Scorpiutzele... unde sunteti? (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Emma, ce noroc??? zici, copil mai incapatanat ca al meu nu stiu daca este. Il mai las la televizor ca numai asa am pace dar cum ieri l-am pedepsit ca a trezit-o si pe daria la 6 am trebuit sa supart tot eu consecincele. vorba lui este "EU VREAU" si poti sa-i spui de mii de ori ca parca ai vorbii singur.
Emma e fetita, cu toate ca nimeni nu ma crede!! nici Heinz nici macar mama. Heinz mai spera la Philipp al lui!! Philipp a vrut el sa-l cheme de David si pentru ca la nimeni nu i-a placut am ajuns la David cu promisiunea ca al doi-lea va fi Philipp. Oricum i-am spus de la inceput ca al doilea va fi fetita si poate sa uite. Acum spera din nou, dar din pacate si de data asta spera degeaba. Sau mai stii????
ana, ai dreptate e o lupta cu morile de vant, si la mine e la fel, plus ca am ditamai 5 camere!!.
Intra-devar a fost foarte frumos cu bicicletele aer curat soare, si un peisaj...!!šNu m-am simtit obosita pana am ajuns acasa dar acolo am picat!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

SALUTARE SCORPIUTELOR!Am intrat si eu sa va mai scriu cate ceva cu toate ca nu ma lasa zgamboiul de Alin sa fac nimic.Numai in brate vrea sa fie tinut,daca nu-l tin se tavaleste pe jos,m-a innebunit!A devenit asa simandicos ce n-am pomenit.Voi ce mai faceti?EMMAsa stii ca te-am visat aseara!Te stiu din poze.Aveai asa o fatza frumoasa,zambitoare,parca erai papusa.Nu-mi mai aduc aminte ce am discutat principalul este ca eram asa bucuroasa cand m-am trezit de parca ai fi fost aici.ANAma bucur pt. tine ca ai reusit sa gasesti pe cineva care sa-ti placa,eu pe Alin l-am inscris la cresa ca nu se mai poate.YRYSe foarte frumoasa casuta voastra!S-o stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti!Va pup pe toate! Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Iri,ai dreptate....ca fara efortul ala de care spui uneori simt ca imi vine sa-l bat de sa-i sune apa in cap...Bineinteles ca ma cert eu si cu mine,caci domnul ma lasa sa imi vars fierea si pe urma ma intreaba"gata?ti-a trecut?",ma pupa si pe mine ma apuca din nou dracii,ca am senzatia ca face misto de mine....Si tot asa...Multam' de urarea cu bona!
Mama-mia,Mira,pai draga fata,cand faci curat in ditamai casoiul?Saracuta de tine!Te mai ajuta cineva?Iar cu stransul...asa-i!E o vorba ,cica:casa cu copii mici n-o sa fie niciodata luna!Asa ca poti sa le mai lasi,ca doar n-o sa-ti ridice ai tai statuie in centrul orasului pentru cea mai harnica mama...Pupici!
Lori_k,succes lui Alinush la cresa!
Va pupic pe toate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

N-am citit tot ca lipseste omu' cateva ore si voi mai umpleti cate o pagina de forum...tare vorbarete scorpiutzele astea si pline de verva. Eu deja am inceput sa panichez ca peste 7 saptamani ma marit si nu am nimic gata : rochie ioc, ca doar stilista e plecata la paris si vine next week, pantofii lui Gheo n-au venit ca m-am mancat intr-o parte stiti voi care sa ii comand pantofi la Frantia, ce ti-e si cu internetu' asta...ceva de groaza. Eu nu-s normala la cap...vreau niste sofisticatenii de-ti sta mintea-n loc. Am fost sa mai vorbesc de flori azi si buchetul meu de mireasa o sa fie facut din orhidee, frezie alba si safari - niste banuti verzi-galbui. La fel o sa fie si lumanarile. Cel de cununie civila o sa fie din hortensie si eustoma violet - un fel de trandafiri fara spini, ca asa au zis parintii mei. Apoi ma gandeam sa fac aranjamente florale la fel, insa costa enorm - 1 milion de lei unul...o sa ma mai gandesc. Am o colega care a facut nunta la acel;asi restaurant si e mult mai pragmatica - ce-ti trebuie draga aranjamente florale, oricum le vor da la o parte ca ii incomomdeaza...sau sa aduca si sa aranjeze cineva florile pe care le primesc...daca as avea timp as face-o chiar eu ca imi place, insa cred ca nu o sa am atunci. Sa mai vorbesc cu sora-mea sa o intreb daca e in stare...
Danitin, stiu ce inseamna sa lucrezi intr-o televiziune - si eu sunt in domeniu - nu exista weekend, liber samd...o sa dau ortu' popii in curand in stressul si ritmul in care lucrez...
Mira, multumesc foarte mult pentru aprecieri - probabil cum ti-ai dat seama, noi suntem fani Ikea si aducem tot ce se poate aici, daca nu se poate sa mergem noi definitiv acolo. Poate anul viitor totusi...Eu mai am un master de terminat aici in iarna. Imi inchipui cum e cu o micuta nascuta pe 20 noiembrie - eu sunt cu o zi inainte si uneori nu ma pot suporta pe mine...
Sunt foarte foarte obosita - cred ca am nevoie de un weekend relaxant insa nu am de unde sa scot - in weekend-ul asta trebuie sa merg cu sora-mea sa isi cumpere diverse, trec pe la restaurant sa vad cum arata sala...sa ma hotarasc la decoratiuni. Greu, tare greu...ce ti-e si cu nuntile astea.
Iri, mielu' sa fie dupa sufletu' omului...cum vrei tu...glumesc.. multa sanatate sotului...e groaznic sa fii bolnav...mai ales barbat bolnav - glumesc , insa uneori am senzatia ca vin de pe alte planete... Cum sunt eu mai dura si mai razboinica asa, iti dai seama ca imi e greu sa inteleg vaiocareala, ca eu chit ca mor, dar nu arat si nu ma plang - sunt verde-albastra, dar merg la serviciu...Doar o data vara asta am facut o criza de bila de mi-am scos matele si asa am fost nevoita sa stau acasa. M-am dus la spitalul minunat Floreasca si medicul de garda a zis ca am entero-gastrita si ca ma interneaza la boli infectioase. Nu am vazut incompetenta mai mare ca acolo, insa asta s-a intamplat pt ca i-am spus ca nu am medic de familie...si desi varsam intr-una m-a data afara urland...Mda...asa e pe-aici pe la noi...
Lori_k iti multumesc pentru aprecieri. ma bucur ca va place casuta noastra. Nu stiu cum vi se pare voua, insa la cat am investit in ea emotional, o vad altfel...Fiecare obiect are o poveste...si inca n-am terminat-o...
Ana, ce ma bucur ca ai ales-o pe cea care ti-a placut de la bun inceput. Ti-am zis eu ca la noi asa se alege. Sunt incantata ca are cu cine sta Luana si ti-ai luat o povara de pe cap.
Gabriela, sa ne spui cum a fost la doctor...
Cred ca sunt foarte obosita. Ma duc sa imi iau coliie-ul de la viitorii socrii si merg acasa, ca nu mai pot...
Va pup pe toate. Imi sunteti tare dragi!

http://community.webshots.com/user/yrys78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

gata,mi-am revenit!
era vorba de ganglioni limfatici si din cate am inteles apar la mai toti copii si nu e nimic grav.bine, nici acum nu sunt eu prea lamurita.
o sa ma mai documentez eu!
va multumesc ca v-ati gandit la mine!

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna dragelor!
abia am reusit sa va urmaresc pe fuga ,sa nu va suparati ca nu raspund la fiecare in parte ,dar nu-mi amintesc exact ce si cum.
astept sa se trezeasca anda sa plecam afara.
ieri a luat si ea o cazatura sia s-a lovit exact linga ochisor,m-am speriat mai mult ca nu era nimic grav.
imi pare nespus de rau sa aud de Cristinuca Ninei.suntem alturi de ea!
Ema,bine ca v-ati revenit,nu prea e bine sa se implice si parintii ca voua va trece,dar lor nu.
Mina,poate tu ramii la faza cu gustatul cu bb ,dar a mea nu maninca si tot eu tre sa ma "sacrific"
fetelor ,va pupacesc ca sotul meu nu mai are rabdare vrea la computer si eu tre sa termin treburile!
o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

gabriela, bine ca nu e niic grav.
yrys, are dreptate prietena ta cu aranjamentele.eu zic ca nu se merita, dar tu stii mai bine ceea ce-ti doresti.hai ca ai timp destul de alergat.totul e sa nu intri in panica.
va pup pe toate.

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

aaaaaaa.am uitat sa va zic razvan a facut ieri 10 luni

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

razvan(nastasie),la multi ani,sa te faci mare si cuminte sa o asculti pe mami!

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Ana, super ca ai gasit bona, imi inchipui ce usurare. Adu-mi aminte: ai gasit-o cu anunt in ziar? ...Aoleu, si pe geamanul tau tot Marius in cheama?

klumea_blondy, cred ca incurajarea mea vine cam tarziu dar....ar putea fi un ganglion limfatic,si Matei a avut, nu mai tin minte ff bine explicatiile dr insa ideea era ca ca era inofensiv, ca ei mai fac asa fiind in perioada de "antrenare" a sistemului imunitar. Aaaa, uite ca intre timp ai aflat ce este.

Danitin, capul sus, incearca sa nu te enervezi prea tare. Gandeste-te ca minutele suplimentare castigate alaturi de spiridus au meritat efortul. Lasa, poate uita seful ca o fi avand si el copii.

La multi ani, Razva! Nastasie sa-ti traiasca baiatu!

Eu-s plina de treaba: am de lucru la niste rapoarte care ar tre sa fie gata evident alaltaieri, pe 9 vine ziua copilului si vreau sa ii pregatesc diverse minuni, cum ar fi un pulover tricotat de subsemnata si cartea bebelusului si album cu amintiri, maine vine consortu si i-am promis ca il astept cu ceva bun....

Va pup

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput