Miresele anului 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Nu stai de bibelou, dar nu face efort sa ai probleme cu sanatatea dupa aia. Sau mai rau, Doamne Fereste

poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

MERSI KRELIA...
o sa iau masuri ....cu aspiratorul se joaca si al meu dar numai daca ii zic, in schimb ii place la bucatarie
insa cu initiativa la treburile casnice e jale...oare marea majoritate e asa?

Mergi la inceput

Daaaaaaaaa!! Sunt convinsa ca marea majoritate sunt asa.

poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

quote:
Originally posted by piggy

insa cu initiativa la treburile casnice e jale...oare marea majoritate e asa?

Dap, asa sunt toti, cu initiativa asta, fir-ar ea sa fie. Toti, cu exceptiile care intaresc regula, desigur!

Andita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

da, asa credeam si eu ca sunt barbatii ...asta e...oricum nu ne putem lipsi de ei si cateodata chiar sunt dulcei...niste copilasi mai mari
in alta ordine de idei...spuneti-mi si mie voi de unde luati cocarde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Mersi mult ooana, esti o scumpa. Daca eu sunt din Bucuresti asta nu inseamna ca tb musai sa-mi cumpar rochia de aici. Iar daca rochia care-mi place mie aici costa peste 30 milioane, iar o copie(reusita) a ei costa fix jumate in Targu-Mures, nu ma deranjeaza sa fac un drum pana acolo. Nu ma costa benzina inca o data pretul rochiei! Ma oftic insa ca n-am stiut de magazinul asta asta-vara cand chiar am trecut prin Targu-Mures in concediu! Dar nu-i nimic, acum stim drumul!!!
Fetelor si eu am aceeasi problema cu al meu om: face daca-i zic eu; initiativa mai din parti. Sa vin eu acasa si sa-l gasesc facand curat?! Fara sa-i fi spus asta in prealabil?! Siguur ca da! Mai trece pe la bucatarie cand n-am eu chef sa fac mancare intr-o seara si mai pregateste el cate ceva. Dar ordine, curatenie, strans dupa propria pesoana....nu prea.Recunosc insa ca daca-l rog sa ma ajute cu x,y,z nu o da cotita. Nu-i place dar face. De obicei il trimit la cumparaturi cand fac eu ceva prin casa.
Insa partea cu initiativa.... Il intreb: auzi da, dupa ce mananci(in sufragerie in fata tv-ului) de ce nu duci TU tava la bucatarie?! De ce tb s-o duc eu? Raspuns: pai ca de obicei ma uit la ceva la TV care se prelungeste si dupa ce termin eu de mancat si atunci nu ma mai gandesc ca ar tb sa fac ceva. Dar daca-mi atragi tu atentia:DU TAVA!!!" sa stii ca o duc fara probleme! Si ce credeti ca a urmat? O zi -doua de "DU TAVA" si apoi m-am plictisit eu de toata tevatura si ne-am intors de unde am plecat!!!!
DA, TOTI sunt la fel! Dar noi ii iubim pentru toate calitatile lor, si nu ne deranjeaza atat de mult lipsa initiativei la "arat casa" . Iar dovada este ca noi,un pluton intreg de Miresici 2006 ne plangem de acelasi subiect dar in continuare facem planuri de nunta cu EI! Chiar daca n-au initiativa la trasul aspiratorului prin casa sau la dusul tavii la bucatarie ne-au castigat ei iremediabil prin altceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

La capitolul "du tava" eu am scapat ...ca sufrageria noastra este fata-n fata cu bucataria, iar TV este chiar la mijloc...unde ar fi trebuit sa fie perete..si unde e spatiu gol-golutz ..asa ca...nu se intinde decat foarte putin sa lase..tava...atunci cand mananca in sufragerie....de cele mai multe ori mananca in bucatarie, cu ochii in TV, evident.
Da' peste aspirator si mop...el este sef!
La gunoi, mai marai eu, ca nu-mi palce nici sa mor, sa-l duc...bleah...dar, mai facem cu randul...
Si vorba ta, dyadya, ai fsot tare la faza asta, nota 10!....ditamai grupu' d eia o pauzari ii criticam, da' pe partea ailalta..iubi-n sus, iubi-n jos...hop tzop...la anu' miresicile lor!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Din punctul asta de vedere, al meu e ceva mai disciplinat, in sensul ca nu prea trebuie sa strang eu dupa el, haine sau vase. Imi place asta la el. Cel mai adesea chiar imi duce el mie farfuria la bucatarie... Problemele apar la spalatul vaselor, pe care le spala daca ii zic eu, sau la curatenie, la care ne urnim prea greu, amandoi, dar mai ales el... In schimb, am citit aici pe forum niste povesti de groaza, cu sosete aruncate prin casa sau pe sub pat....Ba mai mult, am o colega care se plangea ca sotul nu trage apa la baie. Well, asa ceva nu mi s-a intamplat. Al meu mai spala si WC-ul, daca i se pare lui ca nmu e asa cum l-a gasit. Am o comoara d ebaiat....

Andita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

corect!!
Uitasem de vasele pe car euneori el le spala (stai iubi, jos, ca le spala baiatu'!) si de vasul de wc, fata de care e maniac....domestos, una-doua!!!
Ah, ma mai enerveaza uneori ca lasa prosopul de bucatarie mototolit pe bufet!...da-mi trece, deh, ca doar e-al meu!!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Pe Stefan sa nu il pui sa frece ceva prin baie, Doamne fereste, ca e groaznic. Nu face asa ceva nici sa il pici cu ceara. sambata in schimb el se trezeste mai devreme si pana ma trezesc eu face luna bucataria. Nu face singur mancare, dar nu ma lasa singura in bucataria ca pe Frosa ca stie saracu ca nu imi place.

Nu strange dupa catel daca i-a fost rau- are reflex de voma si i se face si lui rau.

poze

Mergi la inceput