bebelusi nov-dec 04 (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Apar si eu!
Dupa lungi chinuri (si dupa ce l-am facut dobitoc pe tipul de la service si l-am amenintat ca-i sparg geamurile de la magazin cu calculatrul bun de nimic pe care mi l-a vindut).
Recunosc cinstit ca am citit totul in fuga si pozele n-am apucat sa le vad...dar la noapte asta fac!
Sanatate multa bebelusilr bonlaviori!
Diana in clubul celor fara par,alaturi de voi si de mariuca va rugam sa ne includeti si pe noi ca la capitolul asta stam la fel de bine....
Paxela de la Bya pentru Silviu si de la mami de bia pentru cuscra.
Raluca,pozele tale de graviduta le-am vazut....Si m-am ingalbenit de invidie.Eu,care si acum sunt cit casa poporului...
La multi ani,Maria Alexandra (Andreap),Alexandru(Eliza),Maria Alexandra (Raluca),Alexander(Miki),Bianca Alexandra (Ioana_du)!

Noi suntem bine!
Bya e la fel de mincacioasa... si intre timp a devenit si terorista!Nu pot sa fac nimic dein cauza ei.
Pe 1 incep serviciul (de noapte) si ma gindesc cu groaza la noptile in care va trebuii s-o duc pe Bya la soacra mea.Poate sunt eu nebuna,dar nu mi se pare deloc incintata sa o tina pe Bya o noapte pe saptamina(desi zice ca abia asteapta).
Sa aveti o zi buna!

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Votati Cristiana Bianca C.!Va multumim!

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Try, For2nity, Andreap, Eliza, Mikimi, Ioana, Eu, sa ne traiasca azi puiutii!!

Paxela, mama, sa ne traiesti si tu!

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

la multi ani! alexandrelor si alexandrilor

la capitolul carnitza...noi stam fff prost...ruxi abia, abia daca mananca 2 lingurite de carne intr-o zi...si astea mixate bine, bine de tot in legume pe care nici pe ele nu le iubeste

pupici o zi buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

In legatura cu carnea, mi-e mi-a spus o dr in care am f mare incredere si am dublat asta de ce am citit in cartile mai vechi (care mi se par mai sanatoase...) ca spre binele ficatelului de pui mic ar trebui o zi pe saptamana sa nu manance carne/oua, ci legume, cu smantana/iaurt sau simple... Asta in cazul copiilor "standard" cu greutatea si analizele .
Eu ii dau Mariei 2 zile pasare, 2 zile ficat (fiert in lapte intotdeauna), 2 zile ou si 1 zi vitel ca nu se da in vant dupa el, insa o mai las o zi numai cu legume (piure de dovlecel fiert in lapte, mixat cu orez - e lesinata dupa el) chiar daca nu e standard . Cat despre cantitate, are cam o lingura de carne.

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Offffffff,vai de capul meu!Uituca mai sunt!
La multi ani si pentru Alex (Try) si AlexiaCristina (for2nity)
Si pentru tine cuscra draga [red](Paxela)La multi ani!

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Votati Cristiana Bianca C.!Va multumim!

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

ALEXANDRE SI ALEXANDRI !!!!!
Cat despre mine...... bine am revenit din concediu, a fost obositor, pt. ca Biuta mea s-a adaptat greu si mi-a si racit. 3 nopti au fost total bramburite, iar celelalte au fost cu cate 50 de treziri, aproximativ. Dar asta e, bine ca am fost cu ea 24 din 24 si am pupacit-o mult si ne-am rasfatit maxim!

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne
www.tiffanyshop.ro/kids/" target="_blank">Votati Bianca Alexandra pentru o viata mai buna !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

La multi ani pentru Maria Alexandra (Andreap) ,Alexandru(Eliza)[s,Maria Alexandra (Raluca),Alexander(Miki),Bianca Alexandra (Ioana_du) Sa fiti sanatosi, frumosi sa va bucurati de parintii vostri!!!!
Eu imi beau cafeluta si nu constientizez cata treaba am...., RALUUUUsi eu ii mai dau o zi fara carne, sau ou...dar la mine se intampla ca ramaneam in casa fara una -alta, si improvizam, nu ca tineam cont sa fie o zi neaparat fara carne sau ou .
In ceea ce priveste cantitatea de carne, ma faceti sa cred ca eu dau cel mai mult?????? pai, eu ii pun lui Paul, cand ii dau pui, o pulpa intreaga e muuuuuuultttttttttttttt?
FULGUUU, am uitat ieri sa cumpar coarda!!!! dar azi nu mai scap!!! o sa ies sa imi iau!!!!
Va rog mult, fetele care ati fost la mare, si ati stat pe la gazda..sau chiar la vile, cum merg preturile, cu cat ati stat voi????

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

La multi ani! pentru Alexandre si Alexandriiiiiiiii si pentru sarbatoritzii de azi, sa fitzi cuminciori si ascultatori!
si..daca am inteles eu bine e si ziua Paxelinei azi, nu?...
La multi ani, Paxelina! sa ne traiesti , sa fi sanatoasa si iubita!

lui David pushlamelu' (1 dec. 04)
pozitze noi noutze

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by Dutzi

Please, cand va treziti, raspundeti-mi si mie la intrebarea asta:
cata carne le dati picilor pe zi(aprox., in g) si de cate ori pe sapt, carne?
Io fac ce fac si iar am cate-o nelamurire de asta...acum ii dau cam 40-50 g pe zi(2 zile pui/curcan; 1 zi carne de vita; 1 zi ficatel, asta mult mai putin; 1 zi peste) si cum haplea mananca tot, m-am gandit daca n-o fi prea mult...
Merci.

delia, nu e mult si noi tot asa papam: 1 zi ficat, 2 zile ou, 2 pui/curcan, 2 zile peste/vitel/ciorbita de perisoare...le alternez astfel incat sa para ceva nou...cat despre cantitate cam 50g/la o masa...din oki asa...

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Merci de raspunsuri, intrebarea mi-a "incoltit" cand l-am vazut aseara iritat pe spate, desi carne ii dau de mult(deci nu poate fi vorba) si pentru ca nu prea-mi place culoarea din obrajorii lui(nu seamana cu mine, cu bujori...) si atunci m-am gandit sa nu traga prea mult ficatelu lui...

La multi ani, puiuti nascuti azi, sa fiti veseli si buni!

Va pupam si va dorim o zi insorita,

Mergi la inceput