Ce v-a deranjat in ziua nuntii?
Raspunsuri - Pagina 8
radu300 spune:
Vis a vis de machiaj, va atrag atentia tuturor ca pentru o sedinta foto obisnuita, machiajul se face o idee MAI STRIDENT decat de obicei. De ce? Asta nu stiu sa va spun, cert este ca in toate cazurile incare machiajul a fost mai tare decat de obicei, desi mireasa sau modelul se bosumfla la faza asta, fotografiile ies impecabile, pe cand la machiajul obisnuit, ies mai "sterse", ma refer la ceva finutz nu la tone de rimel aruncate acolo, sa fie. Asa ca poate ca tantile de la machiaj chiar stiu ce fac, iar daca au lucrat cu vedete prin tele si foto asta e motivul pentru care o sa vi se para machiajul "tare", pentru ca ele sunt obisnuite cu cerintele unei astfel de meserii.
carmenp spune:
totul a fost frumos pina cind socru-miu ne-a "aranjat" de-am traversat orasu`, pe jos, de la un capat la altu` sa vada lumea nuntasi frumosi si ce nunta face el la baiet
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
Alinus25 spune:
quote:
Originally posted by radu300
Vis a vis de machiaj, va atrag atentia tuturor ca pentru o sedinta foto obisnuita, machiajul se face o idee MAI STRIDENT decat de obicei. De ce? Asta nu stiu sa va spun, cert este ca in toate cazurile incare machiajul a fost mai tare decat de obicei, desi mireasa sau modelul se bosumfla la faza asta, fotografiile ies impecabile, pe cand la machiajul obisnuit, ies mai "sterse", ma refer la ceva finutz nu la tone de rimel aruncate acolo, sa fie. Asa ca poate ca tantile de la machiaj chiar stiu ce fac, iar daca au lucrat cu vedete prin tele si foto asta e motivul pentru care o sa vi se para machiajul "tare", pentru ca ele sunt obisnuite cu cerintele unei astfel de meserii.
Mare dreptate ai Radu!!!
Machiajul meu de mireasa in poze arata foarte natural, dar daca il vedeai in realitate arata mult mai strident ... cred ca mai bine de 40 de minute am stat la machiaj.
Aa si fotograful dar si esteticiana mi-a spus: "fara sclipici, ca nu da bine in poze".
Nunta noastra
Moiraine7 spune:
asa este, oricum e o ocazie speciala si nici nu-mi doream un machiaj sters si neutru; da' daca ma vedeati cum aratam inainte de a ma mai sterge, si inainte sa-mi desprind sclipiciul ala de opereta (ciclam!) si inainte sa-mi smulg juma' din genele de jos - ca nu mai puteam sterge rimelul fara sa stric restul).... pe cuvant, mi-era rusine ca or sa ma vada oamenii asa! nu ca nu-s obisnuita cu fardurile, ca ma fardez si cand ma duc pana la paine, dar era prea deplasat!
radu26 spune:
Sclipiciul nu da bine in poze, dar... buzele este bine sa aiba date pe ele un strat de ceva care sa luceasca a umed... Imi scapa acum denumirea exacta aprodusului respectiv (sa-mi fie iertat acest lucru tinand cont de faptul ca eu nu foosesc asa ceva...)
ralucah spune:
...buze umede de femeie...gloss se cheama sefu
quote:
Originally posted by radu26
Sclipiciul nu da bine in poze, dar... buzele este bine sa aiba date pe ele un strat de ceva care sa luceasca a umed... Imi scapa acum denumirea exacta aprodusului respectiv (sa-mi fie iertat acest lucru tinand cont de faptul ca eu nu foosesc asa ceva...)
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
dianette spune:
radu300 , esti tot unul cu radu26 ?
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
radu300 spune:
Nu. Am mai fost intrebat si de ce ma cheama radu si de ce toti fotografii se numesc asa? Pai... nu ma cheama nici Radu si nici toti fotografii nu se numesc asa....