toti sunt impotriva lui bb2
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
marcellinna spune:
Nu va suparati pe mine pt ce o sa spun.
Sunt deacord ca hotararea de a avea un copil se ia de catre soti,de catre amandoi si nu se face sa-l concepi fara sa fie si sotul de acord.
Se pare ca in cele din urma taticul asta se va razgandi si sigur in curand o sa vrea inca un copil.
Stau si ma gandesc la mama lui uki.Nu cred ca-i vrea raul,nu cred ca e o egoista,ca de-ar fi sa fie asa,i-ar fi putut spune "imi pare rau casa mea e mica" dar nu a facut-o.Si-a acceptat fiica impreuna cu familia in casa,dar hai sa recunoastem ca nu toti parintii procedeaza asa chiar daca copii lor adulti ce-i drept, sufera.
Cred ca mama lui uki e o femeie obosita,poate ca viata a pus-o la multe incercari si ar vrea cat de cat un pic de liniste.Poate se gandeste si stie bine la cate greutati implica venirea unui alt copil,dincolo de fericirea ce o aduce cu el.Zice ea ca nu l-ar iubi pe al doilea nepot dar nu cred ca ar fi asa.
Pur si simplu nu i se pare momentul potrivit,dat fiind ca nici banii nu-i dau afara din casa pe tanara familie si probabil si pt ea ar fi obositor.
Daca oboseala data de greutatile vietii se pot socoti o "vina" ,cred ca asta e singura vina pe care o are mama lui uki.
uki nu te supara pe mine.
Da-i un pic de ragaz mamei tale,n-o mai pistona cu "mai vreau unul" , o sa vina bb2 cand vrei tu si sotul tau.dar nu poti sa arati cu degetul spre mama ta,ea e o persoana diferita de tine,are un alt mod de viata si nu poti sa o condamni .Scuza-ma e casa ei,tu si sotul tau sunteti adulti,ea v-a ajutat,poti sa-i pretinzi mai mult dar chiar crezi ca e just sa-i pretinzi?
Sper ca ideea unui al doilea nepot o sa-i surada si ei cat mai repede si o sa fie totul bine,o sa fiti multumiti cu totii.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
uki spune:
BUna!
Marcellina, dar n-o "pistonez" deloc pe mama cu bebe 2... doar cand vine vorba, sau glumim, ea sare ca arsa...
cat despre faptul ca e obosita, da, asa este, din cauza vietii, a bolii... dar nu a mea, ca n-am solicitat-o absolut deloc, de cand am nascut si pana in prezent,
iar faptul ca stam impreuna acum, e doar temporar - sper! din cauza ca am fost inundati si trebuie renovat...
in ceea ce spui tu, e mult adevar, nici o mama nu vrea raul copilului ei...tot ce as vrea de la a mea, e sa nu se mai bage intre mine si sotul meu, nu-mi plac astfel de influentari (gen soacra!)
abia astept sa ne luam din nou zborul, sa stam singuri... asta abia pe la anul
va pup Mami Gabriela si fetitzuca
Mariuca(31 dec 2003)
energy spune:
quote:
Originally posted by Maria28
Uki.....in primul rand as ramane insarcinata fara sa stie ,si pe urma nu l-as da afara nici in ruptul capului ,poate asa ar trebui sa procedezi si tu
http://community.webshots.com/user/maria2005116
Maria
fara suparare
![](cheers.gif)
pe langa ca suna a disperare
o femeie onesta nu face asa ceva
![](detectiv.gif)
cum ar fi sa-mi faca mie cineva un copil fara sa-l vreau? sa ma oblige??
![](brutal.gif)
mai ales ca un copil nedorit nu leaga o casnicie, nici un barbat de tine toata viatza.
pentru unele copilul e doar o carte de credit grasa
![](foto.gif)
![](jamaican.gif)
nu e cazul tau, evident, dar eu zic sa tii cont si de sotz.
restul omenirii nu conteaza.
![](images/user_man.png)
DARAEL spune:
Cand va fi sa fie, va doresc ca ingerasul sa vina in Viata voastra sa va manance urechile si sa se bucure de tot ce ste bun si frumos pe lumea asta: sanatate, fericire, noroc, intelepciune si iubire
.....
Astept sa-ti trimit la burtica
!!!
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
uki spune:
saru'mana Darael
ps. cu sotul chiar n-am probleme...doar astptam sa o luam din loc, sa fim singuri, doar noi si Mariuca, si sa ne crestem singurei copiii! e tot ce vrem, asta impune putina rabdare si din partea noastra, in rest, "zica lumea ce-o vrea"!
, stiu ca judeca...critica, insa atata timp cat n-am cerut nimic nimanui...
Mami Gabriela si fetitzuca
Mariuca(31 dec 2003)
TweetyGeo spune:
UKI, eu cred ca ar trebui sa mai astepti putin, macar pana cand o sa aveti doua camere. Acum Mariuca e mica si are loc cu voi doi, dar cand o creste o sa aiba nevoie de camera ei. Daca bebe2 va fi fetita, le ti pe amandoua in aceeasi camera, dar daca va fi baiat ce te faci?
Cu mama stai linistita ca dupa ce te intorci la tine acasa nu o sa mai conteze prea mult parerea ei. Acum refuza sa ai bebe2 pentru ca se simte sufocata de cand ati venit la ea si poate nu suporta galagia copiilor (zici ca e bolnava). Si pana nu va vede intr-o situatie materiala mai buna nu o sa accepte sa mai faceti unul. Dar cu timpul, dupa ce va mutati la voi si o vizitati mai rar, o sa-i placa si de bebe2.
Cat despre sot, o sa-l convingi tu. Sa-i spui ca daca ai decat un copil o sa fie singur pe lume cand o sa fie mare, ca are nevoie de un frate/sora sa o sprijine. Prietenii sunt buni numai cand ti-e bine, cand ti-e greu fug toti. Ai dreptate ca va raman hainute de la Mariuca, patutul, jucarii. O sa mai primesti si de la rude la botez, mot. O sa va descurcati voi, dar trebuie sa rezolvati problema spatiului si atunci si sotul si mama o sa fie mai intelegatori.