Scorpiutzele... unde sunteti? (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna scorpiute

Nu stiti ce bine ma simt ca va am alaturi,am citit tot ceea ce mi-ati scris si am simtit pur si simplu ca vin din suflet.
Eu sunt mai bine,desi sotul incearca sa vorbeasca normal,sa faca glume inca nu vad schimbari majore.Nu stiu daca durerea de spate care inca persista si pentru care nu face nimic il tin inca departe de mine sau se asteapta ca de fiecare data sa fac eu primii pasi!!!
Nici nu vreau sa-mi mai fac astfel de ganduri.Eu sunt hotarata sa nu cedez si practic asta simt,probabil ca ma apropii de limita de suportabilitate.
Iris e bine si asta ma bucura si se pare ca nu se mai da jos din patul meu .Cu munca incer sa ma mobilizez,sa nu ma dau batuta...atac la clienti!Chiar am in plan sa trag o fuga pana la Braila,Focsani zilel astea.
Yrys asa e ca e tare greu sa traiesti astfel de momente?!Inca ma tin tare psihologic vorbind si ma mir si eu de unde mai sunt intreaga la minte!!!Te pup si eu si sa speram ca si eu voi avea parte de un final fericit.Spor la pregatiri
Esme merci de incurajari si daca vin din partea ta e musai sa le urmez .Mai vrei si concediu???Ai planuri de inconjurul lumii?
Ema draga uneori as vrea si eu sa am un racusor mai bland ...ca al tau.Pana acum nu am trait asa un sentimnet de "revansa" prin atitudine in urma unei dispute.De fiecare data trebuia sa nu vorbim despre ce a fost si eu sa fac mereu pasii spre impacare si unde mai pui ca tot el tzavnos De influentabili sunt foarte influentabili!
Va pup dragalaselor ca tare frumsele sunteti!Spor la treaba!
Elena se pare ca am inceput si eu sa imi revin si sa nu mai accept multe,poate are Dumnezeu un plan cu mine...cu noi.Te pup dulce si pe popica,ca e om mare acum merge la gradi!!!Si ne vedem curand!
Danitin sanatate multa copilasului si sunt langa tine,sa ne dai vesti bune!Stiu ca ti-e greu ca doar ei sunt cei mai importanti din viata noastra.Curaj!
Sanatate multa si fetitzei Aninei si asteptam vesti bune!
Va pup pe toate !

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Dragele mele,

Am o zi de cosmar...de abia astept sa se termine. Sunt in asentimentul tau, Emma. Imi vine sa ii bat pe toti incompetentii si rau voitorii pe care trebuie sa ii suport. Sunt in picioare de la 7 si de atunci ma zbucium, ma agit, cand cu invitatiile, cand cu clientii mei...parca nimic nu merge azi klumea - ce mai face klumea_blondi???nu am mai vazut-o pe-aici pe la noi. ma impusc in cap si imi depun demisia intai.
Iri, stai pe pace, totul se va rezolva. E bine ca esti atat de puternica si nu ai luat-o razna. E foarte bine si cred ca meritul e si al lui Iris si mai ales al tau. Fii barbata, Zoe! Asa te vreau. Fa niste ture prin tara si te mai destinzi si te detasezi un pic. Mie husbandul nu imi da voie sa lucrez la o companie care implica dormitul noaptea in alta parte decat acasa , desi eu uneori imi mai doresc asa, de control, pentru limpezirea creierilor.
Danitin, si eu am avut suflu sistolic pana in liceu dar nu mai e nici o pb acum. Am fost scutita de efort fizic, insa eu faceam sport in fiecare ora, doar ca la probe nu imi trecea nota in carnet. Fii pe pace, ca va fi bine. Eu tin pumnii si ma rog pentru binele micutei si am toata increderea ca va fi bine.

Esme, salutari. Ce faci in concediul pe care vrei sa il obtii? Ti l-au acordat? Spune-le ca ii rugam noi frumos.
Acum ma pregatesc sa plec la meciul de tenis al lui peste...ce mi-o fi trebuit mie sa promit la prieteni ca mergem la tenis cand eu arat ca mumia egipteana de oboseala...Deh, promisiunea e promisiune...
Seara buna, scorpiutze si pupici

http://community.webshots.com/user/yrys78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara scorpiute,

Uite ca ieri am avut o zi plina,cu scoala....si alte treburi prin oras...apoi sa cumparam coperti,caiete...Azi alta zi plina:am fost si mi-am facut cererea de reincadrare,fuga spre casa sa plece Alex la 12.30 la scoala,dupa ce a venit de la scoala temele...Inca munceste la teme,are de scris la mate,romana si engleza....

Adriana,spor la treburi in continuare....Razvanelu' nu da si el o mana de ajutor,asa...ca un barbatel ce este?
Felicitari pentru nepotele:sa creasca mari si sa fie sanatoase atat ele,cat si mamica lor...
Esme,in casa parinteasca a ramas masina de cusut pe care o folosea tatal meu,electrica....de eu cred ca mi-as coase si urechile in ea...Si eu am una aici,la Timisoara,e un Singer de pe vremea ....lui Napolon cred,ca e d-aia cu manivela si cu suveica in forma de glontz...dar asa bine m-am impacat cu ea,am lucrat cu ea rochite pentru Luana,fete de perna si cearceafuri de pat...Tot de la tata o am si p-asta....Tare buna e o masina de cusut la casa omului..!!S-o stapanesti sanatoasa pe a ta si sa ne arati poze cu hainute "construite"de tine!
Iri,sincer imi pare tare rau pentru tine...Duminica m-am gandit la tine,ca musiu a avut o izbucnire de nervi care m-a lasat masca...Nu a mai facut asa niciodata si...pur si simplu nu stiam cum sa reactionez:sa rad sau sa urlu si eu?!In fine,ne-am spus unul altuia cuvinte grele si....mie mi-a parut rau ca am spus ,pentru ca nu merita sa-mi racesc gura...In fine,a facut ca trepadusul pe langa usa de la camera unde dorm eu cu copiii,iar a doua zi mi-a tras cateva linsaturi si a bagat periuta in functiune la greu..Si-a dat seama ca m-a ranit si a actionat ca atare...In fine,eu mi-am zis ca a fost o scapare,caci el acum are probleme cu dantura,e in renovare si are niste dureri cumplite...In plus Luana urla de doua ore intr-una si nu vroia nicicum sa se mai opreasca...Totusi nu scap de doua zile ocazia nici un pic sa il ating subtil referitor la explozia de nervi si vad ca nu zice nik...
Sa sti ca sunt alaturi de tine sufleteste si as vrea sa iti pot spune ceva de incurajare,dar nu stiu ce anume....Doamne-ajuta sa fie bine si sa isi schimbe sotul tau atitudinea!
Ema,ar trebui sa iei masuri cu lipsa aia de calciu....Nu e de gluma,ingrijeste-te!Uite ,eu vad pe pielea mea...am tot amanat-o si uite ca greu isi fac efectul pastilutele astea de calciu si magneziu....Multa sanatate!
Elena...zici ca a fost ok cu gradi?Ce a zis studentul,pupa Ana pe el de frumos!!!?Cum i-a placut?Ceva gagici?
Dragelor,sa aveti zile frumoase in contiunuare!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna seara!
a nascut sora mea diua fetite de cate 1,3 kg fiecare.sunt amandoua la incubator si numai una are tub la nasuc care o ajuta sa respire.doctorul spune ca sunt bine toate trei, dar le va ma tine acolo o luna.sper sa fie mancacioase.
iri, bine ca iris este vioaie si ca ea iti da forta de a merge mai departe.noi suntem alaturi de tine.trebuie sa iasa soarele si pe strada ta.
danitin,nu cred sa fie asa o problema grava.dar pentru linistea ta....
ana, multumesc de incurajari.si mie imi pare rau ca nu e "pilotul" mai mare ca il lasam numai cu ta-su sa invete cate ceva.am terminat de zidit cada si la chiuveta asa ca maine punem faianta.sa se termine o data ca m-am saturat.
fug sa pap mamaliguta preparata de sotul meu.noapte buna

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

quote:
Originally posted by nastasie

buna seara!
a nascut sora mea diua fetite de cate 1,3 kg fiecare.sunt amandoua la incubator si numai una are tub la nasuc care o ajuta sa respire.doctorul spune ca sunt bine toate trei, dar le va ma tine acolo o luna.sper sa fie mancacioase.

albumul meu
ziua marinei

Felicitari pt sora ta, refacere rapida si sa ii creasca fetitele mari, sanatoase, papacioasa si super frumoase.

Am vb cu Nina la telefon, vestile sunt bune... Cristina e acasa de joi, accepta sa ii faca injecti si totul e mai bine, au inceput sa isi reia incetul cu incetul rutina lor de zi cu zi.
Nina o sa apara la servici luni, 26 Septembrie, si o sa va spuna ea mai multe.

PS: am pus lista sus, si deaici e treaba Ninei...
PPS: as fi vrut eu sa fie scorpio bb dar e in 24 noiembrie si vazui deabea acuma ca se gata scorpiutele in 22 septembrie ahhh ce rau imi pare.

Pupici cu lipici pt fete bune si frumoase si pt bebelici lor sanatate si numai bine

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Seara buna fetelor... si linistita!
Tocmai ce mi-am terminat ziua cea mai agitata din saptamana. De la 6 sunt drepti, pentru ca dl. Goe avea pofte de dimineata de una alta, plus ca vroia iubit inainte de a purcede la "universitate"! Azi a fost mai bine, dar inca am emotii, sa vad ca vrea sa mearga, ca nu tot bazaie ca el vine cu mine la serviciu!
Ce se mai stie de Nina si Cristina??? Eu sunt cu gandul la ea si imi lipseste de aici!
Ema, dupa cum zici: nu e bine de dat vina pe educatoare, la ce zi a avut femeia ieri... am tacut! Desi nu mi-a picat bine sa il vad cu cucui urland, mai ales ca el e pasnic si nu bate copiii! Asta e, urmarim mai departe, azi mi l-au laudat, deci... tot e ceva! Si pozele... super meseriase, ma enervezi cand te vad ce tot afirmi: esti bine mai, iar Daria, fotomodel nu alta! Are fata o tehnica la fotografiat... macar stie ce vrea
Danitin, eu sper sa ramana la stadiul de suspect si sa infirme orice chestie, fie ea si fiziologica! E greu sa te linistesti, dar noi suntem aici sa te sustinem!
Ana, multam de pupaturile pentru studintul meu eminent si te anunt ca are o amica acolo: cica o cheama Dana, mi-a zis asa, prin varful gurii, nu pare tare interesat... ma rog, e crai mare, ma astept si la alte figuri!
Adriana, sa fie sanatoase cele mici si mancacioase! Si tie spor la treaba!
Esme, cum e cu concediul? Ce se aude, noi tot cu pumnii stransi suntem, vezi???
Syd... ce faci???
Iri, te astept, si... fii "barbata" nu te lasa Facem o galerie aici de numa! Ma bucur ca esti tu bine asa, in general si Iris la fel... Pupam la voi!
Yrys, sa vezi ca se rezolva toate si o sa va bucurati dupa nunta de cele mai faine zile: veti fi doar voi si gata cu restul lumii!
Carmen, Monica, ce mai ziceti?
Va pup in gashka compacta si fug spre somn, sunt terminata cu totul!
Vise placute, Elena

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi

Mami ”de George”

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna seara fetelor!
In sfarsit mai apar si eu!
Danitin nu-ti fa probleme, paote nu e ceva grav, stiu ca si la David la controlul de 2 ani la doctor i s-a parut ca aude ceva in neregula la inima, mi-a spus sa mai merg la control cu el dupa nu stiu cate luni. Eu bineteles ca am uitat, la urmatorul consult nu mai avea nimic, (ma dusesem pentru o raceala).
Nastasie, sa-ti traiaca nepotele si sa creasca mari si sanatoase. Daca manaca bine si pun in greutate o sa vezi ca le va da drumul repede din spital. Aici nu trebui sa ajunga la 2.5 kg ca la noi (dupa cate am inteles sora ta e in Germania, nu?). si mie mi-a dat drumul cu Daria dupa 10 zile cu toate ca la inceput scazuze mult in greutate de la 2.265 la 1.890. La iesire inca nu avea 2 kg.
Esme, da tare priceputa esti, eu inca nu am ajuns asa departe, cu croitul, am inceput si eu acum vreo 2 ani sa-mi fac un costumas de vara dar e inca in faza de ace!! La mine lipseste timpul.
elenacum merge cu gradinita?
Va pup pe toate, a reparut sora-mea pe mesenger si ne conversam (a fost sa-si culce fetitele)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Acum am vazut postarea ta Gabb, ma bucur pentru Nina, insa imi pare rau ca rutina lor zilnica va presupune si altceva!
Abia astept sa ne scrie!

PS Gabb, daca vrei, facem o derogare pentru Julian si il facem scorpion - cred ca iti place despre noi ca suntem de treaba, nu?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi

Mami ”de George”

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

Irina,daca stai mai mult in braila poate imi faci o vizita!as fi tare bucuroasa!
adriana,nu mi-ai spus ai devenit matusica ?te astept maine pe mess sa mai sporovaim asa ca intre fete!asta daca ai timp!
va pup pe toate si tre sa ma intelegeti ca nu prea m-am integrat in club,mie imi este mai greu !dar sa stiti ca citesc mereu postarile voastre!

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

multumesc mult fetelor pentru urari.da, mirakluker, sora mea e in germania.de-aia nici nu-mi fac probleme ca o va mai tine in spital ca nici nu se compara conditiile de acolo cu cele din Romania.
hellene, bine ca s-a terminat ziua.mai sunt si zile de-astea.asa imi face si sotul meu cand am cate o zi nasoala.
klumea(gabriela), nu ti-am spus ca sunt matusa pentru ca am aflat tarziu de la cumnatul meu.acolo nu ai voie cu mobil in spital si pana nu a ajuns el acasa sa ne confirme nu stiam nimic sigur.te astept pe mess azi.imi fac putin timp printre placi de faianta si urletele lui bubu.
Ma bucur tare mult pentru nina ca a venit acasa cu cristina.si ca incep sa-si reia activitatile lor obisnuite.
va pup pe toate.

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput