Impreuna, Timisoara! (19)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Mirona spune:
Fetelor ... io tre sa plec .... azi is de la 10 la 7 ... dupa care ma duc la dr.
Asa ca nu ne mai vedem ... decat pe seara.
Aveti aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56769" target="_blank">capitolul 20 ... sa nu va plictisiti.
Va pupa fata pe toate.
Miro
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
silvana75 spune:
Nu am apucat sa citesc ce s-a scris pana acum. Joi seara am fost anuntati ca a murit bunica mea iar vineri a fost inmormantarea.
Imi pare rau ca am ratat ocazia cu apartamentul dar sunt sigura ca vor mai fi si altele.
Silvana si Paul
anda spune:
zice doris ca-s cam tacuta (si eu de fapt dorm pe mine)...
cica sa zic si eu ceva comunitatii...na iaca:
Sotul ajunge in zori acasa. Nevasta il intreaba cu ton de cearta:
- Unde ai fost toata noaptea?
- Inchipuie-ti draga, chiar cand sa plec acasa, secretara cea noua mi-a adus o cafea si mi-a zambit provocator. Cand a pus cafeaua
pe masa, i s-a deschis bluza si nu m-am putut abtine sa o sarut pe gat, la care ea a devenit salbatica si ne-am pierdut amandoi
capul. In final am ajuns la ea acasa si am facut dragoste nebuna toata noaptea.
- Minti! Pun pariu ca iar ai incercat sa-ti instalezi cacatul ala de Windows pe calculator.
anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Doamne, fetelor, am ajuns la capitolul 20.
Yes.................
Dea domnul cat mai multe...
Va invitam la cap. 20.
Inchidem.
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata fetelor!
Miro multi ani fericiti si de aici incolo cu Dani al tau!
Eu azi implinesc 7 ani de la casatorie. Iti multumesc draga Felician (dedy) ca esti alaturi de mine , ca mi-ai daruit un copil minunat, ca ma accepti asa cum sunt si sa dea Dumnezeu sa mai fie inca multi ani!!
Doris eu am un par ca nu sta nicicum , daca-mi dai o soltuie geniala de aranjat fara permanent renunt. Te pup si merci!
La multi ani bunicutei tale, si eu am o bunica de 79 de ani care m-a crescut pana la 6 ani.
Ana sunt bine, nu stiu ce m-a apucat in ultimul timp ca-s cam obosita si as tot dormi...si terorista mea nici in week-end nu ma lasa..
Andanii OK, da-mi un PM sau mail si ne intalnim unde si cand zici tu..merci mult de tot
Angy sper ca in 12 incepe gradi...eu sunt cam aeriana azi .
Daniel va merge la scoala ? Unde l-ai inscris?
Bine ai venit Radu ! Ai o sotie si o fetita minunate !
Va pup pe toate
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 9 luni)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Anda, super tare..........................
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Giova spune:
Neatza Timisoara!!!
Cosmina, imi pare rau, dar nu te-am recunoscut.Nu stiam de unde sa te iau.Imi pareai cunoscuta si atat.Noi ne uitam dupa prichindelul tau ce dulce e!!! Sa va traiasca!!!
Miro cu intarziere pt. DANI!!!!
Si multi, multi ani impreuna!!!
Silvana condoleante pt. bunica ta!!!
Si al meu are zilele numarate. Nu mai merge la wc si nu mai mananca de 2 zile. Duminica am vb. cu el si abia vorbea.Pe urma am vorbit cu vara-mea si anm plans toata ziua. Daca moare si noi vom fi in Grecia?
Nici nu vreau sa ma gandesc ca ma apuc iar de .
Doris pt. buni a ta.Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si putere sa o creasca pe Ines si sa fie cat mai mult timp alaturi de voi.
Irina pt. cei 7 ani de casatorie. La cat mai multi impreuna!!!!
Ana suntem bine, m-am cam speriat sambata dim. ca s-a incordat burtica si pe urma am inceput sa plang si sa-l strig pe Marco.Saracul a miscat asa de repede, cred ca m-a simtit tare agitata. Duminica am patit la fel. Ma gandeam eu ca sunt contractii, dar nu stiam sigur. Sper sa nu se mai repete curand, ca nu e tocmai placut.
Umblu cu No-spa dupa mine.
Albi imi pare rau, fruntea sus si nu te da batuta!!!
Cum a fost in Grecia? Cald?Asteptam poze.
Pupici la toate timisorencele.
Am inceput sapt. cam nasopa, multe telefoane, un dute-vino, groaznic.
abia astept sa plecam.poze
gio si bb Marco 21+
danitin spune:
Salutare, eu sunt in super viteza ca am cam tras chiulul toata dimineata si m-am aglomerat cu o gramada de probleme dar cum v+am gasit pe peunltimul loc din pagina 2 am zis ca dau mesaj ca sa revenim. Ultima noutate: i-am luat Lorianei periuta de dinti. E o scumpa, tot timpul se uita curioasa cand ne spalam pe dinti si acum e tare incantata ca are si ea periuta. Aseara ne-am spalat impreuna si astazi dimineata primul lucru pe care l-a spus a fost "peia". I-am data peria si a zis "apa", i-am explicat ca ne spalam dupa ce mancam, am pus lapticul l-a incalzit si, cand ma uit la spiridus freca de zor dulapul din bucatarie cu periuta....
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin