Machiaj si coafura (3)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25210" target="_blank">Machiaj si coafura (1)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42003" target="_blank">Machiaj si coafura (2)
Nushulica, multumesc pentru redirectionare!
Catalin
Nu stiu daca mai este acest subiect pe forum , dar as vrea sa vorbim putin si de machiajul pentru cea mai frumosa zi din viata noastra...
Fiecare dintre noi ne dorim sa fim frumoase in ziua nuntii... sa radiem de frumusete si fericire. Cum ne ingrijim tenul si corpul? Ce produse de machiaj folosim?
Eu de exemplu vreau sa fiu cat mai naturala in sensul ca nu vreau nu stiu cate culori de farduri si kilograme de fond de ten pe fata...In mod sigur voi avea nevoie de un ruj rezistent , pentru ca nu voi avea timp sa merg de nu stiu cate ori sa imi aranjez machiajul...
Ce produse cosmetice sa folosesc ?
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
Raspunsuri
ralu_trancu spune:
eu ma voi machia cu aceleasi produse ca intotdeauna, pentru ca le stiu si stiu cum se comporta.
nu voi purta ruj pentru ca nu port de obicei, dar daca ma hotarasc voi cumpara unul cu oxibenzon (cred ca asa se numeste) care sta f bine pe buzele mele.
poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze
Alinus25 spune:
De ce nu incerci sa apelezi la un make-up artist?
Poti sa faci si o proba inainte de nunta, sa vezi cum se comporta machiajul, de exemplu daca mergi la o alta nunta.
Eu am apelat la un make-au artist si am fost super multumita, machiajul a ramas intact (si asta o spun fara nici o exagerare) pana a doua zi cand m-am demachiat.
Inca o chestie pe care am aflat-o in privinta rezistentei machiajului este baza acestuia. Daca baza este efectuata corect, atunci machiajul nu are cum sa nu fie rezistent.
Deci, parerea mea este sa nu te opui fondului de ten, care face parte din baza machiajului.
Pupici
Nunta noastra
Ioana-Cristina spune:
Pai si cu ce ma ajuta make-up artistul daca n-o sa pot merge la el in ziua nuntii ?
ooana spune:
Fardurile MaxFactor sunt foarte bune.......rujul chiar ti-l recomand, si garantez ca ramane intact chiar daca mananci!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
ralu_trancu spune:
de acord cu Max Factor. Super rujul
poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze
ralu_trancu spune:
De acord cu rujul de la max factor
poze
Ioana-Cristina spune:
Deci rujul Max Factor este de retinut !
vmariejeane spune:
Eu am aplelat la nunta la un make-up artist. E o tipa. Si m-a machiat BESTIAL! A tinut machiajul toata ziua si toata noaptea si am transpirat in disperare fiindca a fost groaznic de cald.
Puteti sa vedeti poze mai jos, ca sa va dati seama de cum am fost facuta.
Daca vreti nr ei de tel dati-mi un PM. Vine si acasa si are numai produse de calitate, nu zic ca fac reclama.
http://community.webshots.com/user/vmariejeane
blanca000 spune:
Am vazut in niste poze o mireasa care avea ruj rosu si ii statea asa bine..am vazut ca mai toate miresele se machiaza natural si cu ruj natural...si dupa parerea mea e cam putin . Mireasa care am vazut-o acea cercei stras rosii in ureche, buse rosii frumoase si buchet de flori alb cu rosu arata bine si in poze dadea super...
Din pacate eu am fost machiata natural de o tipa de la Estee Lauder dar am avut laergie de la produsele lor si imi lacrimau ochiii intr-una. Cand am fost nasa m-am machiat singura si a fost mult mai bine.
Nunta noastra
Nasi de cununie
ooana spune:
Ioana, rujul de care zic eu de la Max Factor - Lipfinity e cel care se aplica in 2 faze prima data rujul (e lichid si se aplica cu un buretel) iar apoi luciu. Uite aici http://www.maxfactor.co.uk/lips/lipsticks/lipfinity.jsp
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day