Miresele anului 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
Ioana-Cristina spune:
Saluuuut ! Si tu ai avut socul Demetrios ? Mie era sa-mi cada telefonul din mana....Dar o sa-mi gasesc o croitoreasa sa imi faca r4ochia si vreau sa vad niste preturi la materiale la Picasso. A fost cineva pe acolo ?
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
pisu_miau spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
Saluuuut ! Si tu ai avut socul Demetrios ? Mie era sa-mi cada telefonul din mana....Dar o sa-mi gasesc o croitoreasa sa imi faca r4ochia si vreau sa vad niste preturi la materiale la Picasso. A fost cineva pe acolo ?
Am fost eu
Problema este de buget si de modelul rochiei, sa stii . La Picasso sunt preturi ca la Brocart, adica intre 1 000 000 - 4000 000 /m de dantela, matase naturala, brocart, tafta . Tulle-ul este mai ieftin, in jur de 400 000 lei/m cel cristal .
Daca vrei rochie stil princess e mai complicat, la fusta mea de exemplu au intrat 13 m de voal sau parca 16...nici nu mai stiu, dar i fine, erau undeva intre 13 si 16 m . La corset au intrat vreo 2 m de brocart, ca a fost materialul pus in 2 si apoi pe intaritura .
Daca vrei ceva care necesita mult material si nu este un model unicat, creat de tine sau de cineva pentru tine, ci o rochita de firma pe care nu ti-o poti permite...cred ca iesi mai scump ca la Demetrios daca iti iei material de la Picasso . Daca rochia e mulata e ok, te-ai scos ...
Pisu_Miau
Mai am 1 saptamana
pana la nunta
krelia spune:
quote:
Originally posted by fany_23
Buna fetelor!!!
va urmaresc de f multa vreme, si acum am zis sa scriu si eu...moment ce este legat de un eveniment f important din viata mea si anume : la anul pe 26 august voi fi si eu miresica .....
As vrea tare mult sa ma includeti si pe mine pe lista vostra.
Apropo de asta am citit despre Krelia ca are nunta pe 26 august la restaurantul Calipso, unde este asta???; eu una am la fel insa la complex Calipso nu cred ca au cum sa corespunda.
Si daca tot am indraznit sa va scriu , am normal si o nelamurire si va astept pe voi sa ma ajutati sau mai bine spus sa ma scoateti la lumina.
Nasii, eu si iubitul meu i-am ales sa fie sora mea si cumnatul....si am auzit de la o persoana f superstitioasa din fire ca nu se poate treaba asta ...stiti voi ceva...eu stiam ca biserica impune numai ca nasii sa fie o familie cununata si atat
Va rog din suflet sa ma ajutati
Va pup pe toate .....Week placut
Iubita, bine ai venit la miresici 2006 !
Imediat, trecem fata pe listutza!....spune-mi, tot la calipso? din complexul Agronomie? In cazul asta, s-ar putea sa ai rest. rustic, cel din stanga, caci salonul albastru e rezervat de mine. Da-mi de stire, ok?
Cu nasii, chiar nu stiu ce sa-ti spun, n-am mai auzit cazuri, dar, pana la anul, ne documentam noi!
Rochita visurilor mele, model demetrios, este in jur de 1300 euroi....asa ca...dream on, baby!!!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ralnied1 spune:
Cu nasii drept sora+cumnat sa stii ca nu este nici o problema. Cunosc o gramada de cazuri in aceasta situatie, printre care si parintii mei. Asa ca nu are sens sa-ti faci griji degeaba.
A... bun venit printre noi!
Nici nu a inceput sa adie bine vant de toamna si deja aici suntem multe!!! URA!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
anamariame spune:
Krelia, ce model este rochita care iti place tie de la Demetrios?Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
Laura10 spune:
Mai fetelor! Eu ma invart in jurul problemei si nu stiu de unde s-o apuc... restaurantul inca nu l-am luat caci nu l-am gasit, dar ma roade problema obiceiurilor, a traditiilor, ca sa le zic asa. Mi-as dor ca nunta mea sa nu fie plictisitoare dar nu vreau sa regizez momente artistice: dansuri si altele ci mi-ar placea sa tinem cat de cat la obiceiuri astfel incat sa nu se plictiseasca nimeni. Eu o sa am 6 domnisoare de onoare si el 6 cavaleri, dar trebuie sa fac ceva cu ei, ca sa zic asa... Adika stiu ca ei se ocupa de cocardele pentru nuntasi, dar altceva nu mai fac? Precum am zis, daca as stii exact ce vreau sa fac din cele traditionale, as reusi sa mai tai sau sa mai adaug pe lista restaurantelor, in functie de necesitati... poate ca sunt sucita, dar...
help, pls
pisu_miau spune:
quote:
Originally posted by Laura10
Mai fetelor! Eu ma invart in jurul problemei si nu stiu de unde s-o apuc... restaurantul inca nu l-am luat caci nu l-am gasit, dar ma roade problema obiceiurilor, a traditiilor, ca sa le zic asa. Mi-as dor ca nunta mea sa nu fie plictisitoare dar nu vreau sa regizez momente artistice: dansuri si altele ci mi-ar placea sa tinem cat de cat la obiceiuri astfel incat sa nu se plictiseasca nimeni. Eu o sa am 6 domnisoare de onoare si el 6 cavaleri, dar trebuie sa fac ceva cu ei, ca sa zic asa... Adika stiu ca ei se ocupa de cocardele pentru nuntasi, dar altceva nu mai fac? Precum am zis, daca as stii exact ce vreau sa fac din cele traditionale, as reusi sa mai tai sau sa mai adaug pe lista restaurantelor, in functie de necesitati... poate ca sunt sucita, dar...
help, pls
Salut!
Si eu voi avea nunta foarte curand si am 6 domnisoare de onoare mari si 2 piticute .
Piticele au treaba cu aruncatul petalelor si cu trena eventual..
Pe trei dintre ele le voi pune la atasat cocarde si pe altele trei la condus oamenii in sala...vor fi un fel de hostess.
Cavaleri nu avem decat 2 .
Sa stii ca este important sa te gandesti ce nunta vrei. La o nunta moderna merge un local elegant, poate chiar luxos, dar asta impune renuntarea la diverse obiceiuri . Daca vrei o nunta traditionala, cred ca va iesi super intr-un restaurant rustic, sau o nunta in aer liber .
Pupici si gandeste-te bine in primul rand ce stil de nunta iti doresti ca sa vezi apoi spre ce locatie te orientezi .
Pisu_Miau
Mai am 1 saptamana
pana la nunta
Raza de soare spune:
Buna, miresici !
E urgenta maxima ! Please help ! Fetelor, care-i problema: e posibil sa decalez data nuntii. Am de ales: mai sau septembrie. Acum, eu stiu ca in mai se zice ca nu e bine ( Krelia, acum te inteleg perfect cu superstitiile... ), ca se despart... in septembrie... e tarziu... adica, eu vreau in iunie... si sa mai astept 3 luni ???
Sa va zic de ce... Apropos : sunt la net cu puiu'... fetele, puiu... puiu... fetele... ... si el zice sa facem in septembrie...
Acum va zic: ne-a mancat undeva ( adica pe mine... ) si am mai mers in vizionari... si am vazut unul de am ramas masca. E alb, cu stalpi verzi-aurii... coloane, de fapt... e mortal !!! Meniul e 840000, cu 4 feluri de papica, huse de scaune... si avem relatii la nivel ff inalt ! Problema ffffffffff mare e ca de 2 saptamani de cand fac contracte, e deja ocupat pana in septembrie si pe zi se fac cam 3 contracte !
