Ce v-a deranjat in ziua nuntii?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Sa va spun si eu ce nu mi-a placut la nunta.

In ordine ar fi cam asa: ospatarii care se miscau in reluare, formatia care a atentat adanc la sticlele cu palinca si s-a "turtit" bine de tot, astfel incat pe la ora 1 si jumatate noaptea nu mai erau in stare sa presteze mai nimic, cameramanul care s-a dovedit a fi la fel de cameraman pe cat era si bucatarul locatiei...

Dar, la sfarsit m-am trezit insurat cu nevasta-mea (ce chestie dom'le!) si asta le-a compensat pe toate celelalte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Bine v-am gasit, doamnelor si domnule!

Nunta mea a fost in iulie anul trecut, asa ca m-au deranjat:
- caldura cumplita, ca eram transpirati rau si eu si omu', asa ca avem un "frumos" luciu in poze
- lautarul m-a distrat initial, pana la momentul in care nu se mai oprea din cantat, iar la o pauza de-a lui am dat sa ma ridic, el s-a uitat crunt la mine asa ca m-am asezat (strambandu-ma) la loc pe scaun. Identic s-a petrecut faza si la barbatul meu.
- cameramanul a filmat el stie ce, asa ca avem o caseta cam aiuristica
- mama, ca a vrut ea neaparat sa port voal si mi-am calcat pe inima si l-am pus, apoi ca na, trebuia si sa-mi fie luat de pe cap, ori inteligentul de coafez (ca nu era el hairstylist in veci) l-a fixat atat de bine incat a fost un cosmar sa-mi fie dat jos.

In afara de nimicurile de mai sus, lucrurile au mers ca pe roate si am avut o nunta minunata, invitatii s-au simtit bine, muzica a fost super, mancarea la fel, am dansat pana n-am mai putut, asa ca lumea asteapta sa facem botezul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

M-a deranjat ca nu s-a respectat programarea la biserica si am asteptat 30 de minute in frig (nunta de noiembrie, deh!) si ca dascalul sau ce era insista sa nu plecam de langa usa bisericii ca "acusi se termina cununia asta si intrati". M-a deranjat ca lumanarile si buchetele au fost altfel decat in pozele duse de mine la florarie, de imi venea sa ii fac coroana mortuara din ele doamnei de le-a creat, ca unii invitati au avut fitze si au strambat din nas la hore, desi nici in rest nu s-au ridicat de la masa (rudele sotului, scuzati:)) si ca domnisoara de onoare a gasit sa dispara ca sa-si schimbe tinuta exact cand veneau invitati la restaurant si trebuia sa le puna flori. Toate problemele s-au rezolvat, unele cu rabdare, altele prin ignorare sau inlocuire (cazul drei de onoare). Pana la urma, ar fi fost inutil sa ma supar, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

In primul rand m-a enervat asa zisul DJ care nu a avut nici un simt pentru muzica, si m-a innebunit cu populara si manele, care bineinteles ca s-au repetat aceleasi melodii la nesfarsit, fotografiile care in afara de cateva, ii vezi doar pe invitati cum danseaza, faptul ca s-au fotografiat DJ si fotograful pe filmul nostru(20) poze, casetele care nu sunt demne de remarcat, asa zisul make-up artistul,(si eu ma machiam mai bine) si ca cireasa de pe tort sa nu lipseasca mi s-au rupt bretelele de la rochie de cinci ori, iar pana la urma am renuntat sa le mai cos, caci era nunta pe final.In rest totul a fost OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Pe mine m-au deranjat urmatoarela:
-domnisoarele de onoare, intrucat au fost alese de soacra (de parca asta era treaba ei)
-cand m-a gasit mirele si m-a adus inapoi la nunta, intreucat lautarii erau prea absorbiti de bacsisul oferit de lumea incinsa si nu ne-au prea bagat in seama
-comentariile de prost gust ale celor care se ametisera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Pe mine m-a deranjat ca imi ziceau ca trebuie sa fac hora in fatza blocului, ca atata trebuie sa ma duca la altar, auziti, de parca eram in strainatate, ca fa asa, ca asa... Si am zis stop... Nunta am facut-o noi, deci nu vrem obiceiuri si alte prostii si au incetat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

A, si ca trebuia sa ma imbrac la mama acasa, eu avand casa mea. Si sa vina mirele sa ma ia cu mare tamtan. Si am zis stiti ceva fratilor. Lasati-ma in durerea mea! Pai nu se poate asa ceva! Astea sunt prostii le-am zis noi si evident ca n-am facut asa ceva!

Mergi la inceput