La noi la Galati sa veniti ! ( 8 )
Raspunsuri - Pagina 11
alinam spune:
neata! e weekend deci e liniste ......
imi place ca luati nasterea mea ca punct de reper
pt intalniri.
cookie spune:
Pai de ce nu, Alina?
E evenimentul nostru, nu-i asa?
Apropo, sa-i dai din timp nr. meu de telefon sotului tau, asa, sa-l stie ![]()
Noi, cam la fel de somnorosi...fata, in schimb, e fresh! 
Ma pregatesc de petrecere, diseara mergem la ziua baietelului nasilor nostri, face doi ani! E petrecere de kinderi, la locul ala de joaca din centru (n-am fost niciodata, sunt tare curioasa!)
Iar maine e ziua lu' tata meu...asa ca o tin din aniversari in aniversari!
cookie spune:
A, mi-am adus aminte ca mai avem ceva maine, eveniment important!
Nepotelului meu i se ia din mot!
Vai, nici nu-mi mai vad capul de atatea mondenitati! 
alinam spune:
Cookie normal ca ii dau nr de tel lui Ion, o sa fii printre primele care afla,
ca doar nu o sa-l culc pe bebe cu mine in pat.
chiar asa mai ce de "mondenitati"![]()
noi azi am cumparat gresie, faianta, cada, chiveta, am avut treaba multa, meseriasii tot ne amana da asta e ..., macar am apucat sale aleg eu ca imi era frica ca o sa trebuiasca sa le aleaga ion singur ![]()
cookie spune:
Salutare! ce liniste pe-aici...dormiti in pace!
Eu bantui, of course, copila ne-a oferit din nou o noapte magica 
Si noi care crezusem c-o sa pice franta dupa petrecere...da' de unde!mai, s-a distrat copila ceva de speriat! S-a jucat intr-una cu bile, s-a uitat la copilasii mai maricei cum alearga , se dau in tobogan, s-a rostogolit,...ce mai, in culmea extazului!
Asa incat ziceam si noi c-o sa doarma neintoarsa...aiurea!
Am avut si timp sa-mi fac cafeaua si sa pun niscai poze de la party!
vilma spune:
Am fost si noi la nunta aseara, sunt foarte obosita. Maine incepe gradinita (Lyra- pt Cookie), treaba multa la birou...
Mi-am luat niste pantofi superbi, fetelor, dar ce m-au chinuit.... Un calapod asa de afurisit, sunt cu bot rotunjit, dar desi par a fi stilul mai largut, m-au strans infiorator. M-am descaltat sub masa.
Va urez o duminica linistita, eu ma duc sa ma culc...
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
LauraFlo spune:
Neata si de la noi !
Vad ca nuntile sunt prezente in programul tuturor ! De data asta a fost superb !!!!!!! M-am distrat de minune ! Imi pare tare rau ca nu am stat de cat pana la 3.30, dar perspectiva unei duminici cu Daria dupa cateva ore de somn era infioratoare.
Oricum copila a fost super cuminte si intelegatoare, mai ales mama mea draguta care a tinut-o pana pe la 4. ![]()
Apoi am fost in parcul de la Mc Donald's si ne-am dat in masinute ! Ce mult i-a placut !!!! Ma mir ca avrut sa se dea jos . Si fara scandal !
In schimb si noi noaptea ne trezim si ne foim si vrem la mami in pat.
Joi sa fie intalneala, sper sa nu spun pas, de azi vin ( cica ) zugravii, sotu s-ar putea vineri sa plece intr-o delegatie de vreo saptamana ( deci joi ar trebui sa fac bagaje ..) . Oricum vreau intalneala !
Super bebe Cookie ! Voi va distrati nu gluma !

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004
cookie spune:
Buna dimineata, fetelor!
O zi frumoasa si un an scolar cat mai bun(pentru cine are copii scoleri sau studenti la gradinita
)
Eu mi-s cam deprimata, pentru prima data de 8 ani incoace nu-s prezenta la festivitatea de deschidere a anului scolar...cu emotii, bobocei de clasaI,...
, dar sper sa-mi treaca!
Bravo pentru distractie, fetelor!
Mai si meritati o petrecere reusita!
Noi azi-noapte am dormit un pic mai bine, bebe nu s-a trezit decat de doua ori
, multumita Nurofenului (Saru'mana, Hana!!!).
Uitai sa va zic ca de ieri mai inregistram doi dinti la copila, deci de aia ne face circoteca draga de ea. S-ar parea ca tre' sa mai iasa si altii, asa ca slabe sperante de liniste...
Si dintii i-a vazut tati, ca lu' mami nu i-a venit in minte sa se uite in gura copilei si in partea de sus...
vladhana spune:
Cookie,mi-a ramas gandul la discutia de ieri legata de somnul albastrelei tale.Ai inceput sa-i dai cereale in laptic seara? Ma gandesc eu ca poate nu-i de vina laptele ca si cantitate ci consistenta lui.Eu i-am pus cereale in lapte de la 4 luni,numai seara,sperand sa-i mai domolesc foamea.Nu prea am reusit,e drept.A mai durat pana s-a linistit si nu cred ca a fost de la cereale.Dar am auzit ca multi copii dorm mai bine dupa o masa mai consistenta seara.
Sambata am fost la padure si iar ne-am ales cu piscaturi de tantar.L-am dat cu Autan dar pe fata mi-a fost teama sa-l dau iar tantarul de-acolo a muscat.Acum avem un ochi umflat,sper sa mai treaca pana dupa-amiaza sa-l pot scote afara.