Machiaj si coafura (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by elara

Cine mai e interesata? Ca sa facem un grup de sprijin reciproc. Adica...prima care gaseste ceva interesant le anunta si pe celelte aici, la subiectul acesta. Ok?

Eu am de gand sa le caut la Sofitel pe tantile alea care am auzit ca faceau machiaj profi pentru mireasa cu 50 euro (cu tot cu proba). Dar mai am de clarificat un aspect cu ele: daca nu-mi place rezultatul probei? ce fac? mai sunt scutita de plata probei? si daca nu...cat costa proba?

Va pup.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Exact acelasi intrebari vroiam sa le pun si eu tipelor alea de la targ, bine intels dc le mai gasesc la sofitel.!!
Eu am un nr te tel al unei tipe care vine si acasa + proba pt 1mil. Dar il am de la o agentie de decoratiuni -tipa de acolo a fost super simpatica, si la plecare mi la dat spunandu-mi ca a mai avut mirese machiate de dna asta si ca toate au fost multumite. Dar nu stiu ce sa zic.....Eu ma gandeam ca in aprilie tre sa merg la o cununie civila si sa o sun atunci sa vad ce iese.
Dar pt coafatati gasit pe cineva (care sa vina acasa)?

nunta2006

briza_marii
ziua nuntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by elara

Cipiep, de acord cu tine: ("asta nu inseamna ca cineva priceput si care ar avea produse profesioniste, cu putere mare de acoperire (ma refer in special la fdt) nu ar reusi sa faca ceea ce am vazut!! Asa ca asa ceva cautam noi."

Si iaca suntem 3 : eu, tu si briza.

Cine mai e interesata? Ca sa facem un grup de sprijin reciproc. Adica...prima care gaseste ceva interesant le anunta si pe celelte aici, la subiectul acesta. Ok?

Eu am de gand sa le caut la Sofitel pe tantile alea care am auzit ca faceau machiaj profi pentru mireasa cu 50 euro (cu tot cu proba). Dar mai am de clarificat un aspect cu ele: daca nu-mi place rezultatul probei? ce fac? mai sunt scutita de plata probei? si daca nu...cat costa proba?

Si azi, poate imi fac timp sa le scriu pe PM lui vjeanmarie si Alinus25. Poate gasim ceva bun si cu ajutorul lor.

Va pup.

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Elara, sunt total de acord cu tine cu "grupul de ajutor reciproc". Si cu proba, la fel. Eu ma gandeam sa ma duc la ele intai sa-mi faca un machiaj de seara sa vedem cum imi sta si mai ales, cat acopera....eu am un ten cu probleme, ma tot umplu de cosuri si mi-au si ramas niste "cratere" de pe urma lor...ei, daca ar fi in stare sa imi acopere "craterele" eu zic mersi.
Intre timp, eu imi tot cumpar (la salariu) cate o kestie de machiaj ca sunt maniaca rau...am un sertar plin si tot mai cumpar...eh, fiecare cu "pasarelele" lui
Cat despre coafat, si aici sunt in mare dilema, mai ales ca tot astept sa-mi mai creasca parul. Eu am coafeza mea care ma tot face, mi-a facut si o coafura draguta la nunta vara-mii, dar n-am discutat inca cu ea despre nunta. Si ar mai fi ceva: lucreaza la o fosta "igiena", fosta de stat, ma rog, acum se pare ca s-ari fi privatizat...brrr, presimt ca devin un picutz snoaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Am vazut si eu pozele Elarei... si sunt convinsa ca sunt trucate...
Iar in privintza machiajului si eu sunt in cautare... mai ales ca nu sunt multe cele care vin acasa... la fel si coafeza...
Eu am fost la targ la sofitel... si am luat de la singurul expozant cateva carti de vizita... voi merge sa-mi faca un machiaj... daca imi place ce iese ... vin si va zic...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Am vazut si noi pozele Elarei si am langa mine prietena mea Gena careia inca nu i sa activat contul dar spera sa poata vorbi chiar ea cu voi in cateva zile.
Ea este make-up artist profesionist ,lucreaza in cinematografie (la diferite seriale )si spune ca machiajele respective se pot face cu produse profesionale ,fotograful avand doar rolul de a realiza o fotografie de calitate.
De asemenea v-ar putea ajuta pe cele dintre voi care sunteti interesate sa aratati chiar mai bine decat in pozele puse de Elara.
Deocamdata o puteti gasi la adresa de mail genaionita@hotmail.com .

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by gabi.i

Am vazut si noi pozele Elarei si am langa mine prietena mea Gena careia inca nu i sa activat contul dar spera sa poata vorbi chiar ea cu voi in cateva zile.
Ea este make-up artist profesionist ,lucreaza in cinematografie (la diferite seriale )si spune ca machiajele respective se pot face cu produse profesionale ,fotograful avand doar rolul de a realiza o fotografie de calitate.
De asemenea v-ar putea ajuta pe cele dintre voi care sunteti interesate sa aratati chiar mai bine decat in pozele puse de Elara.
Deocamdata o puteti gasi la adresa de mail genaionita@hotmail.com .

POZE

Suuper!! Si cam cat ar costa un machiaj de nunta cu proba ininte? Asta tinand seama ca tenul meu este mai dificil, am multe urme de la cosuri si porii mariti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Ciciep trimite-i si tu un mail si i-ti da ea mai multe lamuriri.Inca nu i-au activat contul pe DC se pare ca sunt niste probleme tehnice.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Andreea, ai fost la machiaj? Cum a fost?
Si pls, imi face placere sa-mi vorbesti. La pers a doua adica. (parca suna nush cum..... cand vb de mine la pers a treia, "pozele Elarei".... )....
Ai uitat ca ne-am vazut la intalnire, am stat una langa alta chiar. Te pup. Si sunt de acord cu intalnirea si eu vreauuuuuuuu... Ca mi-e dor de voi toate. La ora 2? Sorry ca-s off topic.

Gabi.i, mi-am notat si eu adresa prietenei tale Gena. Multumim frumos.

Acum as vrea sa discutam putin de coafura.

Eu as vrea in par sa imi pun niste trandafirasi micuti ca cei de pe rochita (sunt din organza, cu strasuri f mici in mijloc si o sa-mi faca d-na de la White Lady si mi-i trimite odata cu corsetul). Assssssssssaaaaaaaa si eu am voalul tot din organza ca si fustita si bretelutele.
Si mi se pare mie ca nu e suficient de transparent pentru ce mi-as dori eu. Adica as vrea sa-l prind mai sus, adica nu vreau coc si voalul sa fie prins imediat sub coc.
Vreau parul desfacut sau semi si semi-coc cam asa si voalul peste, iar SUB voal, prinsi in par trandafirasii.
Si acum ma intreb eu: oare se mai vad bine daca voalul e mai opac si se mai prinde si in doua?
Oare l-as putea prinde doar intr-un singur strat? Am incercat eu ceva (fara sa am inca trandafirasii) si arata destul de bine, ca erau marginile valurite si era dragut, dar parca eram cam lungut, pana pe la mijloc si acum ma gandesc eu...e aiurea daca il prind doar asa? Eu nu-mi doresc sa intru cu voal pe fata in biserica, deci nu vad de ce la-s pune dublu. Dar nu stiu daca se obisnuieste si asa ca nu am mai vazut...Voi ce stiti? Se poarta si asa?
Sau ar fi mai bine sa caut ceva mai transparent? Cum sunt acestea? Intelegeti voi, nu prins asa ci doar la transparenta ma refer.
Dar oare nu stric combinatia? Ca voalul l-am primit la rochita si asa sea sorteaza el... Uffffffff grea problema...Acum ca am rochita ma framanta partea asta, cu coafura..

Multumesc frumos anticipat tuturor acelora ce vor avea rabdarea sa citeasca, sa vad pozele, sa-si imagineze si "caii mei verzi pe pereti" iar de cele ce imi vor si raspunde chiar si cu o parere mica acolo...ce sa mai zic?.....

Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

YUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Sunt asa incantata si emotionata.
Tocmai am vorbit cu domnul Olarasu de la White Lady (care e asa un domn dragut si amabil ) si a zis ca imi trimite odata cu corsetul inca vreo doua voaluri mai transparente care crede el ca s-ar potrivi rochitei mele si sa imi aleg din ele unul. Iar apoi i le returnez pe celelalte prin posta.

Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Fetele, am intrat si io din curiozitate pe subiectul asta.
Am fost si eu miresica in iulie 2005 si pot spunde ca am fost machiata fain. Eu am vorbit cu o fata, make-up artist, de la un magazin mare de cosmetice de firma (Mon Parfum) din Mall-ul din Iasi si m-a programat pentru ziua nuntii imediat dupa coafor. Nu am platit-o pe ea cu nimik, dar mi-am cumparat un produs de la Lancaster ( o pudra/fond de ten super faina) de 1,5 mil. Ma gandesc ca si asta poate fi o solutie....

Oana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor, nu am apucat sa va citesc in intregime, dar va pot recomanda un make-up artist profesionist, care lucreaza cu produse profesionale. Este vorba chiar de cumnata mea, va pun si niste poze cu mine, m-a machiat pt. un botez si cand am fost nasa tot la botez, ea este asistenta Narcisei Simandan, unul dintre cei mai mari make-up de la noi. Cine doreste imi poate da pm pt. detalii. Va pup si uite pozele

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput