Racoaice la apel (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanuk spune:

bombonik, de cind am constientizat cit de rau imi face analiza rezultatului analizei analizate cu analizatorul, am lasat-o mai moale. Adica - iar asta este poate si un obicei profesional - stabilesc de la inceput la ce intrebari tb sa raspund si ma limitez la acelea. E clar cine ce a facut si cind, trebuie clarificat cum si, ce e mai rau ca toate, de ce. De la o vreme insa, decid de la caz la caz daca merita sa ma strofoc ca sa raspund la intrebarea de ce si din ce in ce mai des o las balta.

M-am autoeducat, as putea spune; mi-am facut un obicei din a lua cit mai rapid o decizie si a nu reveni asupra ei. (Bine, mai fac o exceptie cind este vorba despre decoratiuni, in sensul ca mi-am reamenajat virtual baia si bucataria de vreo zece ori. Daca tot nu m-am apucat inca, macar sa incerc mai multe variante, nu?) Am vazut eu ca, daca stau prea mult si rontai un subiect, incep sa bat pasul pe loc si nu mai am timp si forta sa trec mai departe. Si daca ati sti cite am de facut...

Doamne, ce mult am scris pe o singura tema...

cookie, am o Victoria veche de 20 de ani si ma dau de ceasul mortii ca nu mai merge si am de cusut o groaza. Din cite stiu, e nemteasca si nu e superbuna, dar pina acum s-a achitat onorabil de sarcini, avind in vedere cit am dat pe ea. S-a dereglat, nu mai trage ata de jos si nu mai vrea sa coase neam. a avut o piesa sparta si, dupa ce vreo trei mecanici au zis ca nu am ce-i face, am lipit-o cu poxipol si a mai tinut trei ani. Acum a luat-o iar razna si nu stiu de unde i se trage si nici nu am un mecanic de incredere. Ma bate gindul sa-mi cumpar alta, dar, dupa cit am cheltuit cu spitalul, analizele si medicamentele... am o jena....

NANUK

http://pg.photos.yahoo.com/ph/singabi_ro/my_photos

Zambeste, maine va fi mai rau! MURPHY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele..io nu le am cu croitoreala..nici macar pt mine! io-s pasionata de gatit..de plantute..animale (nu in casa)
in schimb..sunt atat de delasatoare...daca apuc sa las un lucru "pe maine" ... apai "maine" am sa-l tot fac...

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaN spune:

quote:
Originally posted by nanuk

Mirela V, m-a apucat iar cititul in momentul in care am aflat ca o sa am bebel si am decis sa imi schimb stilul de viata. E drept ca nu a durat chestia cu bebelul, ca abia m-am externat dupa ce s-a oprit in evolutie...

Imi pare rau. Sper sa ai cat mai curand o alta sarcina care sa se finalizeze cu un bebelus sanatos si frumos.

Mie mi-a placut matematica, dar numai o partea din ea: analiza. Si mi-a mai placut mult gramatica lb romane - asta unde intra: la partea reala sau la cea umana?
bombonik - despicatul firului in 1000, mie mi se pare o chestie buna, atata timp cat nu este dusa la extrem. Eu despic numai in probleme cat de cat importante si merg cu despicatul pana nu se mai poate. Dar, am toate datele ca sa iau o decizie corecta. Nu pot sa zic apoi ca nu mi-am dat seama de o chestie oarecum importanta.
Cu croitoria nu am nimic in comun. Imi plac in schimb foarte mult plantele.

Mergi la inceput

in schimb..sunt atat de delasatoare...daca apuc sa las un lucru "pe maine" ... apai "maine" am sa-l tot fac...

mirela draga, de ce sa lasi pe miine ce poti face poimiine???

NANUK

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nanuk

mirela draga, de ce sa lasi pe miine ce poti face poimiine???

NANUK

hahahhahaha. hai k m-ai facut sa rad! CORECT

MirelaV
pupicei pe burticei

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_danen spune:

Fetelor!!!Si io p-aci...
Chiar ma enervasem cand am vazut ca aproape toate zodiile aveau ceva de spus...dar nici sa ma bati nu am gasit ceva si despre noi racoaicele...Noroc cu AlinaN ca altfel..Ma pusesem eu ca superinteligenta sa deschid un subiect..
Ma primiti si pe mine pe aici cu voi?

Mergi la inceput

dana_danen, te primim..bine-ai venit..cand esti nascuta? k parca sa zic k nu esti pe listuta noastra...

MirelaV
pupicei pe burticei

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_danen spune:

Adevarat ca nu sunt pe nici o lista..si daca sunteti si voi ca mine atunci stiti cat de importante va face faptul ca undeva aveti si voi locul vostru..
Sunt nascuta pe 26 iunie...79..

Mergi la inceput

Mai fetelor, ce e cu atita liniste aici?? Am bintuit p-aci vreo citeva zile si nu am vazut vreo miscare? Oare sa ne fi luat apa pe toate? Nu ca am avea vreo slabiciune pentru ape...
Ce ziceti de vremea asta? Pe mine una m-a zapacit definitiv. Lasind la o parte faptul ca ploile mi-au dat de lucru la birou, cred ca am inghetat definitiv pina la primavara. Nici nu-i nevoie sa mai astept prima zapada...
Asa patesc in fiecare toamna: cum vine un pik frigul, inghet si ma dezghet in aprilie. Mai degraba m-as baga in fotoliu acasa, linga soba, cu un catel la picioare si as tricota un plovarici...
Oare asa mi se intimpla numai mie??

NANUK

Mergi la inceput

nanuk, nu...si eu sunt o friguroasa. eu de 3 zile am dat drumul la caldura in casa k intepenisem de frig. de vineri nu m-am simtit excelent..si ieri deja am facut febra..si azi...am dat-o intr-o raceala de toata frumusetea...nush ce sa mai iau k am baut la ceai cu lamaie si am inghitit la pastile si pastilute de nu le mai stiu numarul....
eu n-as mai iesi din casa pe vremea asta...pacat k n-am incotro. primisem azi un sms de la cineva din afara bucurestiului..care ma intreba daca am cum ajunge la serviciu...si i-am raspuns k "spre nenorocul meu...am ajuns" . nu-s nebuna nici dupa caldura..dar nici vreme d'asta.
cat despre apa..mie chiar mi-e teama de apa (in cantitati mari..mare, ocean)..ma sperie ce nu pot controla...necaracteristic zodiei...cred

dana_danen, te adaug acum pe listuta. bine ai venit printre noi (inca o data) si poate ne soptesti mai multe despre tine..

MirelaV
pupicei pe burticei

pozici

Mergi la inceput