Racoaice la apel (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hehe. sefa mea e scorpion...nu o suport prea bine...dar prin natura meseriei...trebe..
cu leul...iar il suport greu. eu chiar am un caracter f puternic..si greu ma da cineva la intors...poate nu asa trebuia sa fiu...insa..

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_danen spune:

Super interesante toate punctele de vedere..
Haide-ti sa va mai pun o intrebare,si ca introducere eu va spun ca sunt din cale-afara de "bou" cum imi place mie sa ma alint..
Sunteti si voi la fel de sensibile ca si mine cand vine vorba critici...si nu ma refer la sfaturi,atunci cand un prieten iti spune ca poate ar fi mai bine sa..Nu..Critici,barfe si cum va afecteaza pe voi cand auziti o minciuna care circula despre voi?
Multa lume mi-a spus ca nesimtirea duce la imbatranire intarziata,implicit riduri mai putine.
Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Fiind o fire sensibila, bineinteles ca ma afecteaza.Si inca cum....
Sfaturile le accept-no problem,.Ce urasc cel mai mult e minciuna si prefacatoria.Criticile- depinde din partea cui vin. In general prefer sa mi se spuna in fata, decat sa aud povesti care daca nici macar nu sint adevarate.........protestez.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanuk spune:

monagan, de acord cu tine. Am reusit sa o las mai moale cu analizatul (mai exact cu muritul de grija altora), dar cu mirlaniile astea am inca o mare problema. Si am atitea persoane in jur care tot incearca sa ma muste de .
Cind sunt in toane bune, imi spun ca ma doare fix nicaieri de parerea lor, cit timp am ajuns pe barba mea acolo unde am ajuns. In plus, nu e bine sa te pui cu prostii, ca au mintea odihnita.
Cind imi ploua si imi ninge, ma enervez pe astia care habar nu au pe ce lume traiesc, dar se trezesc sa imi traseze mie directive si sa judece lucruri pe care ei nu-s in stare sa le faca.
Oare o fi bine sa fii nesimtit?? Eu cred ca da, mai ales dupa ce am simtit pe pielea mea cit costa nesimtirea altora...

NANUK

http://pg.photos.yahoo.com/ph/singabi_ro/my_photos

Zambeste, maine va fi mai rau! MURPHY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

eu problema asta o am demult. tot incerc sa aflu si eu de unde pot cumpara si eu 1kg de nesimtire..sau se vinde la colet?

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput

Da, cred ca e bine sa fii nesimtit dar citeodata. Depinde de situatie.Eu pe cei care se dau destepti si inteligenti (si de fapt nu sint) ii tratez cu o totala indiferenta .Pur si simplu nu-i bag in seama, ii ignor total.

MG

Mergi la inceput

MONAGAn...respectele mele pentru reusita...Eu pe cuvant daca reusesc..
La mine...una-i cand imi spune prietena mea cea mai buna:Mai Dana..vezi si tu ca te dezavantajeaza nu stiu ce fusta,si alta-i cand imi spune madam sacaz:vai tu da' ce demodata e...palaria...si ea se imbraca in fusta mini si tocuri de-o scioapa cand duce gunoiul..Atunci sa vezi ce-mi vine s-o iau roata si sa fac putin smotru cu ea..Superioritatea ne omoara dragelor!!!
Si parca tot ma gandesc de doua ori cand mai iau ...palaria aia..

Mergi la inceput

A...MIRELAV iubita..cand gasesti,sa-mi tii si mie draga randul...ca dau spaga:D.Prietenul la nevoie cunoaste,nu?

Mergi la inceput

Nu te mai gandi la ce-ti spune madama aia.Daca tu esti multumita de cum iti sta cu palaria ce conteaza parerea altora. Iti place si gata.Asta esti tu si asa iti place sa fii. Noi racoaicele le mai punem si la suflet, dar nu cred ca merita.O sa ne apara riduri mult prea devreme.
Eu am invatat din mers, dar mi-am cumparat si multe creme antirid.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaN spune:

Dana, tocmai faptul ca madam sacaz "se imbraca in fusta mini si tocuri de-o scioapa cand duce gunoiul..." inseamna ca nu are o parere obiectiva despre cum iti sta tie cu palaria si trebuie sa te faca sa nu te intereseze de parerea ei catusi de putin. Poate doar sa nu stii cum sa-ti ascunzi zambetul de pe fata .

quote:
Originally posted by monagan
Eu am invatat din mers, dar mi-am cumparat si multe creme antirid.

Mergi la inceput