Impreuna, Timisoara! (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Buna dimineata!
Miro...pt. Dani
LA MULTI ANI !

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela Panduru spune:

Buna ziua ,va multumesc pentru raspunsuri Ana si mitzuka
Mirona LA MULTI ANI !pentru sotul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

M-am intors

Fetelor, va multumesc mult pt gandurile frumoase si ca v-ati amintit de mine cat am fost plecata
Din pacate se pare ca Saturnul a fost mai puternic decat noi toate la un loc si tot nu e bine deloc ... singurul lucru bun cu care m-am ales din vacanta asta e un bronz bengos rau de tot

Acum sunt in Timi, mai stau pana luni, cand ma inscriu la master si apoi plec acasa... mai revin in 11 pt probele la master...

Deocamdata va citesc, am ajuns pe la sfarsitul cap. 17... bueeeeeeey cat ati scris!!!!

Revin cand ajung "la zi" cu lectura

Bun venit fetelor noi

Va pupez pe toate

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

LA MULTI ANI, DANI !!!

Miro sa-ti traiasca sotiorul si sa aveti parte numai de bucurii impreuna! Sa treceti cu fruntea sus peste toate greutatile (care sper sa fie cat mai putine)

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psxman spune:

Buna, Doamnelor...
Ce mai faceti?
Sper ca ma primiti si pe mine in marea dumneavostra familie...
La multi ani, Dani!

Sunt Radu, sotul lui Doris.

PSX|Man

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Albi, bine ai revenit!!!
Imi pare nespus de rau, pentru ce ti se intampla...
Dar, capul sus, esti o luptatoare!
Unde stai acum?

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Fetele mele dragi, iar apelez la voi cu o mare rugaminte!
Caut sa inchiriez in Timisoara o garsoniera sau un apartament cu 2 camere, mobilate, pe o perioada mai mare si intr-o zona mai buna a Timisoarei.
Pe net nu am gasit nimic; am facut rost si de niste ziare dar nimic concret. Unde sun, nu mai e de actualitate.
Va rog mult daca stiti ceva anuntati-ma si pe mine(eventual pe PM). Eventual o agentie imobiliara de incredere.

Va multumesc

Bychi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

albi eu speram ca in vacanta asta sa se rezolve problemele tale .... dar niciodata nu e prea tarziu ... continua sa speri
bychi imi pare tare rau dar aceasta este o perioada tare nasoala pentru inchirieri, incepe scoala si facultatea si iti dai seama ce nebunie este pe aici si ce preturi

mirona sa iti traiasca sotul si voi pe langa el sanatosi si cu mult mult noroc

va pup pe toate
andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

LA MULTI ANI,DANI!

Miro,sa iti traiasca sanatos sotul,sa aveti parte de tot binele din lume si toate dorintele sa va devina realitate!
Distractie maxima!

Cosmina,Marius intra el asa sa mai salute p-aici....Sa-ti traiasca finutul!Pupici si sa auzim de bine!
Simina,nu imi dau seama nici eu care e treaba cu netul asta....Ai reusit sa descarci programul?Pupaturi la Deianu' burticelu'!
Albi,bine ai revenit!Te pup si sa ai parte de bine....
Bychi,cum ti-a scris si Andanii,acum e perioada cu chiriile pentru studenti...Chiriile sunt mari in zonele bune,intre 200-300 de euro pe luna,poate si mai mult in centrul orasului...Aici este un ziar,Publitim se numeste,in care eu cred ca poti gasi ceea ce te intereseaza....Acum tu spui ca vrei sa inchiriezi in zona buna....Care zona?Cunosti Timisoara?Cat esti dispusa sa cheltui lunar pe chirie?Daca vrei iti pot trimite eu Publitimul de sambata asta,numai trimite-mi o adresa....Deci,apartamentele cu chirii mici sunt date de vineri seara,cand e adus ziarul la chioscuri,raman cele cu chirie mare....Te astept cu vesti!
Fetelor,sa aveti weekend frumos in continuare!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

LA MULTI ANI DANI!!!
sa fii fericit, sa iubesti si sa fii iubit, sa ai parte de bucurii si cat de curand un bebe, speram.

Mergi la inceput