Racoaice la apel (4)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Simona73 spune:
Sunt de acord cu cele care spun ca este o zodie de toata jena...Sunt rac cu ascendent in leu si puiul meu este rac cu ascendent in capricorn.Mai fetelor,cateodata nu ma mai suport nici eu ,asa sunt de capricioasa uneori(in special cand e luna noua)ca imi vine sa ma ascund!Si fi-miu e la fel,il apuca niste istericale si niste stari lacrimogene ca-ti vine sa-l trimiti la vecini...
Apropos de Saturn asta,mi-a intors viata pe dos de vreo 2 ani si am asteptat cu sufletul la gura sa dispara dar tot aiurea imi este.Pot sa spun ca acesti 2 ani au fost cei mai grei din viata mea
SIMONA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MirelaV spune:
dana, tu ai fost tare cu ascendentul tau tot in...Rac.... am adaugat pe listuta.
Simona73, ori nu vad eu bine, ori tu nu esti pe listuta. daca intr-adevar nu esti..si ai vrea sa fii...da-mi te rog data la care esti nascuta. MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici
monagan spune:
Am incercat sa-mi calculez ascendentul si... intr-un loc eram in gemeni iar in altul in fecioara. Nu mai inteleg nimic. Dar uite ptr. dana cu ascendent tot in rac am gasit ceva dragut pe un site
Ascendent in Rac
Nativul invata sa-si identifice si sa-si controleze emotiile si sentimentele. El este adesea prins in legaturi cu trecutul si in atitudini emotionale persistente, pina cind ajunge sa le acorde un rol just in viata sa si sa le foloseasca pentru progres si nu pentru a-si intretine temerile si resentimentele
de obicei au un cap rotund, tendinte vizibile spre īngrasare, lenes, grasut si greoi. Femeile pot sa aiba si un asa-zis mers de rata, adica īn timpul mersul īsi tin vārfurile picioarelor mai departate.
MG
nanuk spune:
AlinaN, mai stii cumva cind isi ia talpasita planeta aia?? Ca sa stiu si eu cam de cind sa incep sa-mi fac iar planuri de viitor. Ca mie, de vreo doi ani, mi-a trecut os prin os. Directia in care vreau sa o iau o stiu, dar demaraj ioc, parca as merge cu frina de mina trasa...
E drept ca am avut si satisfactii, dar am platit pentru ele cu virf si indesat.
Eu sunt nascuta pe 8 iulie (apropos, am ascendent in sagetator) si credeam si eu ca am scapat de belele, dar cum spunea si MirelaV, nu zic hop! ca vine alta. Noroc ca merg pe ideea ca se poate si mai rau. Si parca cineva ar tot vrea sa-mi demontreze ca am dreptate...
NANUK
http://pg.photos.yahoo.com/ph/singabi_ro/my_photos
Zambeste, maine va fi mai rau! MURPHY
dana_danen spune:
MONAGAN,uite pentru prima data incep sa ma indoiesc de horoscop...E adevarat ca pentru mine trecutul imi sta in carca,dar nu cred ca am cum sa-l folosesc in sens bun...si apoi cu ingrasarea...Unde doamne iarta-ma..ca ma usuc de-mi spune lumea ca intru la apa..La profil am si pozici..Inca acum mai am ceva ceva pe mine..dar se duce tot...
Si voiam sa te intreb ceva..E adevarat ca suntem 100%compatibili cu scorpionii?
NANUK...soro..hai sa impingem mai bine...ca poate isi da drumul si frana aia..Numai ca eu urc numai la deal si e tare greu sa imping...am si obosit tare mult..
monagan spune:
dana,intr-adevar ti se potriveste ca o manusa horoscopul (am glumit).Ai un bb superb sa-ti traiasca !!!!
Cu scorpionii? horoscopul zice el ceva de 100%, depinde. Noi de 16 ani divortam in fiecare zi de 3 ori.Oricum e interesant sa ai alaturi un scorpion.Nu te poti plictisi.
MG
monagan spune:
dana,intr-adevar ti se potriveste ca o manusa horoscopul (am glumit).Ai un bb superb sa-ti traiasca !!!!
Cu scorpionii? horoscopul zice el ceva de 100%, depinde. Noi de 16 ani divortam in fiecare zi de 3 ori.Oricum e interesant sa ai alaturi un scorpion.Nu te poti plictisi.
MG
AlinaN spune:
Nanuk, astrologii sustineau ca Saturn de acum tre sa ne lase in pace. Era in iulie si ziceau ca mai dureaza cateva luni depinzand pentru fiecare persoana in parte de data in care este nascut. Acuma ce inseamna cu exactitate "cateva" nu stiu.
Sper si eu scapam de el cat mai curand .
ninocikap spune:
ce ma oftic ca nu imi pot calcula si eu ascendentul, dar mama mea nu isi mai aduce aminte ora....
pentru mine sa zic ca merge binisor anul asta, inceputul a fost super ca l-am nascut pe Alex dar din mai sotul meu are o lucrare la vreo 600 km de noi si vine acasa doar la 2 saptamani de vineri seara pana lluni dimineat. de vreo luna sa zic a venit si el la o saptamana, nici concediu nu a luat.... asa ca zic eu asta nu e prea de bine.
Alina cand simti ca nu mai e influenta lui Saturn parca, anunta-ma si pe mine ca sunt tot pe 19
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
MirelaV spune:
neata fete frumoase! sa aveti o zi minunata! MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici