Ce v-a deranjat in ziua nuntii?
Raspunsuri - Pagina 4
Mirona spune:
buna fetelor,
ca multe fete ce au postat aici ... am incercat si eu sa fac in asa fel incat sa-i multumesc pe toti nuntasii, sa incerc sa nu ma enervez si sa profit din plin de cele cateva ore in care esti "unica"
am fost la multe nunti unde am vazut mirese plangand.
ACEST lucru trebuie EVITAT. Sa nu plangeti fetelor la nunta voastra.
am planificat si noi nunta cu 8 luni inainte, am tocmit muzicantii, cameramanul, fotograful ... tortul si prajiturile ... toate de la 120 km departare ... totul ca sa fie bine.
Deranjant:
- au fost pantofii ... care desi cu un toc jos ... aveau bareta peste picior si ma strangea ... de numa. Mai toata noaptea am stat in niste slapi negrii ... si m-am simtit super.
- cameramanul ... care atunci cand ma uitam spre el ... el o filma pe vara-mea si-si faceau ochi dulci ... de parca ea era mireasa acolo. Ne-am distrat minunt la nunta ... dar pe caseta ,... ai impresia ca esti la un chef de oameni obositi.
- o singura dorinta aveam dpdv al filmarii ... ca la montaj aruncarea buchetului sa fie sacadata (ca in reluare ... sper sa intelegeti ce vreau sa spun) - bineinteles ca nu a fost asa.
Toata noaptea am fost pe ring ... am zambit pana m-a durut gurita ... toata lumea m-a laudat din punctul asta de vedere ... aveam si eu de fapt un pitic pe creier ... fusesem la o nunta la care mireasa nu a dansat deloc ... nici macar dansul de deschidere ... a stat numai la masa.
Am jucat chiar si pe masa ... este o melodie ... care mi-au pus-o ... "Danseaza nevasta ... danseaza pe masa ..." m-au luat pe sus si VUP! pe masa ... a fost super.
Cu furatul ... m-au pacalit ... dar a fost frumos pana la urma.
Cu aruncatul buchetului ... se zice ca nu are voie buchetul sa cada pe jos ... desi nu m-am inteles cu ea (sa-l prinda) prietena mea cea mai buna ... nu a avut suflet sa-l lasa sa cada ... si la prins ea. Ca daca era dupa toate tzoapele care s-au strans acolo ....
La aruncatul jartierei ... mi s-a pus un carcel la picior .... si deci iubi ... s-a grabit si a trecut repede faza.
Pentru copii a fost o oaza de baloane si confetii ... asta iar a fost minunat.
Cel mai nostim a fost tata a doua zi la pranz cand m-am trezit .... abia mergeam pe picioare ... schiopatam ... la care tata:
io-te ... Dani a gresit gaura.
Miro
leistra spune:
Dragele mele, eu am plans putin la nunta mea, la inceput din cauza patronului de la restaurant care a fost o jigodie, dar mi-a trecut destul de repede. Am trecut de la o extrema la alta, adica dupa aceasta faza m-am distrat super si ca urmare au uitat sa ii fac si eu viata nenorocitului grea, cand as fi avut sansa.
Un alt lucru urat a fost ca in ziua nuntii fotograful nostru a disparut fara urma si ca urmare cumnatul nostru a trebuit sa faca pe fotograful. Urat, nu?
Cu toate acestea, a fost insa frumos, foarte frumos! Miro a avut dreptate, e frumos sa dansati toata seara si sa incercati sa va simtiti bine.
Va pup!
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
Ileana Cosanzeana spune:
Nunta noastra a fost suuuuuuper! a fost asa de frumos ca nici nu am avut cand sa vad daca s-a intamplat si ceva neplacut...in orice caz nu am auzit nimic de genul asta...sandalele nu m-au deranjat, de furat am fost furata, am dansat si pe masa...
Ce am sa-mi reprosez mie personal este ca am muncit ca o sclava impreuna cu sotul meu pana vineri seara la 23.30, cand m-am trantit rupta de oboseala in pat si a doua zi la coafor aveam o fataaaaa....Cosmeticiana a facut minuni sa-mi repare fata...hihihi...Si faza cu mireasa nu prea reuseste sa doarma in noaptea dinaintea nuntii nu s-a adeverit la mine...am dormit tun!
Fetelor, nu va obositi inainte de nunta! Sper sa aveti cine sa va ajute cu pregatirile, nu ca noi....
http://community.webshots.com/user/elenas21
Jocelyn spune:
Noi am avut vineri starea civila si duminica am facut nunta. Ei, eu vineri am racit in ultimul hal si da-i cu hapuri si cu servetele, ma durea gatul de nu mai puteam, ma durea capul, ochii incetosati, de-abia puteam vorbi, ce sa mai zic, m-a luat asa din senin. In ziua nuntii imi mai revenisem in sensul ca nu mai curgea "robinetul" si ma mai limpezisem dar de-abia puteam vorbi. Vorbeam cu mari eforturi si cu o voce ragusita in ultimul hal. Aveai impresia ca sunt o baba din aia care a fumat toata viata, dar pana la urma lumea s-a amuzat si eu mai mult zambeam ca toanta decat sa vorbesc (asta la restaurant) iar raceala a fost singurul inconvenient. Iar a doua zi am plecat in cele 10 zile de miere, in care s-a imbolnavit si sotul si am bolit amandoi vreo 3 zile si-abia dupa-aia ne-am dat seama ca ne casatorisem , vorba vine.
