Racoaice la apel (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Buna fetelor. Ma primiti si pe mine?Sint un rac veritabil.Nascuta in 27,06.Anul nu vreau sa-l spun ptr. ca ''intuitia'' imi spune ca sint ce mai batrana.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Ah, trebuie sa spun si de sot? El e SCORPION.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanuk spune:

Mirela V, mie stii cu ce mi-a trecut??? Tuica fiarta cu zahar si cu trei boabe de piper si frectie cu carmol. Transpiri intr-o veselie, dar dimineata te trezesti ca noi. Ce pastile? Ce buline? O cescuta mica de tuica fiarta si o frectie si scapi!

Hai ca am tulit-o, ca ma incuie oamenii astia in birou...

NANUK

http://pg.photos.yahoo.com/ph/singabi_ro/my_photos

Zambeste, maine va fi mai rau! MURPHY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Bine ca mai vad si alte racoaice carora sa le fie frica de apa!
Bineinteles ca nu stiu sa inot, mi-e frica de mor!

Nanuk, si eu "functionez" doar la caldura...
Mie-mi place sa fie soare...senin...cald...cand vine toamna incep hibernarea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

monagan, bine ai venit..te-am adaugat pe listuta
nanuk, nu cred sa se impace prea bine antibioticele cu tuica...prefer sa mai astept. plus de asta...am un simptom ciudat..mi-e f greata dupa ce mananc...azi mai rau k pana acum..of...imi trece mie
cookie, da..mi-e frica de apa de mor. de fapt..cum am spus mai sus..mi-e frica de orice nu pot controla. nu stiu sa innot..normal

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_danen spune:

Fetelor mai intai vreau sa va multumesc pentru primire.
Apoi as vrea sa va zic mai multe despre mine..Sunt o persoana introvertita dar daca mi-ai castigat increderea ma deschid total,pot spune ca prea mult..Sunt foarte melancolica,romantica si pesimista,nu mi-am gasit nici o vocatie...asa ca mai in gluma mai in serios spun ca nu-s buna la nimic..Starea mea emotionala e direct proportionala cu starea vremii,deci acum sunt..
Am vazut ca unul din subiecte voastre a fost si inclinatia catre "misticism".Da cred ca visele sunt o refulare a subconstientului dar mai cred si in premonitii.Nu o data m-am trezit cu diverse stari inexplicabile pe moment,ca mai tarziu sa le gasesc rostul..
De apa sunt foarte atasata...ma linisteste,ma regasesc in preajma apei,dar in acelasi timp mi-e si frica de ea..Nu stiu sa innot.
Deja o iau pe aratura asa ca mai bine ma opresc aici...
As vrea sa spuneti si voi mai multe despre latura voastra...mai putin publica..Daca sunteti si voi la fel de firave...
Nu stiu...sa spuneti ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

sunt de acord ca visele vin intotdeuna dintr-un gand real..insa mai sunt si premonitii cum ai spus..eu simt asta din ce in ce mai des.
mi se intampla deseori sa ma gandesc la o anume persoana si sa ma sune...sau sa pun mana pe telefon si sa sun ... dar legatura asta nu am stabilit-o decat cu 2 persoane dragi mie...cred f tare in unele vise..si stari de spirit.
de exemplu azi noapte am visat ptr a nusg cata oara..soricei...si ei in vise se spune k ar insemna bebei...ei..eu am visat asta...cum am zis..de nenumarate ori...dar nu a fost asa. m-am mai visat mireasa..si iar se spune k nu e bine..dar niciodata nu mi s-a intamplat nimik...
ehhh..ar fi multe de zis..va las si pe voi

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

dana_danen, aici m-ai descris exact si pe mine :
"Apoi as vrea sa va zic mai multe despre mine... Sunt o persoana introvertita dar daca mi-ai castigat increderea ma deschid total, pot spune ca prea mult... Sunt foarte melancolica, romantica si pesimista, nu mi-am gasit nici o vocatie... asa ca mai in gluma mai in serios spun ca nu-s buna la nimic... Starea mea emotionala e direct proportionala cu starea vremii, deci acum sunt..."

In ce priveste visele ... Nu le dau atentie. Niciodata nu am considerat un vis ca o prevestire a ceea ce ar urma sa mi se intample in viata reala.

Mirela, am avut si eu parte de coincidente ciudatele, dar le consider coincidente si ... atat. Cu sotul meu mi se intampla foarte des sa gandesc exact acelasi lucru in acelasi moment, dar am auzit si alte cupluri care "se plang" de asa ceva, niciunul dintre parteneri nefiind racusor, deci nu am putea considera capacitatile astea "extrasenzoriale" ca fiind specifice zodiei. De altfel, eu nu cred in zodii, deci nu cred ca faptul de a fi nascut intr-o anumita perioada a anului iti ofera automat o colectie de insusiri si capacitati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanuk spune:

Eu cred cu tarie ca cele mai multe dintre noi au un "al saselea simt". Ma intreb daca asta are legatura cu latura noastra materna foarte dezvoltata, cu nevoia de profunzime (pentru ca racul pune mereu suflet in ceea ce face).
Nu stiu daca trebuie neaparat sa te retragi intr-o lume numai a ta, in misticism, ca sa fii un rac veritabil. Am citit ca temperamentul iti este dat de zodie, iar comportamentul de ascendent. Si asa un om cu o fire sensibila si mamoasa poate lasa aparenta ca este puternic, invulnerabil.
Pe de alta parte, cred ca orice om care are vointa - si noi avem vointa sau macar ambitie - isi poate depasi complexele, o data ce le constientizeaza.
Am citit multe lucruri rele despre rac: ca sunt egoisti, posesivi, pisalogi, introvertiti, incapatinati. Ca sa fiu sincera, multe din trasaturi le-am regasit si la mine. Imi place sa cred ca le-am corectat si ca am transformat incapatinarea in tenacitate, pisalogeala in insistenta in a urmari un anume scop, complexele în atuuri. Poate ma ajuta si faptul ca am ascendent in sagetator. (Oare nu ar fi bine sa trecem in listuta si ascendentul?)
Putina lume mai ghiceste ca sunt rac, de obicei ma considera ori leu, ori taur, berbec ori scorpion.

NANUK.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/singabi_ro/my_photos

Zambeste, maine va fi mai rau! MURPHY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_danen spune:

Eu sincera sa fiu habar n-am ce ascendent am..dar tot ce se spune despre rac absolut tot mi se potriveste..Eu una nu sunt mandra nici de mine si nici de zodia asta...Parerea mea e ca aceasta zodie e cea mai pacatoasa...Asa cum spune si zodiacul,sunt o persoana care-mi plang de mila...si nu e bine...dar sa mor daca pot schimba asta...si desi am fost ranita de f multe ori de cei din jurul meu,tot nu pot trai singura...eu pur si simplu am nevoie de prieteni.
Ambitie..ei pe naiba eu sunt o plangacioasa...si imi rup gatul la orice obstacol pe care-l intalnesc...
Vedeti?Vedeti cum iar imi plang de mila???
Ce-as rade sa am ascendentul tot in Rac..

Mergi la inceput