa o trec pe fructe sa mai elimine o masa de lapte ca se va face prea grasa...O mie de doctori si vreo cinci mii de pareri...Deocamdata stagnam la fructe, pana pe la vreo 5 luni...

Cornelia tu ce vaccin ai facut lui Stefanu ? Tot Pentahib ?Si lui Delia i s-a inrosit locul da' zau daca mai aveam chef de comprese.N-a dat semne sa o deranjeze prea tare manuta...

of...ma duc sa fac nani...nici nu-mi vine sa ma gandesc la ziua de maine...as vrea sa ma trezesc peste vreo 2 saptamani,poate o fi mai bine...

Noapte buna...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

ChrisDun, eu voi merge la serviciu 6 ore/zi cu plata integrala, conform legislatiei in vigoare (OU 96/14.10.2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca, Art.17).

Ana are ore de masa aproape fixe: la 9:30, la 13:30, la 16:30-17:00, la 20:00 si in jurul orei 5 dimineata. Ca atare, eu o voi alapta dimineata la 9:15, plec la birou, stau de la 10-16 la birou si o hranesc cand ajung acasa. Deci, ii inlocuiesc asa cum ai spus si tu masa de la pranz, cum ar veni.

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

inesuca, e f normal ce face bebisoara ta si nu ai nici un motiv de ingrijorare. a mea s-a nascut cu 2.740 kile, la trei luni avea 5.300 si am trecut-o pe lapte praf gallia care nu ii placea deloc. la inceput tragea din biberon cam 60-70 ml la o masa, dar dupa vreo trei saptamani a inceput sa treaca spre 120 iar acum incercam 150. Suntem pe milumil, pe care il agreeaza mai bine; la trei luni ei isi dubleaza greutatea de la nastere, ce poti sa-i ceri mai mult ingerasului tau??? nu o forta sa manince, o sa vezi ca isi da drumul. eu nu am fortat-o pe a mea, cand lua biberon de 60 ml o lasam in pace si la controlul de 4 luni m-am trezit ca are 6 kile, de am gogonat ochii cat cepele cand mi-a zis doctorul. toti bebeii o lasa mai moale cu mancarea dupa trei luni, dupa care reiau iar.

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Nu stiu daca mai sunteti careva online, azi am avut cea mai groaznica zi de cand s-a nascut Bianca. Mese haotice, ba 60, ba 30, 90, 120 la 1 h, la 2h 1/2, la 3h, eu n-am inteles nimic din ziua asta.
De ce nu mai mananca ca pana acum, credeam ca, cantitatea de lapte tb. sa creasca in timp nu sa manace ca atunci cand a venit de la maternitate. Seara de abia am asteptat sa-i fac baita ca sa se culce urgent, intradevar a fost cuminte la baita, s-a jucat plici-plici, am reusit s-o dau cu ulei, crema, dar can s-o imbrac iar s-a pus pe plans si iar i-am dat sa pape, dar la cat urla de foame mi-a mancat doar 30 ml.
Acum doarme si sper ca maine sa nu se repete figura.
Prea ma laudam in ultimul timp ca doarme noaptea bine, ca mananca cam la 4-5 ore, ca-mi face kk de 2-3 ori pe zi, acum toate astea mi se par departe.
Noapte usoara mamicilor care se mai scoala si somn dulce bb!

Eli cu Bianca & Andreas si Botezul 27.08.2005

Mergi la inceput