La noi la Galati sa veniti ! ( 8 )
Raspunsuri - Pagina 11
alinam spune:
neata! e weekend deci e liniste ......
imi place ca luati nasterea mea ca punct de reper pt intalniri.
cookie spune:
Pai de ce nu, Alina?
E evenimentul nostru, nu-i asa?
Apropo, sa-i dai din timp nr. meu de telefon sotului tau, asa, sa-l stie
Noi, cam la fel de somnorosi...fata, in schimb, e fresh!
Ma pregatesc de petrecere, diseara mergem la ziua baietelului nasilor nostri, face doi ani! E petrecere de kinderi, la locul ala de joaca din centru (n-am fost niciodata, sunt tare curioasa!)
Iar maine e ziua lu' tata meu...asa ca o tin din aniversari in aniversari!
cookie spune:
A, mi-am adus aminte ca mai avem ceva maine, eveniment important!
Nepotelului meu i se ia din mot!
Vai, nici nu-mi mai vad capul de atatea mondenitati!
alinam spune:
Cookie normal ca ii dau nr de tel lui Ion, o sa fii printre primele care afla, ca doar nu o sa-l culc pe bebe cu mine in pat.
chiar asa mai ce de "mondenitati"
noi azi am cumparat gresie, faianta, cada, chiveta, am avut treaba multa, meseriasii tot ne amana da asta e ..., macar am apucat sale aleg eu ca imi era frica ca o sa trebuiasca sa le aleaga ion singur
cookie spune:
Salutare! ce liniste pe-aici...dormiti in pace!
Eu bantui, of course, copila ne-a oferit din nou o noapte magica
Si noi care crezusem c-o sa pice franta dupa petrecere...da' de unde!mai, s-a distrat copila ceva de speriat! S-a jucat intr-una cu bile, s-a uitat la copilasii mai maricei cum alearga , se dau in tobogan, s-a rostogolit,...ce mai, in culmea extazului!
Asa incat ziceam si noi c-o sa doarma neintoarsa...aiurea!
Am avut si timp sa-mi fac cafeaua si sa pun niscai poze de la party!
vilma spune:
Am fost si noi la nunta aseara, sunt foarte obosita. Maine incepe gradinita (Lyra- pt Cookie), treaba multa la birou...
Mi-am luat niste pantofi superbi, fetelor, dar ce m-au chinuit.... Un calapod asa de afurisit, sunt cu bot rotunjit, dar desi par a fi stilul mai largut, m-au strans infiorator. M-am descaltat sub masa.
Va urez o duminica linistita, eu ma duc sa ma culc...
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
LauraFlo spune:
Neata si de la noi !
Vad ca nuntile sunt prezente in programul tuturor ! De data asta a fost superb !!!!!!! M-am distrat de minune ! Imi pare tare rau ca nu am stat de cat pana la 3.30, dar perspectiva unei duminici cu Daria dupa cateva ore de somn era infioratoare.
Oricum copila a fost super cuminte si intelegatoare, mai ales mama mea draguta care a tinut-o pana pe la 4.
Apoi am fost in parcul de la Mc Donald's si ne-am dat in masinute ! Ce mult i-a placut !!!! Ma mir ca avrut sa se dea jos . Si fara scandal !
In schimb si noi noaptea ne trezim si ne foim si vrem la mami in pat.
Joi sa fie intalneala, sper sa nu spun pas, de azi vin ( cica ) zugravii, sotu s-ar putea vineri sa plece intr-o delegatie de vreo saptamana ( deci joi ar trebui sa fac bagaje ..) . Oricum vreau intalneala !
Super bebe Cookie ! Voi va distrati nu gluma !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
cookie spune:
Buna dimineata, fetelor!
O zi frumoasa si un an scolar cat mai bun(pentru cine are copii scoleri sau studenti la gradinita)
Eu mi-s cam deprimata, pentru prima data de 8 ani incoace nu-s prezenta la festivitatea de deschidere a anului scolar...cu emotii, bobocei de clasaI,..., dar sper sa-mi treaca!
Bravo pentru distractie, fetelor!
Mai si meritati o petrecere reusita!
Noi azi-noapte am dormit un pic mai bine, bebe nu s-a trezit decat de doua ori , multumita Nurofenului (Saru'mana, Hana!!!).
Uitai sa va zic ca de ieri mai inregistram doi dinti la copila, deci de aia ne face circoteca draga de ea. S-ar parea ca tre' sa mai iasa si altii, asa ca slabe sperante de liniste...
Si dintii i-a vazut tati, ca lu' mami nu i-a venit in minte sa se uite in gura copilei si in partea de sus...
vladhana spune:
Cookie,mi-a ramas gandul la discutia de ieri legata de somnul albastrelei tale.Ai inceput sa-i dai cereale in laptic seara? Ma gandesc eu ca poate nu-i de vina laptele ca si cantitate ci consistenta lui.Eu i-am pus cereale in lapte de la 4 luni,numai seara,sperand sa-i mai domolesc foamea.Nu prea am reusit,e drept.A mai durat pana s-a linistit si nu cred ca a fost de la cereale.Dar am auzit ca multi copii dorm mai bine dupa o masa mai consistenta seara.
Sambata am fost la padure si iar ne-am ales cu piscaturi de tantar.L-am dat cu Autan dar pe fata mi-a fost teama sa-l dau iar tantarul de-acolo a muscat.Acum avem un ochi umflat,sper sa mai treaca pana dupa-amiaza sa-l pot scote afara.