Sarcini multiple pierdute?? treceti pe aici!!
Raspunsuri - Pagina 8

ionica spune:
Megbeng,
te vad ca o clinica ambulanta,eu nu am facut chiar atatea investigatii de altfel ar trebui sa o iau mai"moale" cu dorinta de avea un bene ,voi lasa si destinul sa-si spuna cuvantul de data asta!
curaj tuturor

aliela spune:
Buna! Desi va urmaresc de un an, nu am avut pana cum curaj sa va scriu. Acum insa m-am hotarat:
În primul rand vreau sa va multumesc pentru ajutorul pe care mi l-ati dat și astfel am reusit sa trec peste faptul ca am avut 2 sarcini oprite in evolutie (in dec. 2004 la 6 sapt. si in aug. 2005 la 9 sapt.).
Va scriu acum pt. ca sunt datoare sa va incurajez, sa va spun sa nu dispoerati, orice e posibil cu ajutorul lui D-zeu....pt. ca ...acum sunt din nou insarcinata! Nu imi vine sa cred! E adevarat, bucuria nu este totala din cauza fricii pe care o am, insa sper ca de data asta va fi bine...Mai mult decat atat, la ecograf mi-a spus doctorita ca sunt gemeni....Va rog sa nu va suparati ca am intervenit asa, dar trebuia neaparat sa va spun si voua (nu am spus inca niminui inafara de sotul meu) deoarece, desi fara sa stiti, cu voi am reusit sa depasesc si momentele grele...
Sper sa imi scrieti si sa ma primiti printre voi. Va pup dulce!

ionica spune:
Aliela,
DOAMNE cat ma bucur pentru tine ,esti intr-adevar curajoasa ca nu ai lasat bratele jos si ai mers mai departe!!
Te rog nu te gandi la ce a fost in trecut,gandeste ca ai in pantecele tau viata si trebuie sa o protejezi gandind pozitiv!
Ma bucur din suflet pentru voi doi,sa ai grija de tine si de puiutii tai!
Este visul meu sa am gemeni,sper ca si la mine se va intampla candva!
Pupici!
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

aliela spune:
Buna! Ionica, iti multumesc din suflet pt. mesaj si incurajari.
Sper sa ma ajute D-zeu sa fie bine, pt. ca alta speranata nu am.
Si eu am pierdut ultima sarcina tot pe 30 august si m-am speriat dupa tot ce am citit pe aici ca e prea devreme, dar doctora mi-a spus ca nu e nici o problema din cauza asta.
As vrea sa iti spun ceva sa te incurajez, o reteta de succes, dar nu am si imi vine in minte o tampenie care o auzi de la toti "nu te mai gandi si va fi bine".....dar intr-un fel, cam asa e. Eu am fost disperata dupa cel de-al doilea esec (pe de o parte a fost mai bine ca nu stiau prea multi de sarcina), vreo sapt. am plans in fiecare zi, apoi am discutat cu sotul meu si am ajuns la concluzia ca poate nu ne este noua dat de la D-zeu sa avem copii si....ne resemnasem (la suprafata cel putin). Apoi a intervenit o perioada in care nici nu ma uitam la reclamele cu bebelusi. Iar acum....nu imi vine sa cred...azi am fost la ecograf, mi-a confirmat ca sunt 2 (desi nu am antecedente in familia mea sau a sotului) si sunt bine. Mi-a spus sa ma port ca si cu un ou rosu...dar nici nu stiu ce as putea face sa am mai mare grija...
Dar am vorbit cam mult despre mine, insa si tu ma vei urma in curand, bine ca ai descoperit cauza (la mine se banuiesc cauze genetice), o vei trata...si apoi vei presta (in per. fertila)..si gata bebe.
Te pup dulce!

Liana30 spune:
aliela..doamne m-a pufnit
doamne cat ma bucur..sa ai o sarcina usoara..felicitari
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"

aliela spune:
Multumesc mult pentru mesaj, draga Liana30! Si....sa stii ca mi-au placut fotografiile tale!
Ionica, ce mnai faci? Cum stai cu tratamentul? L-ai inceput?

mexxa spune:
Buna..abia acum am dat si eu peste acest subiect...eu am avut o sarcina oprita in evolutie la 12 saptamani...insa la mine nu sa dus la laborator nimic deoarece nu avea ce..ramase doar sacul ca restul disparuse.Eu am facut eco cu doar 2 saptamani inainte...toate analizele erau perfecte...RH pozitiv la amandoi...ce mai toate analizele bune.
Poate sa imi zica cineva de la ce se produce sarcina oprita in evlutie...dar mai ales cum de a disparut???Daca mai este cineva care a patit asa ceva va rog sa imi dati un raspuns.
Va multumesc
http://community.webshots.com/user/mexxa Printesica la cununia civila..

ionica spune:
Buna seara ,
Eu am trecut de faza nasoala a situatiei,ba chiar am inceput sa pierd kg care le-am acumulat in urma tratamentului cu progesteron.
AM avut si primii rushi pe cap am scapat ,am avut prima ovulatie saptamana aceasta desi nu am avut curaj sa incer iar.
Ma pastrez pentru vacanta de "iarna" in Rep. Dominicana ?poate ne vom intoarce 3 cine stie,numai Dumnezeu daca o vrea!
Curaj la toate si sa nu va dati batute ,viata este o continua lupta!
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

aliela spune:
Salutare! Draga Mexxa, sa nu fii prea suparata ca nu au avut ce duce la laborato9r pentru ca oricum nu depistau mare lucru. In Romania inca nu se pot descoperi cauzele genetice.
La prima sarcina oprita in evolutie, la 6 sapta,ani, la fel am patit si eu...a disparut!!Mi s-a explicat ca nu se stie exact motivul opririi din evolutie, ca a fost resorbit de organism, ca mama natura stie mai bine ce face, etc...destul cat sa nu inteleg nimic.
La a doua sarcina oprita din evolutie, la 9 sapatamani, au dus produsul la laborator si....nu au descoperit nimic.
In concluzie, cred ca doar D-zeu ne mai poate ajuta si vointa noastra.
Mult succes tuturor si sa ninga cu...
La multi ani celor ce isi sarbatoresc ziua numelui de Sf. Andrei!