toti sunt impotriva lui bb2
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
ankalaura spune:
Didita! - Felicitari! Cred ca a avea 3 copii este idealul!
Uki - da-i bataie atunci, soro! Inteleg ca nu veti sta de acum mereu cu mama ta nu?
Ca ti-a spus ca ea nu va iubi decat fata... cate mame n-au auzit asta din gura propriilor parinti! In nici un caz nu cred ca in functie de declararea anticipata a (lipsei) iubirii ei o sa decideti voi sa mai aveti un copil!
Numa' ca ce vrei sa zici cu 31-32... adica noi suntem babe aici?
Eu o inchei sirul dupa 35-36
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
uki spune:
Buna!
Didita, pai nastere usoara mey, felicitari!!! esti tare - 3 wow!
Anca, eu ziceam de 31-32 ani la mine, ca nu stiu cum va fi organismul meu atunci, ca acum cat de cat mai am grija ce pap, ce beau, cum dorm, daca trece timpul (sper sa nu fumez din nou)... mi-e teama sa nu ma "degradez"
cum sa fie cineva "baba" la 35-36???nici gand, acum trebuie sa nasca o prietena de-a mea, primul bebe, are 35 ani, dar e asa zgubilitica, zici ca are 20, pe bune!
sa inteleg ca si tu cand vei incheia seria, la 35-36, tot cu 3 vrei sa fii in preajma?
Bafta!
va tin la curent, chiar zilele astea voi merge la dr, sper sa am curajul sa-l rog sa scoata steriletul...sa vad, tineti-mi pumnii! Mami Gabriela si fetitzuca
Mariuca(31 dec 2003)
danielac spune:
Uki, in primul rand sa nu faci pasul asta pana cand sotul tau nu e de acord... din ce ai scris pana acum inteleg ca nu respinge ideea in totalitate... asa ca rabdare si cine stie...!
cat despre mama ta, atitudineai ei ma surprinde foarte tare, nu am mai intalnit asa ceva...Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
marioan spune:
Draga Uki eu iti doresc din tot sufletul sa-i faci un fratior/surioara Mariucai.Important e sa-l convingi pe sot.Eu am reusit partial adica pana implineste Andrei 3 ani trebuie sa fiu din nou insarcinata ca dupa e prea mare distanta intre ei .Eu vreau ca ei sa se joace impreuna si sa fiu eu mai libera .Pupici si mult succes. Cat despre mama eu cred ca o sa-si schimbe parerea pe parcurs pana la urma nu o sa aiba decat 2 nepoti.
madaras_ioana spune:
Ma bucur pentru femeile care au curajul sa treaca din nou prin chinurile nasterii. Pentru mine a fost un mare chin si nu cred ca mai am puterea sa mai trec. Imi doresc al doilea BB, dar mi-e f. f. teama. BB1 are 3 ani. Cu cat trece timpul mai mult cu atat teama e mai mare.
In plus de asta nici noi nu prea avem spatiu(2 camere si bucatarie-60mp).
Sfatul meu: daca va doriti si mai ales daca aveti posibilitati materiale va doresc SUCCES!
didita spune:
Sarcinile nu seamana deloc intre ele si nici nasterea... pt mine diferenta dintre copii e bine sa fie de cel putin 3 ani, ca sa ne fie noua mai usor, ca punctul lor de vedere nu-l cunosc!
In afara de varsta mea (32 "tanara si nelinistita") a mai intrat in calcul si varsta lui tati (care nu mai e chiar asa tanar, dar tot nelinistit), care nu vroia copii la mai mult de 40 de ani. Cica vrea sa se poata da in tobogane cu ei (chiar o face, de era sa ramana pe un tub la Bucuresti)
didita
uki spune:
Buna!
Marioan, multumesc, succes si tie - surioarele ies mai usor, nu stiu eu cum o voi coace de un baietel...
cat despre mama mea... e de-a dreptul insuportabila in ultima vreme, ne ciondanim din orice, in fiecare zi...mai bine astept sa vad cum vor evolua lucrurile cu sotul meu dpdv al unei case numai pt noi, chiar nu mai vreau sa stau cu mama, o iubesc, dar... mai bine singurei! sa fac eu ce vreau si cand "vrea muschii mei"
pe bune, nu?
cred ca m-ar innebuni, daca-as fi insarcinata acum...uh! Mami Gabriela si fetitzuca
Mariuca(31 dec 2003)
clio spune:
Uki, stii zicala aceea:cu rabdarea treci marea...Ai, mama draga, rabdare cu tati al tau si va veni vremea cand va fi si el de acord cu bb2.Ca pana la urma doar parerea lui este importanta, atat, nu ar trebui sa iti pese de altii!Incearca sa comunici cu el si eu cred ca veti ajunge la un consens. Asta pe de o parte, ca pe de alta parte il inteleg:omu' nu se simte pregatit pentru bb2...Nici eu si nici sotul meu nu am fost pregatiti pentru venirea pe lume a bebelusei noastre.Si daca ar fi fost dupa noi cred ca niciodata nu ar fi fost timpul potrivit. Asa ca ar fi plauzibila si varianta "prin surprindere". In cazul nostru a mers, acum sunt cea mai fericita mamica din lume, tu il cunosti bine pe tati al vostru, deci poti sa faci alegerea cea mai buna.
Tinem pumnii la dr ca sa ai curajul sa renunti la sterilet!
Nicoleta si
Alexia (dn 21 aprilie 2005)
uki spune:
Clio, saru mana!
chiar am fost la dr T, insa n-am avut curajul sa stabilesc o zi anume pt ...sterilet, el mi-a zis ca ma asteapta la spital cand ma decid...
, e un amalgam de sentimente in sufletul meu...sa nu, sa da...of!
Mami Gabriela si fetitzuca
Mariuca(31 dec 2003)
spic de grau spune:
Nu am avut rabdare sa citesc tot
Ce as face eu: familia mea o reprezentam - eu, sotul si David. Decizia de a face inca un copil ne apartine mie si sotului. Restul lumii poate sa zica si sa gandeasca ce o vrea.
Vorbeste cu sotul si vezi cnd considera el ca ar fi cazul sa vina si bebe 2.
Chestia sa ramai insarcinata fara stirea lui nu se face. Adevarat insa ca se intampla si accidente.
David a fst "accidentul" nostru fericit...Si daca e sa se mai intample inca un asemenea accident, noi vom fi tare fericiti.
Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004)
![](foto.gif)
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT