Miresele anului 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 21
ralu_trancu spune:
La noi, domnul stie sa faca de toate, dar nu are timp. Ce e sigur e ca trebuie sa ii spui exact ce sa faca, ca el nu vede. Dpret pt care sambata dimineata ii zic trebuie sa facem urmatoarele chestii: 1,2, 3, . Alege ce vrei sa faci. Si alege jumate si le face. Cumparaturile le facem impreuna.
Cand avem noroc sa gasim pe cineva de incredere, Stef prefera sa plateasca o femeie sa ne faca curatenia grea.
poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze
krelia spune:
piggy, da militaria jos din pod!!!
Pai, cum...unul cu ponoasele si altul cu foloasele??
Trebuiel trebuie impartite...daca nu in mod egal ...macar acolo, sa simtim si noi ca suntem ajutate, nu?
Stelutzele...o sa vezi tu mai inclol, cand ti s-or mai aduna postari..mesaje..etc ...in principiu, este vorbe de numarul mesajelor/postarilor fiecaruia,...la 100 si ceva, primesti o steluta..pe la 400-500 o priemsti pe a doua..si tot asa
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ooana spune:
Anamaria....welcome to the club!!!
E superba rochita....Demetrios a facut ravagii printre noi!
Ieri am descoperit cu uimire un magazin care inchiriaza si vinde rochite de mireasa, copiate 100% dupa EdyK.........cam tot ce a aparut in Revista Mireasa au si o rochita costa intre 10-15 mil iar pentru inchiriat 3-4 mil. Romanii inca nu prea au auzit nimic despre marca inregistrata si dreptul de autor!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Ioana-Cristina spune:
Ana , nici eu nu stiam obiceiul asta..Da' l-am aflat de la mama-soacra !
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
krelia spune:
quote:
Originally posted by anamariame
Si iata si rochita visurilor mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/anamariame/album?.dir=acdb
Va rog sa imi spuneti ce parere aveti.
In doua cuvinte....mishtoaca rau!!!!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
dyadya spune:
Ooana, spune-mi te rog ca magazinul cu rochite copiate dupa modele Eddy K. nu este la Targu-Mures....Zi-mi ca e in Bucuresti....Te roooogggg. Dar daca totusi este in Targu-Mures da-mi si mie un nr de tel al lor sa-i sun sa-i intreb diverse....ca de exemplu daca au reprezentanta si in Bucuresti.
ooana spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Ooana, spune-mi te rog ca magazinul cu rochite copiate dupa modele Eddy K. nu este la Targu-Mures....Zi-mi ca e in Bucuresti....Te roooogggg. Dar daca totusi este in Targu-Mures da-mi si mie un nr de tel al lor sa-i sun sa-i intreb diverse....ca de exemplu daca au reprezentanta si in Bucuresti.
E in Tg-Mures........da uite azi trec pe acolo si iau nr de telefon si mai intreb cate ceva .........oricum stiu ca nu ei le fac ci le aduc de pe undeva din tara, ei doar le comercializeaza..........dar am vazut cateva superbe si cunoscand preturile din Revista Mireasa cand m-am apropiat m-am si speriat.....si am intrebat-o pe doamna de unde le aduc si mi-a zis ca din tara! Ahaaaa....copiile romanilor!
Maine iti dau mai multe amanunte!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Ioana-Cristina spune:
Dya , esti pusa raaau pe treba ! Foarte bineee! Harnicuto !
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
Giova spune:
Nici eu nu am probleme cu al meu.
el se ocupa de curatenie in casa.
Sambata am dat eu cu aspiratorul ca a lucrat. asa m-a certat cand a auzit!!!
Sunt insarcinata, dar nu bolnava si mai pot face cate ceva in casa aia, ca doar n-o sa stau pe post de bibelou!!!
poze
gio si bb Marco 21+