Ce v-a deranjat in ziua nuntii?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Mi-am propus ca in ziua nuntii sa nu ma enervez de nimic, si totusi...s-a intamplat.
Primul lucru care m-a enervat a fost coafeza care mi-a facut o freza afro pentru cununia civila si care m-a amenintat ca nu mai vine s aimi faca cocul. Apoi m-a cam enervat nasul care nu a avut rabdare s afacem toate obiceiurile la care tineam si m-a luat pe sus de acasa, intr-o viteza.
M-a cam suparat si fotograful/cameramanul care nu a fotografiat tot ce trebuia si cei de la restaurant care nu numai ca au furat (ne-au zis ca nu mai au sampanie pentru tort, desi cumparasem dublul cantitatii cerute de ei), dar ne-au cerut bacsis 10% (adica vreo 16.000.000) desi platisem servirea 1 Euro pentru fiecare persoana servita.

Fetelor, aveti grija cu cei de la restaurant pentru ca si cei de la hotelurile de 4 si 5 stele (cazul meu) sunt destul de alunecosi.

Ideea este ca, desi exista si momente mai dificile, nunta este tot cel mai frumos eveniment din viata unei femei (pe langa nastere, cred).

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Moira- de ce sa nu fii mai furata? Eu chiar aveam depozit in masina, facut de mine insami, pt rasplata furaciosilor. A fost super misto. prietenele mele imi dadeau sms-uri sa ies si eu pe afara, sa iau aer ( am gasit sms-urile dimineata) , ba telefoane, semne disperate. Pana la urma ies pe terasa, fetele mele si logodnicii lor (6 la numar) facusera cerc cica sa ma fure, asteptau ca de obicei sa preiau conducerea si sa ma autofur- nu stiu ce asteptau ei- cand vine un priten vechi al meu, ma ia in brate si ma fura de la furaciosi. Pleaca cu mine in brate. Incearca pe o usa- era inchisa. Pe unde sa iesim: era doar o singura iesire, acolo era sotul.
Ma iau pe sus ma duc pe la nunta de jos ( au fost 2 nunti noi susu in sala mare, ceilti jos in sala mica) nu putem iesi, sotul pazea iesire. Vine chelneru ii vede disperati si ma scot prin bucatarie.

Vine prietenu' unei verisoare cu masina, ma urca in masina, imi iau pantofu si plecam cu masina la plimbare prin Baneasa. M-am odihnit si eu in timpul asta.

La intoarcere sotul meu le da sticle de whyski, vermuturi etc ce au cerut ei goale. Ca au cerut sticle, nu specificasera. da-i discutii, ca da el da sticle goale pe mine desfacem casatoria.

A fost super!
Sfatul meu: lasa-te furata!

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Oricat de bine iti planifici, nu vei reusi sa impaci pe toate lumea, asta clar! M-am dat viteaza inainte de nunta si am muncit 8 luni de zile pentru nunta pantru ca ea sa iasa perfect si anuntam pe toata lumea ca la noi la nunta nu se va supara nimeni. Si totusi...Cei de la restaurant mi-au oferit 3 ospatari in loc de 6, DJ-ul cu care am vorbit a avut alta nunta mai importanta si mi-au trimis alt dj, cineva a vrut manele si cand am pus manele nu a dansat asa ca am fugit iar la dj si i-am zis sa scoata manelele, am avut un moment foarte emotionat cu o domnisoara care a cantat la nai, m-a atins la sufletel iar cand eram mai incantata a venit cineva si mi-a zis "termina draga cu porcaria asta de muzica ca adoarme lumea"...s.a.m.d. Sincer noi ne-am enervat putin in timpul nuntii (de exemplu au uitat sa sparga balonul jumbo dar l-au spart dupa ce ne-am luat de ei), dar apoi ne-am gandit ca este nunta noastra, alta nu mai facem, asa ca am facut abstractie de micile rautati si ne-am distrat!!!
Fetelor, fiti fericite, aveti grija de mirele vostru si foarte important: delegati pe cineva sa se ocupe de probleme administrative de la restaurant [pentru ca altfel vor veni la voi cu tot felul de nimicuri care va vor distrage!
http://community.webshots.com/user/pentrununta

http://photos.yahoo.com/flory1008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Ioana ideea cu pantofi cu bareta pe calcai a fost cea mai proasta din cate am avut la nunta. Si colac peste pupaza nu-s ce dreaq de pantofi am luat da aveau talpa din interior lucioasa si daca puneam ciorapi imi sareau din picioare, asa ca a trebuit sa scot frumusete de ciorapi cu banda si m-au ros direct pe piele ...o placere nebuna nebuna nebuna...

De furat m-a mai furat naiba...:((((
Penibila faza...da si eu scorpie..cand au cerut magarii rasplata, am luat si eu microfonul si am invitat toata nunta in salsa!!! Si uite asa mireasa cu tot poporul dupa ea, a invadat Salsa 2 pe vremea aia...si l-am sunat pe mnealui...si i-am comunicat ca daca nu e in salsa in cinci minute...eu si nuntasii ramamen acolo...si plateste el cu prietenii lui cei destepti toata masa :))))
va da-ti seama ca era acolo domnul...si imi mai adusesera si pantoful lui masura 42....care l-am adus la disco...si i-am turnat ditamai sticla de sampanie in el...ca cica asa se face:)))...si dupa aia a lipait toata noaptea cu sampanie in pantof de i se lipea si ciorapul...suficienta razbunare nu?
Oricum proasta gluma....eu una nu am gustat-o deloc...si acu ma apuca nervii cand imi aduc aminte!

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

mica si rea!

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Soacra m-a inervat...atat.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Imi aduc si eu aminte ce ma suparat la nunta :machiajul facut de profesionistele de la Estee Lauder din cauza caruia am facut alergie si imi lacrimau ochii pana cand l-am luat de tot si fondul ala de ten cica mat..dar dupa nici o ora luceam toata si plus ca mi-am uitat pudra acasa si pana am gasit una....
Am intarziat la ai mei acasa din cauza coafatului caci ma tinut la casca pana mi-a fiert creierul cica sa iasa buclele bine...
Si faptul ca desi mi-am propus sa tin voalul ala lung de 4 metri sa il vada toata lumea am stat cu el pe mana tot timpul ca ma incurca la mers si am uitat sa il las macar la intrarea cu nasul in biserica sa se vada...si nu am nici o poza cu el din spate ...e bine ca doar atat m-a suparat

Nunta noastra
Nasi de cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Fetelor, explicati-mi si mie ca nu inteleg, de ce va deranjeaza faza cu furatul miresei sau al mirelui. Nu intreb cu rautate, chiar sunt curioasa. Asta pt ca mie mi se pare o faza amuzanta si imi doresc sa se intample la nunta mea: sa fiu furata, dar cu arta, nu sa plec de bunavoie. Va spun de ce mi se pare mie amuzant: pt ca toata lumea asteapta negocierea si acolo chiar te distrezi: am fost la o nunta la care ginerele a negociat la un mod foarte hazliu cu un rapitor(vb amandoi la microfoane in mijlocul salii) si replicile au fost atat de spumoase incat radeam cu lacrimi. De aia va intreb ce anume va deranjeaza, ca trebuie sa aveti un motiv. Si nu cred ca e cel financiar(ca tb sa dati cateva sticle de ceva) ca sa fim seriosi nu cere nimeni bautura de 5 milioane(de obicei se cere simbolic) si apoi la cata bautura se cumpara pt o nunta si la cata ramane de obicei dupa nunta( au spus atatea foste miresici pe forum ca au ramas cu bautura sa-si puna si in cap) nu cred ca e o gaura in cer sa dai cuiva cateva sticle de ceva. Apoi daca ti-e frica sa nu ramai fara bautura la nunta, poti cumpara dinainte cateva sticle in plus tocmai pt acest moment, si cand negociezi sa-i convingi sa ia ce ai pregatit tu, si nu ce au cerut ei. ARTA NEGOCIERII!!
Va rog sa nu va suparati pe mine dar chiar astept cu interes raspunsurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Pai tocma...ca imi doream sa fiu furata...EU...nu martie din post ...ma pregatisem "emotional" si ...fas albina...l-au furat pe el!

quote:
Originally posted by dyadya

Fetelor, explicati-mi si mie ca nu inteleg, de ce va deranjeaza faza cu furatul miresei sau al mirelui. Nu intreb cu rautate, chiar sunt curioasa. Asta pt ca mie mi se pare o faza amuzanta si imi doresc sa se intample la nunta mea: sa fiu furata, dar cu arta, nu sa plec de bunavoie. Va spun de ce mi se pare mie amuzant: pt ca toata lumea asteapta negocierea si acolo chiar te distrezi: am fost la o nunta la care ginerele a negociat la un mod foarte hazliu cu un rapitor(vb amandoi la microfoane in mijlocul salii) si replicile au fost atat de spumoase incat radeam cu lacrimi. De aia va intreb ce anume va deranjeaza, ca trebuie sa aveti un motiv. Si nu cred ca e cel financiar(ca tb sa dati cateva sticle de ceva) ca sa fim seriosi nu cere nimeni bautura de 5 milioane(de obicei se cere simbolic) si apoi la cata bautura se cumpara pt o nunta si la cata ramane de obicei dupa nunta( au spus atatea foste miresici pe forum ca au ramas cu bautura sa-si puna si in cap) nu cred ca e o gaura in cer sa dai cuiva cateva sticle de ceva. Apoi daca ti-e frica sa nu ramai fara bautura la nunta, poti cumpara dinainte cateva sticle in plus tocmai pt acest moment, si cand negociezi sa-i convingi sa ia ce ai pregatit tu, si nu ce au cerut ei. ARTA NEGOCIERII!!
Va rog sa nu va suparati pe mine dar chiar astept cu interes raspunsurile.

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Am inteeellleeess Ralucah si atunci nu pot sa te condamn. Traditional, la o nunta se fura mireasa. Treaba cu furatul mirelui a aparut recent in peisaj...asa pentru echilibrarea balantei...fara discriminari...etc. Acum am inteles de ce tu nu ai gustat gluma, nuntasii tai preferand sa fure doar mirele! Bine, la cum ai reactionat cred ca si daca ar fi avut cineva ideea sa te fure s-a calmat urgent!
Dar eu in continuare as vrea sa aud de la cineva care are alergie la furatul miresei/mirelui :De ce? E ceva la care nu m-am gandit eu? Poate exista un motiv intemeiat. Am fost si eu la o nunta la care au fost furati amandoi si dupa ce s-au recuperat au fost amandoi suparati aproape o ora. Suparati atat pe lume cat si unul pe altul!!!

Mergi la inceput