Racoaice la apel (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombonik spune:

Bonjour fetelor,

Tocmai am constatat, desi fara uimire, ca si eu am ascendentul....in Rac. Dupa ce ca-s io cum sunt numai ascendent in rac nu imi trebuia .
Referitor la critici, pe mine ma deranjeaza destul de mult, mai ales cand vin de la pesoane pe care nu prea le inghit. Daca vin de la apropiati si, important, sunt spuse pe un ton rezonabil, e ok, incerc sa-mi repar atitudinea sau mai stiu eu spre ce e indreptata critica. Insa uneori sunt atat de capricioasa incat imi vine mie personal sa ma iau la pumni si ma intreb cum naiba ma suporta ceilalti ca eu nu prea ma impac cum mine in momentele alea (destul de dese).
Dar am cateodata momente cand ma simt cea mai tare din parcare si cred ca pot sa obtin absolut ce vreau, numai prin munca doar, si ma apuca asa un drag de viata si de munca de se-ntreaba lumea ce-i cu mine. N-ar fi rau sa fie mai dese momentele alea... La voi cum e?
V-am pupat, o zi buna atat cat poa' sa fie ca e asa de urat afara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaN spune:

quote:
Originally posted by bombonik

uneori sunt atat de capricioasa incat imi vine mie personal sa ma iau la pumni si ma intreb cum naiba ma suporta ceilalti ca eu nu prea ma impac cum mine in momentele alea (destul de dese).

Si mie mi se intampla sa ma intreb cum ma suporta sotul, pentru ca nu imi arat capriciile decat lui .
Criticile reale le suport destul de bine, nu am probleme, indiferent daca persoana este foarte apropiata sau nu. Ma enerveaza alea care vin din partea persoanelor care ma critica pe mine, dar ele "sunt perfectiunea intruchipata".
Si pentru ca tot se vorbea mai inainte putin de barfa eu una o detest. Plus vorbaraia multa si fara sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Barfa???????????? Chiar ca o detest. Nu stau la barfe, imi place sa ascult si daca mi se cere parerea mi-o dau, daca nu NU.
Si apropo de barfa eu nici pana acum nu mi-am putut calcula ascendentul. Am intrat acolo unde a spus mirelav si nu se intampla nimic. .

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

trebuie sa mearga! fetele au reusit! daca vrei..iti calculez eu..daca-mi dai datele.
http://www.zodii.ro/index.php?unde=ascendent

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput

ok ti le dau: 27.06 1964 ora 11

MG

Mergi la inceput

am uitat .nascuta in cluj.
Am incercat uite acum si NU MERGE. AM IMBATRANIT. ce m-as distra daca ai reusi.

MG

Mergi la inceput

ai ascendent in Fecioara. raspunsul il scrie sus. poate nu te uiti unde trebuie. dar de mers..la mine merge. ia mai verifica. oricum..ideea e k ai aflat. vrei sa trec in listuta?

MirelaV
pupicei pe burticei

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

M-am uitat si eu si cica am ascendentul in fecioara.
Ce-o insemna asta?
Vad ca sunt mai multe fete cu acelasi ascendent, stiti mai multe?

Mergi la inceput

sa fie vorba oare si de anul nasterii? eu sunt in 1980. voi..cu ascendent in fecioara?

MirelaV
pupicei pe burticei

pozici

Mergi la inceput

mersi mult [b]mirelaV[/b, asa e nu m-am uitat unde trebuie.

MG

Mergi la inceput