Mamici din Arad...???(34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Si mie imi convine Clubul Cocorilor, ptr. ca vin cu Vladut. Deci, cand se intoarce Clau, ne intalnim? Dar nu prea tarziu saptamana viitoare ca eu trebuie totusi sa ma pregatesc de plecare ...

Diana & Vladut (16.05.2004)
pozulici: bebelus si copilas

nou-noute
Maramures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gabi am sunat-o pe Clau si era ocupat....o sa mai incerc!

Alinush hai si tu cu Dragos ca e tare scump!Si macar are cine avea grija de astia mici!

Am vb si cu Claudia_maria azi si a zis ca incearca sa vina si ea. Cine mai vine?Si pe cand ramane sa se intample intalneala?

Pupici!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor.
Gabi,nu cred c-ai vrea sa vezi ce cuminte e Dragos.
Poate il duc totusi.

Ioana daca vorbesti cu Clau intreab-o daca poate veni luni.Eu propun sa ne intalnim luni dupa-masa,astept sa propuneti si voi.Deci la cuibul cocorilor.
Cred ca ar trebui sa ne facem rezervare daca suntem mai multe ca uneori e cam aglomerat.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Incerc si maine sa o sun pe Clau pana nu plecam la tara....
Daca e luni Claudia nu cred ca vine ca zicea ca pleaca si ei la Beliu pana pe marti-miercuri sapt viitoare....

Alinutza13 vine?
Ce mai stiti de Cristinacsa cu gemenutele?

Pupici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Hei, suntem si noi pe aici!.Treceti-ne in catastif !

BBlasa Melania si mama (Nicoleta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Bine ai venit Melania (Nicoleta)!
Sa-ti traiasca fetita!
Speram sa te simti bine aici la noi.Spune-ne mai multe despre tine.
Ioana,o treci tu pe listuta?

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna dimineata la toata lumea.

Si eu vin. Mie imi convine luni, dar sa fie dupa ora 18:00 ca abia pe la ora aia se inchid anumite banci si altfel nu pot. Cuibul Cocorilor e ok. Asa ca daca Clau poate ramane pe luni????

Melania bine ai venit la noi. Te asteptam sa ne spui mai multe despre tine.

Azi trebuie sa merg la ziua cuiva si nu am chef deloc. Singurul lucru care ma mai indeamna la a merge e ca vine si canta Lucian Dragan, cel care a fost la noi la nunta si mie imi place cum canta, desi nu ma omor dupa muzica populara.

A facut mama mea zacusca cu mere si morcovi, fara ceapa, ca la soramea nu ii cade bine la stomac si ma gandeam ca o sa aibe un gust aiurea, dar vreau sa va spun ca asa buna e, nici nu zici ca e facuta cu altceva. As fi mancat non-stop ieri.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Fetelor, daca ne intalnim cine aduce aparat foto???

Mergi la inceput

Ceau fetelor!

Melania14 bine ai venit! Uita-te in listuta de pe prima pagina si da-mi detalii despre voi sa va pot trece in listuta.

Flavia aduc eu aparat foto! Da' sa vii!

Atunci ramane pe luni la 18 la Cuibul Cocorilor?

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Melania 14 bine ai venit la noi!!!
Sper si eu din tot sufletul sa ajung la intalnire.
Am fost ieri cu Fabi la Sanicolau Mic la parintii mei in vizita,am stat in curte la aer cu micutza si sa vedeti ce a patit saraca de ea: se juca ea pe langa garduletzul de la terasa,se tot uita dupa pisicutze pana la un moment dat cand a inceput sa urle de "mama focului".Am zburat pana la ea si am vazut ca tine pumnul strans si se uita la el urland.Am crezut ca i-a intrat o aschiutza de la garduletz si cand deschid palmutza era o imputzita de albina sau viespe nici nu stiu.Ganditi-va ce durere,saracutza.Cand am vazut-o m-au lasat picioarele,i-am dat peste mana si a ramas acul acolo infipt in palmutza ei.Dupa ce i-am scos acul s-a umflat instantaneu.Am crezut ca mor.Am sunat la salvare sa vad ce pot sa fac si mi-au spus sa-i pun comprese f des si daca se umfla pe mana in sus fugutza la spital.Din fericire nu s-a umflat in sus,i-am dat Nurofen si....a trecut.Offf...saracutzii de ei.Cica daca ar fi fost albina nu ar fi nici o problema,din contra ii f sanatos veninul de albina,in schimb daca ar fi fost viespe......grav de tot.
Deci sa vedem cum facem sa ajungem si noi luni!La ora 6 a ramas?
Va pupacim!!!

Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia
http://photos.yahoo.com/alina13fan
http://photos.yahoo.com/alyfabi

"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"-- Raymond Ruyer

Mergi la inceput