Machiaj si coafura (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by elara

Andreea, ai fost la machiaj? Cum a fost?
Si pls, imi face placere sa-mi vorbesti. La pers a doua adica. (parca suna nush cum..... cand vb de mine la pers a treia, "pozele Elarei".... )....
Ai uitat ca ne-am vazut la intalnire, am stat una langa alta chiar. Te pup. Si sunt de acord cu intalnirea si eu vreauuuuuuuu... Ca mi-e dor de voi toate. La ora 2? Sorry ca-s off topic.

"Tu"... Elara... nu am fost inca la machiaj... pt simplul fapt ca m-am gandit ca-mi voi face singura machiajul la nunta mea....
Dupa ce voi absolvi o renumita scoala de make-up, cu sigurantza voi putea sa fac opere de arta pe mine
Cine se inscrie, cine mai doreste.... free for my friends

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mercimac spune:

Buna seara fetelor. Va tot urmaresc comentariile de ceva timp si as vrea sa-mi exprim si eu parerea. Sincer, in ziua nuntii trebuie sa fii cea mai frumoasa. Tu vei fi in centrul atentiei. Asa ca nu va zgarciti cand e vorba de frumusete, atat in ceea ce priveste coafura dar si machiajul. Va recomand cu drag un salon de infrumusetare. Costa dar merita. Daca sunteti interesate, va pot oferi toate detaliile.
Va pupa
Catya

Mergi la inceput

Catya... ca sa ne poti da detalii... ma intai activeaza-ti PM, ca sa nu facem reclama aici...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Andreea,

Sincer nu ma prea pricep la navigat. Daca vrei sa-mi activez PM invata-ma. Deocamdata nu stiu cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Catya, cauta pe la Profil sau pe la Mesaje private...nu mai stiu exact... In stanga, pe listuta din sus-ul paginii .

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mercimac

Andreea,

Sincer nu ma prea pricep la navigat. Daca vrei sa-mi activez PM invata-ma. Deocamdata nu stiu cum.

Pai ... in partea stanga a paginii in casutza cu meniu ai optiunea Mesaje Private... si mergi acolo si iti activezi PM-ul...
Sa vedem daca reusesti...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Multumesc fetelor,

Cred ca am reusit.

Mergi la inceput

Acummastept intrebarile voastre.
Cu drag
Catya

Mergi la inceput

Bravo ai reusit...
Ti-am trimis un PM ....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

bubu05, mie mi-au placut mult de tot pozele tale (cele cu machiaj) si as vrea si eu cateva informatii (spuneai ca poti recomanda persoana respectiva). Poti sa imi dai mai multe detalii pe PM ?
Scuze ca pic ca musca in ciorba acum, dar acum am citit subiectul si mi-a placut ce am vazut!!! Multumesc frumos!!!

Mergi la inceput