In rest, totul a iesit asa cum ne-am dorit si n-am avut nici un motiv de suparare.
Si daca tot ati intrebat de furatul miresei sau a mirelui, va spun parerea mea. Nu mi-a placut niciodata obiceiul asta, mi s-a parut inutil si cam taranesc, nu dati cu pietre, asta cred eu. Doamne fereste sa fi incercat sa ma fure cineva in starea de raguseala in care eram, cred ca atunci chiar ma enervam. Dar imi stiau prietenii gusturile si nu a incercat nimeni.
"Remember not only to say the right thing in the right place, but far more difficult still, to leave unsaid the wrong thing at the tempting moment."
leyla spune:
De deranjat, nu au existat asemenea lucruri care sa ma duca la disperare sau sa-mi provoace suparare. Parintii, rudele, nasii super OK, pantofii au fost mai mult decat comozi chiar daca au avut tocuri de 10cm, mancarea super, dj super, orchestra super (pe acestia noi ii luasem initial pentru vreo 3 ore dar la cererea "publicului" au mai stat vreo doua ore in plus). Ah, putine emotii mi-a dat dansatoarea care trebuia sa apara la 12 dar a aparut pe la 12,30. Dar a meritat asteptarea si a stat chiar mai mult decat trebuia. Din cauza ca afara a plouat la momentul gratarului care se dasfasura afara nu am putut sa aprindem multe lumanari pe peluza si tot din cauza ploii ceva din programul de artificii nu a functionat dar aceste lucruri nu au fost vizibile, nici macare sotul nu stia de ele. Putin de tot m-am intristat la primarie cand trena rochiei a devenit neagra de la combinatia sampanie&praf si a trebuit sa o ascund imediat ce am ajuns la restaurant deci rochia a devenit fara trena. Insa sotul meu m-a binedispus imediat spunandu-mi ca nu e o tragedie. Din aceasta cauza insa, in pozele superbe pe le-am facut pe peluza nu se poate vedea clar cum arata rochia in toata splendoarea ei. Dupa aceea in Turcia ne-am propus sa facem poze langa mare (noi char eram langa mare) dar nu am mai avut timp. Insa consoloarea o am din pozele facute la studio (acolo exista o adevarata traditie si industrie in asa ceva) si pentru care eu am avut oarece reticenta la inceput (mi se parea o chestie demodata) insa acuma consider ca a fost lucrul cel mai intelept (pozele in link).
Cu furatul nu am avut probleme pentru ca eu nu am vrut sa fiu furata, si ca sa raspund la intrebarea cuiva, eu una pur si simplu nu am vrut sa lipsesc de la nunta mea nici o secunda. Plus ca inainte am avut doua experiente neplacute cu furatul la prietene.
Va doresc tuturor sa aveti parte de nunti lipsite de evenimente neplacute.
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/nela_leon/album?.dir=4bba&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
Hayat spune:
ioana07, am incercat sa-ti trimit un mesaj privat, dar se pare ca nu e posibil. ai fost o mireasa superba. poti sa-mi spui de unde ti-ai luat rochita aceea minunata ? multumesc.
leyla spune:
Multumesc frumos dyadya. Intr-adevar, dupa cum spuneam si in mesajul de mai sus, pe cat de sceptica eram la inceput pe atat de incantata am fost in momentul in care am vazut produsul finit. Unde mai pun ca ne-au facut si un super tablou cu una din pozele alb-negru.
quote:
Originally posted by dyadya
Leyla, off topic, dar SUPERBE pozele din studio!!! SUPERBE!
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/nela_leon/album?.dir=4bba&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by leyla
Multumesc frumos dyadya. Intr-adevar, dupa cum spuneam si in mesajul de mai sus, pe cat de sceptica eram la inceput pe atat de incantata am fost in momentul in care am vazut produsul finit. Unde mai pun ca ne-au facut si un super tablou cu una din pozele alb-negru.quote:
Originally posted by dyadya
Leyla, off topic, dar SUPERBE pozele din studio!!! SUPERBE!
LEYLA, pozele sunt superbe!
VREAUUUUU SI EUUUU!
Ma poti ajuta?Stii pe cineva tu care poate si stie sa prelucreze poze?
Ajuta-ma!scrie-mi pe alinafobl@yahoo.com.
Iti multumesc mult!
Pupici!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by Hayat
ioana07, am incercat sa-ti trimit un mesaj privat, dar se pare ca nu e posibil. ai fost o mireasa superba. poti sa-mi spui de unde ti-ai luat rochita aceea minunata ? multumesc.
Rochitza am facut-o la Monica Darie. Daca te mai pot ajuta ceva...cu cea mai mare placere...
Nunta mea de vis
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.