Miresele anului 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Mexxa , eu o sa iau numele sotului.
Ralu , e destul de grav ceea ce-mi spui dar trebuie sa speri ca va fi mai bine...Bafta multa , si sa isi revina parintii tai !

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Fetele, am gasit melodia pe care o vreau pt filmuletul de generic!!!
este pur si simplu....m-a bushit plansu' pe birou aici/.....aoleuuuuuuu, ce varza sunt!!!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Krelia , ce melodie ? Ca vreau sa ma bushasca shi pe mine plansul ...ca am niste draci ....Am sunat la Salon Gabriela si rochia mea nu o au acolo ca nu se comercializeaza rochii Demetrios , iar croitoreasa lor doar modifica rochiile pe care le au ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Ioana-Cristina

Krelia , ce melodie ? Ca vreau sa ma bushasca shi pe mine plansul ...ca am niste draci ....Am sunat la Salon Gabriela si rochia mea nu o au acolo ca nu se comercializeaza rochii Demetrios , iar croitoreasa lor doar modifica rochiile pe care le au ei.

heheheeee, Ioana, bine ai venit in clubul admiratoarelor de rokii demetrios!
Singurul atelier care comercializeaza rokiilea stea (si dupa care poti astepta si 3 luni, daca nu sunt in Ro), este undeva pe kiseleff..am uitat cum se keama, dar, dk imi aduc aminte, iti scriu in Pm, ok?
Melodia este watermark - Enya Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Thanks Krelia !!!! Ok , vb pe PM !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fany_23 spune:

Buna fetelor!!!
va urmaresc de f multa vreme, si acum am zis sa scriu si eu...moment ce este legat de un eveniment f important din viata mea si anume : la anul pe 26 august voi fi si eu miresica .....
As vrea tare mult sa ma includeti si pe mine pe lista vostra.
Apropo de asta am citit despre Krelia ca are nunta pe 26 august la restaurantul Calipso, unde este asta???; eu una am la fel insa la complex Calipso nu cred ca au cum sa corespunda.
Si daca tot am indraznit sa va scriu , am normal si o nelamurire si va astept pe voi sa ma ajutati sau mai bine spus sa ma scoateti la lumina.
Nasii, eu si iubitul meu i-am ales sa fie sora mea si cumnatul....si am auzit de la o persoana f superstitioasa din fire ca nu se poate treaba asta ...stiti voi ceva...eu stiam ca biserica impune numai ca nasii sa fie o familie cununata si atat
Va rog din suflet sa ma ajutati
Va pup pe toate .....Week placut

Mergi la inceput

Super ! Si eu tot pe 26 august am nunta !
Poti sa pui nasi pe cine vrei doar cu conditia sa fie casatoriti religios. Noi o sa avem nasi pe finii socrilor mei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fany_23 spune:

Mersi mult !!
Sunt mai linistita, ma gandeam eu ca astea sunt numai superstitii........
Se pare ca suntem deja trei care avem nunta pe 26 august....super!!!!!
Si daca tot suntem pe aceeasi lungime de unda....imi permit sa te intreb daca nu te superi...cum esti cu pregatirile ....probabil ca si mine la stadiu de studiu informativ....

pupici

Mergi la inceput

Suntem mai multe ! Eu asa stiam! Vezi in listutza !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
Thanks Krelia !!!! Ok , vb pe PM !Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
Si eu m-am indragostit de o rochita de la Demetrios, si am sunat la firma care le aduce in tara si costa in jur de 1200 euro. Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput