Machiaj si coafura (3)
Raspunsuri - Pagina 2
Ioana-Cristina spune:
Merci , Ooana ! Pe unde gasim rujul asta ? Cred ca in Unirii il au sigur...
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
Alinus25 spune:
Sunt de acord cu fetele pentru Max Factor. Dar ai grija la rujul Lipfinity sa folosesti si hidratantul, in caz contrar buzele ti se vor usca.
Ei, ai vazut ca aici cu ajutorul fetelor nu mai trebuie sa apelezi la un make-up artist ... si pe aceasta cale imi cer scuze, eu nu am stiut ca nu ai cum sa apelezi la make-up artist in ziua nuntii, am vrut doar sa-ti dau o sugestie.
Pupici
Nunta noastra
Ioana-Cristina spune:
Nu-i nici o problema , Alinush !Thanks pt sfat !
Ioana-Cristina spune:
Apropo , fetelor ! Eu tocmai mi-am comandat caseta Biancai Brad despre arta machiajului.Abia astept sa ajunga acasica la mine si sa o vizionez !
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
Apropo , fetelor ! Eu tocmai mi-am comandat caseta Biancai Brad despre arta machiajului.Abia astept sa ajunga acasica la mine si sa o vizionez !
si cum pot face sa o comand si eu si cat costa?
uitam ...pentr catalin
nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0
Ioana-Cristina spune:
Nushulica , intra pe www.biancabras.com la shopping. Acolo gasesti informatiile.
Fetelor , ce parere aveti despre gama de produse Giordani Gold de la Oriflame ? Ati folosit ?
Cristina&Adi
nushulica spune:
eu ma impac foarte bine cu fondul de ten de la giordani si sora mea la fel de cate ori vine in tara isi ia vreo 2-3 sa-i ajunga si a folosit si dior si altele si a zis ca asta-i mai bun...nu e greu asa sa simti ca ti se lasa fata si8 acopera binisor...rujurile iarasi sunt foarte bune pentru un ruj hidratant dar altceva nu am folosit..adik am folosit rimelul dar nu are nici o treaba parerea mea
nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0
Ioana-Cristina spune:
Nushulica , voiam sa zic www.biancabrad.com.Scuze de greseala !
Cristina&Adi forever
pisu_miau spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
Nushulica , voiam sa zic www.biancabrad.com.Scuze de greseala !
Cristina&Adi
Cristina&Adi forever
adica www.biancabrad.com
Pisu_Miau
Mai am 1 zi
pana la nunta
Ioana-Cristina spune:
Pisu , felicitari pt casatorie ! Si cel mai important este sa fiti fericiti si sa va iubiti muuuuuuuult de tooooooot !Iti trimit din partea mea o !
Cum stai cu emotziile , ai ? Te-ai pregatit sufleteste ?
Cristina&Adi forever