Acum... ce D-zeu fac ??? Sa amanam pt sept, sa facem in mai ( aici avem doar primele 3 sap, a 4 a e luata ) sau sa-l batem la cap pe nenea de la rest alb-rosu, de care va spuneam acum cateva sapt ? Sau, just in case, sa mai cautam ???
Scuzati ca nu am mai intrat pe DC, dar... mi-am luat liber pana pe 9... si... lenevesc... adica, iar m-a mancat undeva si zugravim... adica sun ocupata pana peste cap...
Va pupic dulce pe toate si mi-e tare, tare dor de voi !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
pisu_miau spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Buna, miresici !
E urgenta maxima ! Please help ! Fetelor, care-i problema: e posibil sa decalez data nuntii. Am de ales: mai sau septembrie. Acum, eu stiu ca in mai se zice ca nu e bine ( Krelia, acum te inteleg perfect cu superstitiile... ), ca se despart... in septembrie... e tarziu... adica, eu vreau in iunie... si sa mai astept 3 luni ???
Sa va zic de ce... Apropos : sunt la net cu puiu'... fetele, puiu... puiu... fetele... ... si el zice sa facem in septembrie...
Acum va zic: ne-a mancat undeva ( adica pe mine... ) si am mai mers in vizionari... si am vazut unul de am ramas masca. E alb, cu stalpi verzi-aurii... coloane, de fapt... e mortal !!! Meniul e 840000, cu 4 feluri de papica, huse de scaune... si avem relatii la nivel ff inalt ! Problema ffffffffff mare e ca de 2 saptamani de cand fac contracte, e deja ocupat pana in septembrie si pe zi se fac cam 3 contracte !
Acum... ce D-zeu fac ??? Sa amanam pt sept, sa facem in mai ( aici avem doar primele 3 sap, a 4 a e luata ) sau sa-l batem la cap pe nenea de la rest alb-rosu, de care va spuneam acum cateva sapt ? Sau, just in case, sa mai cautam ???
Scuzati ca nu am mai intrat pe DC, dar... mi-am luat liber pana pe 9... si... lenevesc... adica, iar m-a mancat undeva si zugravim... adica sun ocupata pana peste cap...
Va pupic dulce pe toate si mi-e tare, tare dor de voi !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Buna, Raza luminoasa si frumoasa!
Uite ma aflam prin zona si am inteles ca e urgenta treaba!
Daca ve place la nebunie luati-l! Si pretul e super!
Ce daca e in septembrie? Si eu am nunta in cateva zile si uite ce frumos e afara, in plus, vei avcea mai mult timp de pregatiri. In mai e superb, si eu mi-as fi dorit, numai ca nu s-a putut. Treaba asta cu superstitiile e in felul urmator: depinde cat tii cont de ele, daqr sa stii ca o sa sara destula lume pe tine ca nu e bine, ca nu stiu ce, si de cate ori o sa va certati poate dai vina pe ast...si iar nu e bine. Avantaj cu septembrie este ca vremea e calda dar nu torida si ca ve3i avea mai mult timp sa pui la punct fiecare mic detaliu! Luati-l repede ca o sa vi-l ia altii si apoi o sa va para rau, sa stii! Noua ni s-a spus sa venim in aceeasi seara in care l-am vizionat ca se ia cu viteza luminii, si bine am facut! Peste o saptamana cand s-a dus o amica nu a mai gasit decat in noiembrie si duminicile .
Asta e sfatul meu, daca va place la nebunie, luati-l!
Pisu_Miau
Mai am 6 zile
pana la nunta
Ioana-Cristina spune:
Neatzaaaaa! Raza daca va place chiar atat de mult eu zic ca merita efortul ! Dar stiu ca nu te lasa inima sa mai asteptzi atat....
Eu mi-am rezolvat problema cu rochia de mireasa.Trebuie doar sa cumpar materialele si de restul se ocupa sora mamei mele.Sunt fericita pentru ca stiam eu ce ea n-o sa ma lase la greu ! Si asa nu voi mai da 1250 de euro pe o rochie ca nu ma duce bugetul !