Racoaice la apel (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_danen spune:

NANUK imi pare sincer rau..
Iarasi trebuie sa-ti dau dreptate in ceea ce spui..numai ca sorta in ultimul timp e pusa pe cearta cu mine si deaceea sunt cam la pamant cu psihicul.Sa speram ca e o toana a sortii si doar atat.
Mi-a daruit D-zeu,e-adevarat 2 fete superbe si pentru asta trebuie sa fiu mai mult decat fericita.
A..si MONAGAN...cu siguranta vremea asta ne baga tare in boala pe noi racusorii...Cred ca e toata lumea de acord..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaN spune:

quote:
Originally posted by dana_danen

Iarasi trebuie sa-ti dau dreptate in ceea ce spui..numai ca sorta in ultimul timp e pusa pe cearta cu mine si deaceea sunt cam la pamant cu psihicul.

Te inteleg foarte bine ce vrei sa spui. Si eu am o perioada(cel putin 1,5 ani) de cand am impresia ca de o problema scap si dau in alta. Adica nu zic ca mi-e foarte, foarte rau ci doar ca lucrurile nu merg in ritmul si in directia dorita. Intotdeauna mai apare ceva la care nu ma asteptam si nu ceva bun.

Citeam intr-un horoscop ca ar fi vorba de o planeta(parca Saturn) care aduce toate greutatile astea. Mai zicea respectivul horoscop ca deja trebuie sa iesim de sub influenta acestei planete, probabil cei nascuti la inceputul zodiei deja au scapat de ea. Eu sunt nascuta pe 19 iulie si vad semne clare ca inca am de a face cu ea. Si abia astept sa se termine ca m-a sleit de puteri si energie .
Pana atunci, incerc si eu sa iau numai partea buna a tot ceea ce se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

quote:
Originally posted by AlinaN

Citeam intr-un horoscop ca ar fi vorba de o planeta(parca Saturn) care aduce toate greutatile astea. Mai zicea respectivul horoscop ca deja trebuie sa iesim de sub influenta acestei planete, probabil cei nascuti la inceputul zodiei deja au scapat de ea. Eu sunt nascuta pe 19 iulie si vad semne clare ca inca am de a face cu ea. Si abia astept sa se termine ca m-a sleit de puteri si energie .
Pana atunci, incerc si eu sa iau numai partea buna a tot ceea ce se intampla.

nu, eu sunt nascuta pe 25 iunie si inca nu am scapat..dar nush cat mai rezist...k sunt niste chestii cam...radicale in viata mea!

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput

Si eu cum sunt pe 26...subscriu la ce ai spus MirelaV..
Iar eu cel putin nici ca nu vad directia in care trebuie s-o apuc..
Dar..c'est la vie!!

Mergi la inceput

corect! eu cand zic k "gata" ... mai vine una. intrebarea mea de ce sunt atat de radicale????

MirelaV
pupicei pe burticei

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Asa o fi cu saturn asta? Ma apuc azi sa citesc ceva la horoscoape ca doar e sambata........

MG

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monagan

Asa o fi cu saturn asta? Ma apuc azi sa citesc ceva la horoscoape ca doar e sambata........

MG

ceva rezultate? pareri? concluzii?

MirelaV
pupicei pe burticei

pozici

Mergi la inceput

fetele..eu am adaugat in listuta la mine si ascendentul. cine il vrea trecut..sa mi-l comunice si adaug. ptr cine nu stie...uitati aici un site unde il puteti calcula:
www.zodii.ro/index.php?unde=ascendent" target="_blank">calcul ascendent

MirelaV
pupicei pe burticei

pozici

Mergi la inceput

Mai fetelor...In sfarsit a reusit ceva sa ma amuze tare....La sfatul MireleiVmi-am calculat si eu ascendentul...Sunt super tare...Va mai amintiti ce am scris intr-un mesaj anterior..Ca m-as distra tare daca as avea si ascendentul tot in Rac..Genial...Il am tot in Rac.

Mergi la inceput