La noi la Galati sa veniti ! ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Vine si Vilma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

sa va anunt vom fi doua gravidutze ... okupam lok mult asa ca cine ajunge prima sa caute o masa mare ... e vorba de almy, ea doar citeste forumul ...da vrea sa vina la intalneala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Imi pare rau fetelor dar nu pot veni la ora 3.Sotul meu nu e ajuns acasa la ora asta.Chiar imi pare rau ca ratez intalnirea asta.Va pup si va urez distractie placuta!
La multi ani,Laura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Laura

Sa fii sanatoasa si sa te bucuri mereu alaturi de cei dragi!!

Nu inteleg de ce post-ul meu de ieri nu mai este...Pentru ca scrisesem deja ca eu azi sunt de dupa-amiaza, adica acum abia am ajuns si termin la 8 seara, asa ca din pacate ratez aceasta intalnire...Cu parere de rau, n-am ce face!!

Data viitoare daca se nimereste sa fiu dimineata, cu drag voi veni. Pana atunci, petrecere frumoasa!

Va pupilesc!!

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

am fost la intalnire, a fost frumos ca de obicei, dar cam scurt zic eu ... care nu am bebe acasa, bona sau alte obligatii

http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinuta_b/album?.dir=/4df2 uitati si pozele, in care nu sunt eu ...normal

Mergi la inceput

Fetelor, ati observat ca si penultima noastra intalnire a fost tot pe 15 ale lunii?
Mai, asta inseamna ceva!
Ce-ar fi sa ne fixam intalnirile in fiecare luna pe 15? Asa stim din timp si ne aranjam fiecare cum poate.

Bineinteles ca am pus si eu poze, numai pe a mea nu, ca-i mai misto cea pe care am vazut-o la Alina
Uitati-va aici

Mergi la inceput

neata!

mai nu schimba nimeni capitolul???? o sa il inchida moderatorii

Mergi la inceput

frumoase pozele tale Cookie, ale mele sunt mai "strambe" ca nu am pus fetele sa zambeasca... le-am luat pe nepregatite

Mergi la inceput

Sunt si eu pe-aici, dar stateam la panda sa scriu la capitol nou, ca eu habar n-am sa fac asta

Mergi la inceput

Cookie nici eu nu stiu, vai ce ignorante .... a vrut cineva sa ma invete, dar am zis pas .... atunci o asteptam pe Laurica

Mergi la inceput