bebelusi nov-dec 04 (74)
Raspunsuri - Pagina 6
aime spune:
Fetele...am vazut poze...Felis, e de prisos sa mai adaug ca Mihaita s-a facut flacaias si e scump, mai ales unde zambeste...si unde va iubiti...si faina e si cea cu mami 2 careia ii spunem "La multi ani".E atat de expresiv...si da, seamana cu tine puiul...cand plecati la "nenea dr"???
Miche si Eliza...super w-e-duri....si cei mici vaz ca-s buni amici...
Roserb...vreau si eu sa vaz pozele
de la mare....si sanatate lui Mihnea (si eu ii pun la 38.5 peste un supoz intreg de 300)...nu merge...Fulgu tu cum le-ai vazut? ca m-am logat, da le vad pe ale mele, logic
.
"La multi ani" la toti ALEX....-ii si ALEX....-ele!!!!
Fetele da de Jasmine si Radu mai stiti ceva?
Danette ce face Iris????
mami
de
vladut(15 nov.2004)
aime spune:
quote:
Originally posted by roserb
Ia vedeti, acum merge?
POZE DIN VACANTA
Roxana&Co
POZE CU PITICII
DAAAAAAA si-s ffff faine...ma uit acu....
mami
de
vladut(15 nov.2004)
Eliza5 spune:
Am pus poze noi cu iubitu' lu' mama 

:
Albumul "La Cheia"
http://community.webshots.com/user/tincuta101
Eliza si
Alex (15 nov. 2004)
ad_rianna spune:
paxela, am inteles eu bine? e ziua ta azi? pai daca e asa sa ne traiesti si sa ai o viata frumoasa si implinita! 

felis mi-au placut enorm pozele cu mihai, e asa dulce si fericit la tine in brate.
si parca pe zi ce trece se schimba si se face mai dragalas
sa nu
... prea tare dar azi e vreo sarbatoare? ca vad ca felicitati alexandreii
...si m-ati blocat ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bianca si tudor (03.11.2004)
ad_rianna spune:
sa-mi fie rusine!!!!!!!!!!!!!
probabil ca la noi nu se tine pt. ca m-am uitat si in calendar si nu e trecut ca sarbatoare. la ortodocsi.
oricum sa ma ierete toti alexandrii si alexandrele:
alex (try), alexia(for2nity), alex(eliza5), alexandra(andreap), alexandra(raluca gabriela), alexander(mikimi), alexia(cici), alexandra(ioana.du)...sa cresteti frumosi si sanatosi si sa-i ascultati pe parinti. 

bianca si tudor (03.11.2004)
klumea_blondy spune:
le doresc si eu tuturor care isi serbeaza astazi numele,un sincer
[size=3] LA MULTI ANI!!!!!!!!![/]
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
FELIS spune:
quote:
Originally posted by ad_rianna
alex (try), alexia(for2nity), alex(eliza5), alexandra(andreap), alexandra(raluca gabriela), alexander(mikimi), alexia(cici), alexandra(ioana.du)...sa cresteti frumosi si sanatosi si sa-i ascultati pe parinti.
Pt toti cei de mai sus cele mai bune ganduri si multa sanatate!

Si in plus, pt cea mai buna prietena
Paxela (Alexandra) si sotul ei (Alex) cele mai frumoase ganduri pt niste oameni la fel de frumosi si cu suflet mare!...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
onitza spune:
M-am delectat cu poze, ROERBITSOOOOOOOOO, SEAMANA MIHNEA CU TINE CE N-AM VAZUT!!!!! ASCULTA ICI, CA ASA E!!!!! SA-TI TRAIASCA INGERASII!!!! Mey, dar, chiar s-au simtit bine copii, Bianca am vazut ca papa bine, dormea si Mihnea la fel, super, le-a prin foarte bine!!!! Si ce bine arata MIhnea, e foarte bine facut!!!!
ELIZA esti MUMOASA MEY....bine ca ALEX, E PE PRIMUL LOC IN TOP, dar mami imediat dupa!!!!! mi-au placut pozele!!!!!
Sa va dau si eu o veste: PAUL DE IERI A DESCOPERIT O SILABA PE CARE O REPETA INTR-UNA: TA-TA!!!! Si mare noroc a avut tac-su ca l-a auzit spunand prima data, s-a intmaplat aseara, la ora 18.18!! nu-si mai incapea Mihai in piele, si il inteleg, ca luuuunga a fost asteptarea sa auzim pe ingerasul nostru spunand ceva!!! mie mi-au dat lacrimile, a fost o zi SUPERBA!!!!!!!!

LA MULTI ANI ALEXA (PAXELA) SI ALEXANDRU(SOTUL)!!!!!! SA NE TRAITI DRAGI PRIETENI, SA CHEFUITI PANA IN ZORI!!!!! Si sa nu uitati sa impartiti berea si cu Silviu!!!!!!

pozele noastre