Scorpiutzele... unde sunteti? (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti dragelor,
Carmen,ai mei sunt campioni la zburat in cap si la dat cu capul in usi,pereti si toate cele....Alex are doua urme in frunte:una,la 8 luni,cand abia plecase pe picioare,a vrut sa fie smecher si a luat-o la fuga si s-a oprit cu mijlocul fruntii in bateria de la masina lui taica-meu.Are si acum semnul.Si inca un semn vizibil este deasupra sprancenii,ca a venit cu capul in tocul usii de la intrare carand cateva lemne pentru foc,ca asa facea bunica-sa.S-a impiedicat de prag,bunica-sa credea ca el e afara si a inchis usa in urma ei si,smecherul,in loc sa vina gramada peste prag in camera,a intrat cu capul in tocul usii si in usa....Iar Luana e in permanenta cu capul in pereti,in usi,in parchet,unde mai pui ca a sarit din tzarc,care era destul de inalt(si acum ma intreb cum dracu' a reusit sa-l escaladeze?) si a aterizat direct in frunte....Asa ca ii primesti si pe zapacitii mei in clubul Andei?Va pupam si sa treaca bubitza Andei mai repede!
Adriana,"la multi ani!" la pilotist....Sa creasca mare si cuminte!
Mina,am dat sfaoara in tara de bone si nimeni nu m-a putut ajuta.Asa ca am recurs la ziar si am dat anunt.Chiar si azi,dupa o saptamana ,inca mai primesc telefoane....Iar pe al meu ca bradul...hehehehehe...tot Marius...da!E tiz cu al tau?Apropos:spor la treaba pentru ziua lui Matei si,daca nu sunt indiscreta - smechero!-,cam ce surpriza il asteapta pe sotul tau acasa?
Yrys,mai ia o pauza de la agitatie,ca o sa te zapacesti de cap cu atatea treburi....Mai deleaga-i si pe altii sa iti mai rezolve din ele,ca doar 'oi fi si tu om,nu le poti face chiar pe toate!
Fetele,va pup!Sa aveti o vineri buna....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

SALUTARE LA TOATA LUMEA!In primul rand,NASTASIE,SA-TI TRAIASCA BAIATUL,SA TE BUCURI DE EL!Apropos,al meu face maine 1 an si 11 luni!SA NE TRAIASCA COPILASII,SCORPIUTELOR,SI SA AVEM NUMAI BUCURII DIN PARTEA LOR! ANA,l-am dus pe Alinut la cresa si sa te tii plansete de zici ca-l taie!Mi se rupe sufletul,plange el,plang si eu,dar n-am ce sa-i fac.Sper sa se obisnuiasca cat mai curand cu situatia.Oricum,educatoarele sunt foarte dragute,asa ca sper sa-i placa pana la urma.Ti-a venit deja bona?Sunt tare curioasa cum o sa va intelegeti.GABRIELA,ma bucur ca nu e nimic grav cu baietelul tau.Al meu n-a avut asa ceva si nu stiam despre ce e vorba.YRYS,mai fa o pauza totusi.De acum incepe greul.VA PUP PE TOATE!Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Dragele mele, eu o sa o iau razna in curand. Invitatiile nu sunt gata ca mai nou nu sunt puse in forma de bun de tipar. L-am lasat pe husband sa faca si imi bazaie in fiecare dimineata ca s-a mai gandit s-a razgandit...Dumnezeu sa il inteleaga, ca pe mine ma depaseste. Azi a mers la mama zmeilor sa ia carton si apoi a mers la tipografie si nu e bun ca, fiind lucios iese sters. O sa gaseasca el o solutie, ca nu ma pricep - zic eu, insa am lucrat 2 ani cu tipografia si mai stiu si io ceva, dar nu ma bag in treaba lui, Sa rezolve el cu invitatiile cum stie si crede el de cuviinta. Dupa aceea o sa vad de unde fac rost de baloane sa imbrac intrarea si alte chestii. Nu o sa mai vreau aranjamentele de pe mese - costa 1 050 000 fiecare si sunt prea scumpe. E o cheltuiala care poate fi evitata. Sunt altele mult mai urgente si necesare.
Maine merg dupa diverse cu sora-mea si ma uit si de jaluzele. A auzit husbandul - pe geamanul meu il cheama George, insa eu si bunica lui ii spunem Gheo - cand am fost in Selgros sa vad jaluzele pt tine, Adriana si a zis ca vrea si el...Ce sa-i faci - cine nu are copii care sa zica vreau si eu are viitori soti ...glumesc - asa e el, mai cheltuitor...trebuie sa stau cu okii pe el. Altfel e baiat de treaba si dragut.
O sa dau o fuga in drum spre casa la restaurant, sa imi mai fac o viziune de ansamblu asupra salii.
Sa va traiasca minunile: Razvan sa cresti mare, frumos si destept . Si tu Alin! Sa va faceti parintii mandrii de voi!!! Pupici mamicilor de bebelusi sarbatoriti sau nesarbatoriti.
Va imbratisez pe toate si ma mai documentez la capitolul baloane.
Pupici la mamici

http://community.webshots.com/user/yrys78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Carmensilva sa treaca lovitura.la printesa.

Nastasie&Razvan, Lori&Alin

Yrys bafta la pregatiri. Sunt convinsa ca ai sa ai o nunta superba.

La mine a trecut furtuna la serviciu, ca am reusit un interviu in exclusivitate, am fost laudata, ocazie in care am subliniat ca si cei care au bebe-i si transforma institutia in cresa pot avea rezultate foarte bune, poate mai bune decat „unii” fara obligatii dar care pierd timpul de pomana.

Cine mai e la cura de slabire? Cu ce rezultate? La mine, pentru moment

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

danitin,.ti-am zis sa nu te lasi.eu cu cura deocamdata sunt bine,caci sunt la zilele cu carne si nu prea imi vine sa pap prea mult.apa cat cuprinde,poate mai dau jos un kg.
yrys,mai dar ce nunta smechera iti faci,dc va alimentati din tari straina.lasand gluma la o parte,si eu am vrut cu tot felul de ornamente.nu prea a iesit cu am vrut,pachetele cu bomboane pt invitati erau furate de copii de la mese.uffff.....sa te inarmezi cu multa rabdare.sa vezi cum se rezolva toate ca prin minune.nu mai spun de poze.sunt f curioasa,cu banutii aia de floare.
lory,m-ai facut sa rad in hohote.pai in loc,sa-ti visezi copilul,sotiorul,eu iti bantui gandurile????sa stii ca mulkte prietene ma viseaza,ba ca mai fac un copil,ba doi....si zici ca eram papusa??sunt bune si visele la ceva,iti mai cresc moralul.doar sa nu te ingrozesti cand m-oi vedea vreodata in realitate.te pup.cum stai cu cura???
stai linistita cu micutul,dupa 10 min nici nu-si mai aduce aminte de tine.sa vezi cand nu mai vrea acasa,ca daria,la un moment dat.
ana,daria sta acasa cu tati,momentan.azi chiar mi-a spus ca vrea la gradi.smechera!!!are trei saptamani deja de vacanta.profit si eu ca tati e in concediu si mai economisesc niste bani.nu-ti spun ca stau numai pe telefon.nu prea se descurca,dar persevereaza el.
iri,mai e o varianta,sa-l fi rablagit tu.razi tu,dar cand si-o reveni din boala,tine-te!!!!cu supozitorul si la noi e chestie veche.eu i-am spus ca oricum lucreaza in armata,si poate fi oricand catalogat,si nu din cauza supozitorului.
adriana si lory,la multi ani pt micuti!!!!
adriana,tu ii sarbatoresti fiecare luna????eu deja de pe la 6 luni,nu mai tineam cont si uitam cate luni are.
mina,si pe mine ma batea gandul sa-i fac o rochita,dar sunt catastrofa la capitolul asta.dar cred ca m-ar delecta de minune.
gabriela,ai vazut ca nu e nimic.dar dc nu trecem prin momente de genul asta,paranoice,nu am fi mame adevarate.
carmen,sunt constienta ca nu uita,mai ales mama.dar nu am ce face,dc nu se inteleg.taaaare greu.cu loviturile,deja o sa te obisnuiesti.mandrul se comporta exemplar sau il lasi in ale lui???
syd,ceva nou la orizont,macar la capitolul barbati???
elena,cat mai sta oare in deplasare???

Ema

Ziua Dariutei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by Ana68

Mina,am dat sfaoara in tara de bone si nimeni nu m-a putut ajuta.Asa ca am recurs la ziar si am dat anunt.Chiar si azi,dupa o saptamana ,inca mai primesc telefoane....Iar pe al meu ca bradul...hehehehehe...tot Marius...da!E tiz cu al tau?Apropos:spor la treaba pentru ziua lui Matei si,daca nu sunt indiscreta - smechero!-,cam ce surpriza il asteapta pe sotul tau acasa?
[

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

A, pai sunt plina de surprize:
1. fiul merge aproape singur si are niste talente in el, cu stat in brate si jucat cu mingea de o sa il sature pe tac-su de dor.
2. am slabit 2 kile. Pana la alea 10 pe care vreau sa le dau jos mai e. Dar e un inceput, nu?
3. O sa ii gatesc vita cu sos de piper verde, pe numele lui pe la restaurante pfeffer steack, de care m-a innebunit mancand de cate ori iesim undeva sau se duce in delegatie. E, sa vad daca acasa mai mananca asa cu pofta, sau face ca fi-su pt care e mai bun covrigu' in sat.
4. Rapoartele alea pe care m-a rugat sa le termin abia daca sunt incepute. Si va trebui sa ma ajute. E si asta o surpriza, nu?

In plus, ca o nevasta miloasa ce ma aflu, m-am ocupat singurica de ordinea prin dulapuri,in special alea de haine, domnu ramanand sa-si exprime optiunile pentru diverse tzoale: le mai poarta sau nu.
E, ce zici de su'prizele mele?

Danitin, bravo pt reusita de la serviciu, imi inchipui ca a fost cu atat mai dulce, nu? Si eu sunt la cura de slabire, am dat jos 2 kile in 5 zile si ma tin tare. Se putea mai bine dar e bine si asa. Macar sa dau jos incet dar sigur.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

emma, nu-i sarbatoresc.dar abia astept sa faca un an sa zic si eu ca razvan are un si...sa nu mai zic ca are...luni.mai frumos suna cu ani decat cu luni.ce vrei.mama nebuna
maine mergem si noi la un control de rutina, mai mult ca as vrea s-o intreb pe doctora daca sa-i schimb laptele lui razvan ca parca simt ca cu asta nu se satura pentru ca are nopti cand se trezeste si de doua ori pe noapte de foame.eu incerc sa-l aburesc cu ceai dar nu tine.nu adoarme la loc pana nu-i dau lapte.eu i-as da mai multa cantitate la culcare dar nu mananca mai mult de 150 ml.poate nestle junior e mai consistent.sau sa-i pun mai multe cereale in lapte seara.oricum mergem sa ne cantarim si sa ne masuram asa ca facem si intrebarea asta la doctora.
yrys, bafta multa la pregatiri.eu am avut o nunta mult mai simpla.mai mult in familie.dar spor la pregatiri.

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Dragele mele,
Multumesc tare de incurajari...O sa incerc sa ma linistesc si sa le iau pe toate usor.
Mina, felicitari pentru kilogramele date jos. O sa vezi ca o sa te simti minunat in timp, fara ele. Dar nu sunt cam multe, 10? AI mare grija cu sanatatea, ca nu e de joaca. Pfepper steak zici...hmmm...eu maine daca am timp o sa fac chinese lemon chicken. Am luat multe ingrediente si conserve cu mancare asiatica si le testez cand am timp...si cum nu am...hmm...imi place foarte mult sa gatesc, insa geamanul meu se poarta uneori ca un copil rasfatat caruia ii mai trebuie un pic de corectie. Exemplu: a vrut ultima data sa ia rulada de cascaval cu nush ce. A luat. A taiat azi dimineata o felie si a spus ca lui nu ii place...Foarte greu cu de-astia...coboram militaria din pod. Eu sunt mai dura, ca asa am fost crescuta: sa nu fac mofturi, sa fiu punctuala samd...Insa sunt si "pupa lu' tata" adica papusa pe limba mea de atunci. Recunosc ca tata e un inger - zicea Gheo ca daca ii zic eu ceva, tata e in stare sa stea si in cap. Ma iubeste tare, dar are si de ce O sa merg cu el sa aleg vinul...
Adriana, initial si eu am vrut nunta intima, insa am acceptat sa facem asa de dragul parintilor. Suntem primii copii care se casatoresc in familie si daca ei asa vor, asa facem. Cheltuielile le suportam noi pe toate, insa am zis sa le facem pe plac sa fie multumiti.
Emma, am zis ca o data ma marit, macar sa ma imbrac cum imi place mie si sa ma simt si sa se simta si ceilalti bine. Eu le-am spus prietenilor ca nu vreau sa se imbrace sofisticat sau mai stiu eu cum, numai sa se simta bine, mai ales ca nu o sa avem invitati bogati sau cu fumuri... Dar cu strainataturile, daca avem prieteni si familie acolo, ne atrage ideea de a lua ce gasim mai ieftin decat aici. Ca sunt multe lucruri super faine si bune si mult mai ieftine decat aici, unde un lucru frumos si simplu e exorbitant. POate e si vanitate, nu zic nu...
Danitin, multumesc de incurajari si felicitari pentru interviul in exclusivitate. Stiu bine ce inseamna asta. Bravo
Pupici, Ana si Lori_k si Mira si toate scorpiutzele.

http://community.webshots.com/user/yrys78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Buna,
Va aduc o veste buna, tocmai am inchis telefonul cu Anina_n.
A spus ca totul merge mai bine, Cristina e mai vioaie, rade, are pofta de mancare, se joaca. Glicemia e stabila momentan inrre limitele normale si mediul lea spuns pe daca totul merge bine in continuare pe joi le va da drumul acasa. Si Nina va trebuie sa ii faca singura injectiile la Cristina (momentan 2 insuline pe zi, nurmarul poate vara... creste sau scade, sa speram ca nu va merge spre rau).
Va tranzmite la toate sanatate si numai bine

O zi buna

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna dragelor!
Anda mea are niste ore ciudate de somn mai nou si tati e al serviciu,m-am hotarit sa las treaba sa postez,ca ieri statea tati ca un ghimpe in coasta si hai mai repede ,scrie ca ai un sotz cuminte etc.ca tocmai imi venea sa-l linsez ca a stat pina la 12 la computer si eu roboteam la muraturi fara sa se sinchisessca,apoi a dat ceai in loc de lapte la fata,si la urma ma intreaba "da' ce m,i-ai spus?"tre sa-i desenez la orice,cred ca Ema,aveai dreptate ca-s inavatati numai cu ordinele la serviciu si nu mai stiu sa faca nimic singuri.acum e tot la serviciu si e vineri ora 19!!!!!parca ar fi la patron,l-am sunat si i-am zis sa-mi trimita seful lui om in loc acasa daca el are nevoie de sotul meu acolo.
tocmai zicea sotul meu cand ne-am certat ca asa nu se mai poate.chiar asa ,eu bb ,eu mincare ,eu calcat ,spalat si el ma ajuta a zecea parte si i se pare ca a facut prea multe ,imi scoate ochii ca ma ajuta!ma doare spatele de mor,de abia ma descurc cu alintatura asta mica care face din ce in ce mai multe shotii,si mai are si scaune proaste si dese ,cred ca mai urmeaza un dintisor.ar fi bine mai multi sa iasa mai repede!
Adriana,bb tau e cu o saptamina mai mic ca Anda si daca nu era cezariana la mine ,poate ca erau chiar in aceeasi zi nascuti,dar eu n-am vrut sa risc,sa ma prinda pe acasa ca nu mergea liftul si cine stie...Eu pe 1 nov veneam cu mare alai acasa cu bb,si tot nu mergea liftul!a fost prima ei aventura,noroc ca au carat-o altii,cu mami a fost mai greu ca avea 100 kg!parca a fost un vis ,a trecut repede timpul.hai ca ma apuca melancolia desi nu vreau s-o iau de la capat.fiecare etapa e frumoasa la bb -ii nostri!sa fie sanatosi !
sa stii ca eu ii dau lapte Andei noaptea pe 12 cu cereale mai multe si apoi pe la 5-6 dimineatza.
Yrys,nu te mai enerva si nu te agita ,ca tu esti mireasa si trebuies ate simti bine,atata tot.lasa-i pe altii sa-si bata capul u da numai ordinele si spune ce vrei,asa mi se pare corect,nu?bafta si sa fie intr-un ceas bun!am vazut si pozele cu casa ,nu pot sa cred ca ati facut singuri toate alea!sunt si eu curajoasa dar nici chiar asa sa fac totul de la A la Z.mai bine chem mesterul ca e mai comod.
Danitin,multumim de urari si ne bucuram ca s-a terminat cu bine episodul cu seful cel rau,felicitari pt reusita profesionala.ce bine ca le-ai dat peste nas,ca doar scorpiutele nu pot sa taca,eu una as exploda sa nu zic ce gandesc!
Ana ,bine ca ai terminat cautarile,speram sa se inteleaga cu bblusha.mai dar ai tai o intrec pe Anda de 10 ori!pot spune ca am bb cuminte!si cum te-ai obisnuit nu mi-ai zis ca mie imi sta inima in loc de cate ori cade ,sotul meu zice ca eu sunt prea mamoasa.cu toate astea o las sa exploreze ca asa invatza noutatile.si o mai am si exemplu pe mama mea care nu m-a lasat sa fac nimic sa nu ma lovesc(nu bicicleta,nu patine etc) ,mi-am propus sa nu fac la fel.
Lory,sa-ti traiasca bb si sa creasca mare si frumos!

Gabriela,si Anda are si m-a intrebat doctoritza pe la 4 luni daca am observat la baie ca-i are ,ca era suspecta de nu stiu ce boala bblusha, si eu habar n-aveam,nici nu i-am bagat in seama!mai bine ca tine decat ca mine!
eu insa m-am dus la medic ca avea copilul o pata rosie dupa cap si tot ziceam ca de la caciuli,si eu si mama luasem vreo 30 de caciuli,nu exagerez.radea medicul si a zis ca pot sa iau si o suta ca asa au majoritatea copiilor pina la un an,si apoi am citit si eu in revista ca sunt mai multe tipuri de pete din astea.tot e bine sa mai citesti ,dar sotul meu nu e de acord ,zice ca eu cresc bb dupa carte si nu e normal asa.dupa el trebuia s-o las in voia sortii.
plec ca s-a trezit bb!pup!

Mergi la inceput