Mamici din Arad...???(34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Nicoleta, bine ai venit pritre noi! Asteptam sa ne spui mai multe despre voi.
Aduc si eu aparat foto la inalnire, sper sa nu uit.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Deci ramane pe Luni, da? Cine anunta acolo sa ne rezerve masa, ca banui ca daca o sa fim multe avem nevoie nu?
Pana acum suntem asa: Gabi, Alina, Ioana, DianaR, Alinutza (speram ca reusesti) si eu? Atat? Magda tu ce faci, vii sau lucri? Melania, tu nu vrei sa vii? Daca am uitat pe cineva sa se anunte, ca sunt zapacita.

Sunt romanca, dar nu sunt mandra de asta si sa va spun de ce.
Bunica mea are astm, dupa cum stiti, si in fiecare luna trebuie sa ii iau medicamente. Eu pe de alta parte am rinita alergica care ma omoara si avand antecedente cu astm in familie trebuie sa am grija sa ma tratez. Pe langa asta mai am si problema herpesului, care mi-a iesit al doilea in 3 saptamani. Asa ca am fost la dr mea si am primit 4 retete, dar ghiciti pana unde m-am dus sa le scot???????? Pana la .......... MANDRULOC , ca nici o farmacie din oras cica nu mai da? Pai si bunicamea daca nu m-ar avea pe mine de unde doamne iarta-ma si-ar lua medicamentele???? Traim intr-o tzara de rahat, sa ma scuzati, unde mori si nu da nimeni doi bani pe tine, chiar daca o viata intreaga ai lucrat si ai platit la stat sanatatea......

Mergi la inceput